Seria Kingdom Hearts |
Wersja do druku |
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 16-04-2010, 18:29
|
|
|
Gdy Serce odłączy się od ciała, wspomnienia tworzą opokę. Tak powstają Nobody.
Skrócona wersja Raportu Ansema.
Ale w tym na PSP też nie spodziewaj się dobrego zakończenia. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-05-2010, 15:54
|
|
|
RepliForce napisał/a: | Magia pewnie będzie miała Limit Many, a na dodatek w kolejce do użytku będzie tylko raz.
Dobra w skrócie
Jeśli pamiętasz Karty, to z pewnością pamiętasz, że przewijałeś je L-R. Chodzi mi, że tu będzie identycznie. Raz użyta umiejętność będzie jak Karta, raz użyta odpada do przetasowania. Rozumiesz teraz? |
Magia nie ma żadnego limitu many, a umiejętności w żadnym wypadku wracają do żadnej talii.
Wybiera się po prostu co ma być w menu podręcznym i każdy ze skilli/czarów ma swój cooldown (można je skracać odpowiednimi umiejętnościami). |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 16-05-2010, 16:04
|
|
|
Keii, mam takie zapytanie, bo wiem, że właśnie możesz podziwiać tą grę.
Czy mirage Area jest dostępna od samego początku gry ?? |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 16-05-2010, 18:07
|
|
|
To to multiplayerowe? Nie wiem, ale chyba nie. Pewności nie mam, bo na razie grałem 2h i szedłem po prostu z fabułą. Tym niemniej jednak nie było żadnego tutoriala na ten temat, więc pewnie trzeba trochę poczekać. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 17-05-2010, 18:00
|
|
|
Znana jest data premiery wersji anglojęzycznej.
W USA to 17.09.2010, w Europie 20.09.2010. |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 25-05-2010, 17:30
|
|
|
Keii, szybki jesteś
Ja to już wiedziałem z chwilą wydania japońskiej wersji |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-05-2010, 18:42
|
|
|
Repli - I? Może i wiedziałeś, ale nie napisałeś. Poza tym inni mogą jeszcze nie wiedzieć. Nie widzę Twojego problemu. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 25-05-2010, 18:51
|
|
|
Podałem datę, kiedy została ogłoszona oficjalnie. Również nie widzę problemu. |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 25-05-2010, 19:13
|
|
|
No a kto wam powiedział, że ja takowy problem przedstawiam. Po drugie, jak ktoś chciał poznać datę premiery, to google nie boli |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-05-2010, 20:03
|
|
|
Nie wiem jak inni, ale ja nawet jeśli bardzo, bardzo czekam na jakąś premierę, to jednak nie googluję codziennie w tym celu, bo mam lepsze zajęcia. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-05-2010, 09:05
|
|
|
Morg napisał/a: | jednak nie googluję codziennie w tym celu, bo mam lepsze zajęcia. |
Ano, ja jak byłem w twoim wieku to też się za dziewczynami uganiałem.
No ja mam tylko nadzieje, że datę premiery w Europie nie będą przesuwać ;p |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 26-05-2010, 16:42
|
|
|
Morg napisał/a: | Nie wiem jak inni, ale ja nawet jeśli bardzo, bardzo czekam na jakąś premierę, to jednak nie googluję codziennie w tym celu, bo mam lepsze zajęcia. |
Ja również. Jak już mówię, dowidziałem się o tym z chwilą wydania jBbS. A to, że ktoś nie znalazł strony www.kingdom-hearts.pl to nie mój ból |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 26-05-2010, 17:35
|
|
|
Przejrzałem właśnie stronę, którą podałeś i znajduje się tam tylko informacja, że BBS ukaże się "w USA w czerwcu lub lipcu". Tyle z dokładnej daty wydania przed oficjalnym ogłoszeniem. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 03-04-2012, 12:37
|
|
|
Pozwoliłem sobie na zmianę tytułu, żeby można było tu ewentualnie spokojnie porozmawiać także o innych częściach tej "sagi".
A ontopic:
Kingdom Hearts 3D ukończone. Pomysł z dream eaterami bardzo mi się nie podobał, ale jeśli chodzi o sam gameplay, jest naprawdę dobrze, mniej więcej jak w BBS, tylko z dodanymi nowymi bajerami jak freeflow actions i reality shift. Inna sprawa, że historia zrobiła się tak głupia i zakręcona, że już gorzej chyba być nie może. |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 03-04-2012, 20:49
|
|
|
Keii, mógłbyś mnie uraczyć "drobnym" spoilerkiem? Raczej 3DSa mieć nie zamierzam, tak więc daje ci wolną rękę w wyspoilerowaniu Fabuły związanej z Egzaminem na Keyblade Mastera, oraz z Secret Endingiem <jeśli posiadasz> |
|
|
|
|
|
|