Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Antywirus...dobry i darmowy |
Wersja do druku |
Krzychu
|
Wysłany: 17-01-2013, 14:00
|
|
|
A wiecie coś może o Filemedic? To nowy antywirus także myślę, że warto go wypróbować ale przed zainstalowaniem go chciałem poznać opinię kogoś kto go ma |
|
|
|
|
|
Julita
Gość
|
Wysłany: 20-01-2013, 20:29
|
|
|
Stosuje u siebie tego antywirusa i jestem zadowolona. Jest on prosty w obsłudze i zabiera bardzo mało pamięci, a o to mi chodziło |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 24-01-2013, 20:47
|
|
|
Szczerze mówiąc, pierwsze słyszę, co samo w sobie jest informacją. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Hania
|
Wysłany: 06-03-2013, 08:24
|
|
|
Ja stosuję Comodo AntiVirus, ale jestem średnio zadowolona. Program ciągle blokuje mi aplikacje, z których korzystam i ręcznie muszę potwierdzać chęć skorzystania z danej aplikacji. Nie wykrywa też dobrze wirusów. Skanowałam pendrive, Comodo AntiVirus pokazał, że wirusów nie ma, a potem dałam koledze i on sprawdził na swoim komputerze i okazało się, że były... Nadal więc poszukuję lepszego darmowego programu. Będę wdzięczna za wiadomości w tym temacie ;)
Wycięto kryptoreklamę. Kolejna próba umieszczenia takowej skończy się ostem.
Tren |
|
|
|
|
|
Yutani
Gość
|
Wysłany: 15-10-2016, 20:01
|
|
|
Używa ktoś Bitdefender w wersji "free" ? |
|
|
|
|
|
pomango
|
Wysłany: 29-11-2016, 08:12
|
|
|
Ja jednak polecam Avasta!. Nigdy mnie nie zawiódł. Jest wiele złych opinii ale nie ma lepszego w darmowej wersji od niego :P |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|