Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Moje Twórczości ;) |
Wersja do druku |
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 16-03-2006, 21:40
|
|
|
O tym wiem, ale jak kiedyś próbowałam to coś było nie tak, więc narazie sobie daruję... |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 27-03-2006, 09:24
|
|
|
A co tam, reklamę sobie zrobię;)
Obrazek 1
Obrazek 2
Obrazek 3 |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 03-04-2006, 20:26
|
|
|
No to czas na coś nowego. To nic specjalnego, pewnie znowu będziecie mi pisać "postać statyczna!!" , ale jakoś nie miałam konkretnego pomysłu, ciągle mi ktoś przeszkadzał i mnie brzuch bolał... nic nie mogłam wymyślić :(
http://img335.imageshack.us/my.php?image=wish2ah.png |
|
|
|
|
|
Mariko
wanna-be seiyuu
|
Wysłany: 03-04-2006, 22:49
|
|
|
Oczy bardzo ladne i stroj tez. |
|
|
|
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 04-04-2006, 13:15
|
|
|
Jeśli o mnie chodzi, to mi się podoba. Nie powiem nic więcej, bowiem specjalistką nie jestem... ;) |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
Rogas
Lewa !!!!
|
Wysłany: 25-04-2006, 16:22
|
|
|
po pierwsze to witam wszystkich gdyz dopiero zarejstrowalem sie na forum :):)
po drugie to chcialbym zebyscie ocenili moj rysunek...tylko prawda...krytyka mile widziana :):) http://img252.imageshack.us/img252/2605/fma3vx.jpg
PS. rysowalem to na angielskim dlatego kartka w kratek...wole na czystej rysowac :):) |
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 25-04-2006, 18:33
|
|
|
Sama dobrze nie rysuję i aż tak bardzo to się nie znam, ale muszę przyznać, że podoba mi się ^^ Ja nie potrafię tak ubrań rysować T_T Nie mam nic do zarzucenia.
Jeśli chodzi o rysowanie na lekcjach to mam tylko kilka przedmiotów wybranych. Na angielskim mi się nie chce, bo to zazwyczaj moja pierwsza lekcja, na której usypiam bo:
- jeszcze się nie obudziłam i jestem zamulona
- jest baaardzooo nudno :p
Zazwyczaj rysuję na historii kiedy nauczycielka sprawdzi liste i kogoś zapyta, bo później to już nie muszę się niczym stresować, a ona omawia nam temat ^^ Dobrą lekcją jest też WOS i polski. |
|
|
|
|
|
Rogas
Lewa !!!!
|
Wysłany: 25-04-2006, 20:16
|
|
|
nooo angielski to tez niby moja pierwsza lekcja ale na innych niestety musze chociaz stwarzac pozory ze uwazam :P dlatego on jest najbardziej odpowiedni...
jak bede mial jeszcze cos nowego to pokaze :):) ( tyle ze nie kazdy rysunek jaki zaczynam sie udaje hehe :P )
a co do ubran to uwierz mi ze to nic trudnego :) ja za duzo rysowalem dragon balla i teraz tak mam ze staram sie nad ubraniami hehe :P |
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 30-05-2006, 14:46
|
|
|
Mówić do niektórych ludzi, to tak samo jak mówić do ściany!! :/
Już tłumaczę o co chodzi...
Chciałam żeby kolega mi zeskanował rysunek, ale zanim mu go wręczyłam to dobitnie wytłumaczyłam jak ważny dla mnie jest i jeśli coś mu się stanie to mu nogi z pewnej części ciała powyrywam, a tępym mieczem, który wisi u niego w pokoju na ścianie odetnę mu głowe!! Myślałam, że zrozumiał....dziś przynosi mi do szkoły rysunek...patrzę...brudny paluch odpity w lewym górnym rogu, w pewnych miejscach pozaginana kartka!! No ludzie!! Ten burdny paluch zrobił zanim zeskanował rysunek i w efekcie jest na skanie -_- a zresztą sami zobaczcie....pewnie pomyślicie, że przesadzam, ale nie po to ja siedziałam i rysowałam przez 8 godz. żeby później ktoś w kilka minut zniszczył moją prace!!
http://img110.imageshack.us/img110/887/shanamypicture9kf.jpg
To jest Shana z anime "Shakugan no Shana"....przerysowywałam ją ze zdjęcia na kompie, bo ostatnio nie mam weny na własne projekty.... |
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 30-05-2006, 15:47
|
|
|
Mao- rozumiem twój ból. Już dwa razy przyłapałam mojego psa na tym, że siedziała na PRAWIE dokończonym rysunku (cieniowanie i byłby koniec==) i wyrywała sobie zębami kartkę spod tyłka...
Ja nie wiem jakim cudem jeszcze jej nie zabiłam >< Chyba zacznę przyklejać swoje prace do sufitu aby ich nie podeptała/gryzła/ostrzyła pazurki/ niepotrzebne skreślić.== Raz wszystkie rzeczy zrzuciła mi ze stołu. Powód? Na stół padało światło a moje przybory przeszkadzały jej się nagrzewać ==
Brudny paluch zrobiony przy pomocy obiadu, grafitu czy czego? Bo w mojej książce o rysowaniu jest taki fajny dział- "naprawianie uszkodzeń" to może jest tam opisane jak zmazać
Btw, ładna panienka. Tylko oczy ma za bardzo po bokach, ale fajną ma minkę. Taką buntowniczą.O czym opowiada to anime? Z jej wyglądu i tego co trzyma w łapce wnioskuję, że dużo się biją ;) |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 30-05-2006, 16:06
|
|
|
Mi na szczęście psy jeszcze nie pogryzły żadnego rysunku ^^ Ale zdarzało się, że Figa (szczeniak) wchodziła na stół w kuchni jak nikogo nie było i:
-albo wypijała herbate ze szklanki
-albo zabierała długopis na samą góre i tam się nad nim znęcała
- albo zabierała gazete na samą góre i tam ją darła na małe szczątki
-_-"
Już w szkole dorwałam gumke i starłam tego palucha...dobrze, że się dało...ale z zagięciami nic nie zrobię...
Pod tym materiałem kryje się miecz ^^ Cieszę się, że udało mi się oddać gniew na jej buźce...
"Istnieją dwa światy - ludzki i Guze (tłumaczmy go jako karmazyn). Ze świata Guze ciągle przenikają do naszego 'potwory' zwane Tomogara, by żywić się mieszkającymi tu ludźmi. Królowie Guze przyjmują różne formy i wraz z podległymi im łowcami (Flame Haze - Płomienna Mgła) żyją w naszym świecie, by pokonywać fale Tomogar. Nie zawsze udaje się jednak uratować każdego, a wszyscy zjedzeni zostają zastąpieni Pochodniami - zastępczymi 'ludźmi', istniejącymi na świecie tylko przez krótki czas (dla zachowania równowagi pomiędzy obyma światami), by potem zupełnie zapomniano o ich istnieniu. Wśród Pochodni istnieją także Mistesy, mające w sobie jeden ze skarbów Guze, ukytych w sobie (Hougu). Szczególnie pożądana jest jedna - Reiji Maigo (tłum. zabłądzone dziecko o północy), dająca swojemu 'ludzkiemu kufrowi' siłę podobną do Flame Haze... i coś jeszcze. Tak się nieszczęśliwie zdarzyło, to właśnie Yuji ma w sobie Reiji Maigo... W tym momencie poznajemy najpotężniejszego z króli Guze - Płomienia Niebios, Alastora, wraz z jego Płomienną Mgłą... bezimienną Empatsu Shakugan no Uchite, dzierżącą legendarny miecz - Nietono no Shana. Tak się zaczyna historia posiadacza, wbrew sobie, największego istniejącego skarbu obu światów i 'płomiennowłosej, ogniookiej myśliwej', a także kolejnych ludzi zaciąganych kolejno do niebezpiecznej rzeczywistości walki z Tomogarami. " |
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 31-05-2006, 11:42
|
|
|
Ha, widzicie, mój pies to owszem, szanuje moje rysunki, ale mój kot od dawien dawna pokazuje mi, co o nich myśli - drąc je na bardzo drobne kawałeczki. XD A przynajmniej, gdy to jest niemożliwe (biurko zbyt zawalone by było miejsce na wygodne drapanie) to chociaż sobie podepcze, uprzednio uwalając łapki w farbie... Doprawdy, lepszego krytyka nie mogłam sobie wymarzyć ^_^
A rsunek panny Shany jest bardzo ładny - szczególnie robota na ubranku i włosach mi się podoba. ^^ |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 31-05-2006, 15:29
|
|
|
Fajnie, że Wam się podoba, ale niestety to jest tylko kopia, a nie dzieło mojej wyobraźni, więc w sumie nie wiem czy mam się z czego cieszyć.... |
|
|
|
|
|
Mao
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|