Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Moje Twórczości ;) |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-01-2007, 10:45
|
|
|
yuni napisał/a: | mam pytako co żle zrobiłam na dewiancie :D? zalogowałam się jako nowy użytkownik odebrałam poczte lecz gdy chce się zalogować wyskakuje ciągle błąd |
Jaki błąd? Po takim opisie naprawdę trudno stwierdzić o co konkretnie moze chodzić >___> Przekopiuj tekst który sie wyświetla, zrób screena, cokolwiek... |
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 10-05-2007, 19:53
|
|
|
Dawno nic nie rysowałam... Brak czasu i weny... Ale ostatnio mnie naszło i narysowałam sławnego ostatnimi czasy pana.... L xD Rysowałam go z myślą o pewnej Osóbce :* Oczywiście to nie jest mój całkowity wytwór tylko kopia zdjęcia które znalazłam w internecie... Nad własnymi twórczościami muszę jeszcze popracować... -_-" Starałam się jak mogłam, ale... Nie mogłam sobie poradzić z jego ręką T_T Narysowałam wszystko, pocieniowałam, pogrubiłam linie tylko ręki nie... Musiałam ją narysować, bo przecież kaleki nie ofiaruję :P Męczyłam się z nią dość długo, a i tak jest źle narysowana :/ Jest za mała... Ale ja już nie wiedziałam jak ją miałam narysować, żeby było dobrze, a poza tym bałam się dotknąć, żeby już całkiem nie zepsuć, bo już raz tak zrobiłam :/ Tak średnio mi wyszedł :( Zresztą.. Sami zobaczcie...
http://img519.imageshack.us/img519/7254/76201501vs9.jpg |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 10-05-2007, 20:06
|
|
|
Niom. Ta ręka ewidentnie za mała, szczególnie w porównaniu z drugą, bardzo ładnie narysowaną. W ogóle rysunek ładny (L *.*), ale ta dłoń psuje bardzo efekt. Może jednak spróbujesz ją poprawić? |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 10-05-2007, 20:09
|
|
|
Nawet nie wiesz ile razy próbowałam... ;( Poza tym nie mam takiej możliwości, ponieważ nie jestem już posiadaczką rysunku... |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-05-2007, 14:37
|
|
|
Faktycznie z dłonią cosik jest nie tak i jeszcze jedno małe ale: to L jest bardzo ładne, ale jakoś nie pasuje mi do reszty, ta czerń jest za mocna i przez to literka stała się "ważniejsza" od samej postaci - bardzo fajnie narysowanej zresztą :) |
|
|
Mao
|
Wysłany: 11-05-2007, 18:33
|
|
|
Możliwe, że masz racje ;) Literka "L" była poprawiana markerem i dlatego jest ciemniejsza od reszty ^^ |
|
|
|
|
|
Shiori
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 18-05-2007, 09:32
|
|
|
Karura http://img510.imageshack.us/img510/9513/karuratv7.jpg
Jednego dnia naszkicowałam, a drugiego poprawiałam, cieniowałam itp, ale tego dnia miałam parkinsona T_T I miałam coś na zasadzie "najpierw rysuje potem myśli" :/
Siedziałam nad nią kilka godzin, starałam się jak mogłam, a i tak nie jest dobrze T_T Ale i tak ją sobie powieszę na ścianie, bo chciałam ją mieć! *_*
W ten weekend też planuję coś narysować i jeśli znajdę czas to skan rysunku będzie dopiero za tydzień :P |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-05-2007, 12:55
|
|
|
Śliczna... Też bym tak chciała rysować. Ja niestety muszę przynajmniej co jakiś czas spoglądać na kadr... Naprawdę fantastyczna Ci wyszła. ^^ |
|
|
Mao
|
Wysłany: 18-05-2007, 13:50
|
|
|
Ale to nie jest mój wytwór ^^" Przerysowywałam ze zdjęcia na kompie ;) |
|
|
|
|
|
Shiori
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-05-2007, 16:13
|
|
|
Bardzo ładny rysunek, włosy przepięknie pocieniowane. Ramiona tylko troche dziwnie wygladają, chyba sa za małe, albo ja znowu nie wiem jak to powinno wyglądac z tej perspektywy...lub obręcz, którą ma na szyi daje taki efekt. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 18-05-2007, 21:14
|
|
|
Co do oczu to wydaje mi się, że ma krzywe O_o
Włosy... Jak zaczęłam cieniować to później klnęłam się za ten pomysł, bo myślałam, że nigdy tego nie skończę... z lekka pracochłonne... ale efekt końcowy chyba nie jest najgorszy ;)
Jeśli chodzi o ramiona to bardzo możliwe, że są za małe... chociaż... nie... już sama nie wiem xD W ogóle to źle narysowałam tą obręcz, bo powinna być wyżej, a tak to wygląda jakby miała za długą szyje O_o
Btw. Nie odniosłyście wrażenia , że ona jest jakaś taka zamulona...jakby podpita? ^^" To nie było zamierzone xD |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-05-2007, 08:43
|
|
|
Obręcz za wielka, wiem, że realizm jest rzeczą względną, ale takie metalowe coś mogłoby złamać kark. Ramiona chyba ciu za ostro schodzą w dół - choć kto wie, może przez tą obręcz. Uszy i włosy sympatyczne. Kreska nieco niepewna, widać, że kilka razy zadrżała ci ręka. Oczy i usta bez większego wyrazu, po prostu obojętne. Trochę można by nad nimi popracować.
Daj sobie spokój z przerysowywaniem całości. Możesz wykorzystać pozę, pewne elementy, ale staraj się, aby jak najwięcej było od Ciebie.
A żeby nie było, że Grisz się mądrzy i znęca, to możecie poznęcać się nad nim:
http://www.deviantart.com/deviation/46370837/ |
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 19-05-2007, 20:51
|
|
|
Nie będę się nad nikim znęcać...
Obręcz nie jest za wielka, ta pani taką miała i najwidoczniej nic jej nie było... Poza tym przecież nie była zwykłym człowiekiem i takiej przeciętnej siły nie miała, co można osądzić po broni jaką władała --_--
http://www.geocities.jp/entangle3/_gl_images_/karura104.JPG
Co do kreski to pisałam, że miałam problemy z ręką... --_-- |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|