Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Co w tej chwili oglądacie? |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-05-2005, 09:01
|
|
|
*delikatnie tyrpa kijem od miotły* ... eh... w końcu trzeba toto dokończyć... *włącza NGE* ... |
|
|
|
|
|
selene
a slave of death
Dołączyła: 14 Maj 2005 Skąd: zapomniane okolice Wrocka Status: offline
|
Wysłany: 15-05-2005, 09:29
|
|
|
Cytat: | Co ty Hentaje oglądasz? |
Hm... O ile wiem 'He is my master' to nie hentai tylko komedia ecchi =_= |
_________________ Sora kara ochitekuru no wa are wa ame dewa nakute... |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 15-05-2005, 09:58
|
|
|
Mizuumi, z dobrych rad: skończ oglądanie WR na 26 odcinku. Te 4 ostatnie naprawdę nie są warte casu. A poza tym kompletnie psują wrażenie po serii... - -" (i to nie jest tylko moje zdanie, o ile się zorientowałam). |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 15-05-2005, 10:28
|
|
|
Mizuumi napisał/a: | Jestem po pierwszym odcinku "He Is My Master"
... niech mnie ktoś uderzy. | ==; <BONK> ^__^
Mizuumi napisał/a: | Jak moze sie podobac Anime, w ktorym w trakcie pierwszego odcinka jedna z glownych bohaterek zostaje zgwalcona przez jej pet aligatora ( "aww, isn't Pochi kawaii?" "KYAAAAA DASUKETE!") ?! | ==; ...tasukete? Naaa... dame!
<zapuszcza się do służbowego ftp po pierwszy odcinek> *^_______^*; ecchi desu, ore... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-05-2005, 12:57
|
|
|
IKa, jeśli nie chcesz psuć miłego wrażenia z NGE to NIE OGLĄDAJ dwóch ostatnich odcinków tylko od razu zapodaj sobie kinówki.
A sam oglądam Samurai Seven Po tych kilku odcinkach jest ciekawie, tylko czy przez 26 ocinków będzie równie dobrze ? |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-05-2005, 13:20
|
|
|
Nie będzie:P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-05-2005, 13:16
|
|
|
Tak, chyba miałeś rację, na następnym spotkaniu zaczynamy Alchemika. Niezbyt mnie to kręci, bo to kolejna "dziecięca" animka, ale cóż. |
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 22-05-2005, 11:19
|
|
|
A moi persona jest aktualnie całkowicie zapatrzona w "Naruto"...jak sciągne wszystko to może pokusze się o recke (good luck, jescze ok. 100 do ściągniecia + ciągle dochodzace nowe ^^') |
|
|
Qrczak
|
Wysłany: 22-05-2005, 20:46
|
|
|
ja w tej chwili oglądam Naruto, He is my Master, Honey and Clover, Ichigo 100% TV, Mahou Sensei Negima, Oh! My Goddess TV, School Rumble, Speed Grapher, Trinity Blood i Tsubasa Chronicles ^_^ |
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-05-2005, 08:49
|
|
|
tia, a mi zostal 1 ostatni odcinek z tsukikage ran...... woooo! |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 23-05-2005, 12:11
|
|
|
Qrczak napisał/a: | ja w tej chwili oglądam Naruto, He is my Master, Honey and Clover, Ichigo 100% TV, Mahou Sensei Negima, Oh! My Goddess TV, School Rumble, Speed Grapher, Trinity Blood i Tsubasa Chronicles ^_^ | Niektórym to dobrze, mają czasu na oglądanie tylu seriali ile ja mam egzaminów i zaliczeń -__-
No, ale wakacje niedługo ^^ a sesja się też kończy, 2 lipca. No chyba że spadnie coś na wrzesień, bo np. 20 czerwca o 19:00 mam 3 egzaminy, i właśnie zastanawiam się jak do ch****y mam być w 3 miejsach naraz!?
Mnie zostały teraz służbowe - Ah My Goddess i Futakoi Alt które subuję, i Tsubasa Chronicle. W tle mi leci właśnie Loop Mayi Sakamoto ^__^ Z 'singlowatych' ostatnio robiłem sub do "Tasukete! Mave-chan dokidoki HEART RESCUE" (lollercoaster ^^, naiwne ale zabawne) oraz Uta~Kata OVA - "Twin Summers of the Early Winter". Ah, no i jeszcze robię koedycję i QC Izumo: Takeki Tsurugi no Senki dla Angelic Anime...
o_O? uzbierało się nieco ^^; |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-05-2005, 17:26
|
|
|
A ja właśnie oglądam Cowboy Bebopa. Całkiem przyjemna seria sensacyjna, ciekawy mieszaniec gatunkowy, ale jest tu sporo naiwności. Zaczynają się od takich rzeczy, jak grupowanie zasad azotowych w listingu DNA (po dziesięć, dlaczego? bez sensu, przecież kodon składa się z trzech, po dziewięć byłoby znacznie bardziej sensownie), a kończą na zupełnych absurdach, jak ponad minutowe hasanie Spike'a w próżni (ciśnienie bliskie zeru ma chyba jakieś inne skutki poza niemożnością oddychania?). Nic, obejrzę całość i wtedy wydam werdykt. |
|
|
|
|
|
Ankur
Mag Czarnych Szat
|
Wysłany: 23-05-2005, 18:39
|
|
|
No... wstyd się przyznać, ale dopiero teraz zabieram się za NGE ^^". A tak to ostatnio obejrzałem Triguna (super seria, szkoda że taka krótka :P) i Naruto (to anime z kolei oglądam 'masowo'... poczekam sobie 2 miesiące, ściągnę wszystkie nowe 8 odcinków i obejrzę na raz, potem znowu kolejne 2-3 miechy i znowu masowe oglądanie ^^). No i ostatnio obejrzałem Ghost in the Shell, ale średnio mi przypadł do gustu... To chyba tyle ;). |
_________________ Pozdrawiam,
Ankur :) |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-05-2005, 19:09
|
|
|
Ankur, nie ma co się wstydzić :P Ja do tej pory nie obejrzałam Evangeliona...
Od paru dni usiłuję dorwać się do Haibane Renmei. Z racji permanentnego braku czasu mi to nie wychodzi. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-05-2005, 19:21
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Ankur, nie ma co się wstydzić :P Ja do tej pory nie obejrzałam Evangeliona... |
Ja podobnie i nie zamierzam oglądać w najbliższej przyszłości (tzn. w ciągu 2-3 lat).
tilk napisał/a: | Zaczynają się od takich rzeczy, jak grupowanie zasad azotowych w listingu DNA (po dziesięć, dlaczego? bez sensu, przecież kodon składa się z trzech, po dziewięć byłoby znacznie bardziej sensownie), |
A ja myślałem, że to mnie drażnią idiotyczne rzeczy podczas oglądania filmów (np. w "Złoto Dezerterów" hitlerowcy zasuwający radzieckim czołgiem). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|