Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Co w tej chwili oglądacie? |
Wersja do druku |
Dembol
|
Wysłany: 02-02-2006, 18:52
|
|
|
Kielon napisał/a: | Get Backers |
GB jest całkiem fajne. Taki standardowy shounenik z kilkoma fajnymi pomysłami. Odcinki z plemieniem agresywnych małp w gorących źródłach wymiatają.
Właśnie jestem po End of Evangelion. Mocne. Przeszkadza zdecydowany nadmiar fan-service'u (choćby pierwsza (chora i bezcelowa) scena, WTF?!). Asuka+E-02 vs reszta świata to chyba najlepsza scena w całej serii. Tak czy inaczej Shinji awansował na pierwsze miejsce wśród znienawidzonych przeze mnie postaci mangowo-animowych (spychając Sasuke i Griffitha na dalsze lokaty). |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-02-2006, 19:39
|
|
|
Fate/Stay. Zakochałem się >] Niby na bazie hentajowej gry, ale anime ma potencjał być całkiem niezlą serią. Po drugim epizodzie, wants moar ^^
<Off>
Cytat: | Tak czy inaczej Shinji awansował na pierwsze miejsce wśród znienawidzonych przeze mnie postaci mangowo-animowych |
Dorwij Re-Take. Doujin, ale zmieniający genialnie podejście do świata - Cytat: | Shinjiemu nagle wyrastają jaja |
</off> |
|
|
|
|
|
SireVan
Mecenas
|
Wysłany: 02-02-2006, 20:01
|
|
|
Sm00k napisał/a: | Niby na bazie hentajowej gry |
I widzę kolejnego człowieka, który nie mo pojęcia, że istnieja taka bijatyka mna PCta jak Fate/Stay Night... |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-02-2006, 21:01
|
|
|
Z "motywami" . A mordobicie fajne, tylko diabelnie prymitywne. |
|
|
|
|
|
adi9998
|
Wysłany: 03-02-2006, 10:31
|
|
|
Ja w tej chwili oglądam Neon Genesis Evangelion (leci na HYPERZE ) |
|
|
|
|
|
BetiiX
+Mala wiedźma+
|
Wysłany: 03-02-2006, 10:38
|
|
|
ja jestem daleko za murzyunami i ciagle tkwie na bubblegum crisis.. od pazdziernika bodajze ogladam -_-" to chyba najdluzej ogladane 26 epizodowe anime w mojej karierze.. |
_________________ ::Love is like wind, you can't see it, but you feel it::
::galeryjka na DA-> www.shy4.deviantart.com ::
::ja wcale nie jestem taka wredna jak sie moze wydawac, to tylko pozory^^":: |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 03-02-2006, 19:14
|
|
|
Ostrzegam wszystkich, łącznie z Totemem. Chyba dość jasno jest określone, jakiego rodzaju linków nie należy podawać i o co nie należy się dopytywać na forum?! To, że nie są kasowane posty "ocierające" się o te tematy, nie znaczy, że cała moderacja śpi (znaczy, moderacja chyba śpi, skoro ja musiałam te posty wywalać, ale ja nie śpię). Proszę o powrót do tematu. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-02-2006, 08:28
|
|
|
Ja teraz oglądam w dalszym ciągu Bleach i doszedł do tego Trigun :P:P:P
Bardzo fajne anime ^^ jedno z pierwszych ale za to jakie śmieszne xD |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 04-02-2006, 12:19
|
|
|
Trigun zabawny? Dobrze prawisz, chociaż to nie wszystko :).
A ja się właśnie zastanawiam, na co zapolować ^^. Musi być wciągające, sensowne i żeby klimat nie wbijał w ziemię swym ciężarem.
Gdzieś kiedyś widziałem recenzję anime o gościu który był zły i chciał zło czynić, ale zawsze ostatecznie robił coś dobrego i się tym strasznie wpieniał - generalnie to była chyba komedyjka, a dla uściślenia koleś był blondynem. Ktos coś kojarzy?
Prawda, miałem zapolować na FMA, przynajmniej pierwsze kilka odcinków i pojąć przyczynę tego fenomenu :P. Ale jeszcze jest czas. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Linek
|
Wysłany: 04-02-2006, 22:13
|
|
|
Ja akurat jestem po seansie, a konkretnie po GITS'ie. Dla zabicia czasu, a może dla lepszego zrozumienia obejrzałam kolejny raz to anime. A teraz zabieram się za Vampire Hunter D. Też takie małe przypomnienie. |
_________________ Droga do nieba prowadzi poprzez chmury. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-02-2006, 22:26
|
|
|
Cytat: | Dziewczynka odrywa komuś ręce i wydłubuje oczka, a ty myślisz "Yhm.. to świetnie.. i co z tego?". |
No właśnie w tym problem, że nic. Ta seria jest po prostu głupia;P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-02-2006, 08:16
|
|
|
BOReK napisał/a: | Trigun zabawny? Dobrze prawisz, chociaż to nie wszystko :).
|
wiem wiem ^^ w tym anime są też sceny w których jest wiele powagi itp
ale z więkrzości można się nieźle pośmiać :D |
|
|
Pejt3r
001001001101011
|
Wysłany: 06-02-2006, 00:47
|
|
|
Właśnie dorwałem się do Rahxephon-a ^.^ Po tym jak swego czasu grając w Anarchy Online, spotkałem grupkę fanów Cowboy Beepopa, którzy dali mi namiar na tą podobno nie najgorszą prodkucję studia Bones, w końcu wpadła mi w łapki. Mam nadzieje, że nie będzie źle.
Ysengrinn napisał/a: | No właśnie w tym problem, że nic. Ta seria jest po prostu głupia;P. |
Aaaaaa ! Co to za barbarzyńskie opinie, Lucy jest najlepsza, wstydźcie się :P
Kamjia napisał/a: | bo tryskająca od czasu do czasu krew i super muzyczka nie wystarczą |
Jak to nie ? ja byłem w zupełności usatysfakcjonowany :P |
_________________ sagashimono wa nan desu ka
mitsukenikui mono desu ka
KABAN no naka mo tsukue no naka mo
sagashita keredo mitsukaranai no ni |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 06-02-2006, 19:08
|
|
|
Obejrzałem Pale Cocoon.
Panie i panowie, zapamiętajcie nazwisko Yoshiura Yasuhiro. Najlepiej w tym samym zwoju, co Makoto Shinkai. Serio.
>>>>>> Recka już w drodze do Avellany :D |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Kamjia
|
Wysłany: 06-02-2006, 19:30
|
|
|
W tym cała rzecz, że o ile muzyczka jest bardzo, bardzo czarująca, tak bryzgającej krwi jest
a) miejscami stanowczo za mało
b) tryska bez szczególnej emocji i mało brutalnie. (choć może komuś innemu całkiem to wystarcza, nie wszyscy musza być znieczuleni na strumienie osoki. )
z tym "mało brutalnie może i przesadziłam, ale nie wyczówam tam jakoś porywającej emocji. (może jeszcze zbyt mało odcinków obejrzałam?)
A na marginesie, Lucy nieuchronnie po tej krótkiej jak na razie przygodzie z Elfen Lied przypomina mi ... Chii. (Hi hi.) Cóż, może to tylko pierwsze złudne wrażenia co do tego anime? Nie wiem. Trzeba się przekonać i brnąć dalej. ( Tylko napisy jakoś mi się nie schodzą i ciągle musze je przestawiać, to mnie skutecznie zniechęca) |
_________________ Walk while you have the light,
lest darkness overtake you;
he who walks in darkness
does not know where he is going. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|