Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Co w tej chwili oglądacie? |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-06-2005, 11:26
|
|
|
Cytat: | bleach nie rozumiem jak może się cokolwiek komuś znudzić....jak już oglądasz to do końca co nie?? |
Skończyły mi się odcinki... Jak wpadną mi w ręce nowe, to obejrzę dalej. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 05-06-2005, 11:41
|
|
|
Bambosh_Rider napisał/a: | No i skończyłem School Rumble - a myślałem że komedie romantyczne mnie już nie zaskoczą :P. Zostaje OMG TV... którą jeszcze wypuszczają. | I na dodatek tu też będzie przerwa, bo 2.VI poszło #21 (i niedługo będzie sub) ale #22 w telewizji dopiero 16.VI a nie jak zwykle co czwartek. Zresztą, qrczę, tak co tydzień... horror. A mam teraz takie 3, bo AMG i Bleach i Tsubasa... a właśnie, wyszła porcja #9 Tsubasa ^__^ A co do Bleach, to właśnie się zaczęło robić interesująco... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Zangetsu
Lady of mercy
|
Wysłany: 05-06-2005, 18:45
|
|
|
Rukia napisał/a: |
Ja nadal oglądam to samo czyli Naruto i bleach nie rozumiem jak może się cokolwiek komuś znudzić....jak już oglądasz to do końca co nie?? |
Sugerujesz, ze zanimuja cala mange? O, chcialbym to zobaczyc, bardzo..
mazika_ napisał/a: | hmm teraz oglądam GTO (Great Teacher Orinoko),... |
Oro?
Onizuka, Onizuka ><
wa-totem napisał/a: | ^ A co do Bleach, to właśnie się zaczęło robić interesująco... |
Osobiscie nie moge doczekac sie ban-kai Ichigo.
Z wiadomych powodow ^^ |
|
|
Katja
Chrabina
|
Wysłany: 08-06-2005, 16:56
|
|
|
Zangetsu napisał/a: | Rukia napisał/a:
Ja nadal oglądam to samo czyli Naruto i bleach nie rozumiem jak może się cokolwiek komuś znudzić....jak już oglądasz to do końca co nie??
Sugerujesz, ze zanimuja cala mange? O, chcialbym to zobaczyc, bardzo.. |
Ja też :P Właśnie jestem gdzieś tak na poziomie 86 odcinka,a wyszło 137 (czy coś koło tego) i nie wygląda na to by skończyli.A w Japoniii zaczynają wydawać druga serię mangi :P |
_________________ Dla mnie to nic. Nowe milenium, nowy wiek czy nowy rok. Dla mnie to jeszcze kolejny dzień, kolejna noc. Słońce, księżyc, gwiazdy pozostaną te same. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 11-06-2005, 19:37
|
|
|
Bandit King Jingu skończyłem już. Wygląda na to, że to JEST bajka dla dzieci, taka troche w stylu dobranocki. Za to pomysłowa i odjechana, że hej... Generalnie, jeśli ktoś poszukuje czegoś zakręconego i kreatywnego, a niekonicznie mrocznego to polecam.
Zaczął sie Jin Roh, potrwa do jutra... Jestem w połowie. Prawde mówiąc spodziewałem się jakiegoś pseudointelektualnego bełkotu ala Matrix, kolejnej (modnej w SF) krytyki totalitaryzmu, czy też wreszcie mrocznej wizji przyszłości...
Nikt mnie nie ostrzegł, że to będzie nudne po prostu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 12-06-2005, 06:16
|
|
|
Katja napisał/a: |
Ja też :P Właśnie jestem gdzieś tak na poziomie 86 odcinka,a wyszło 137 (czy coś koło tego) i nie wygląda na to by skończyli.A w Japoniii zaczynają wydawać druga serię mangi :P |
to świetnie że byćmoże bedzie więcej odcinków |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 12-06-2005, 11:21
|
|
|
Jin Roh się skończył puentą w rodzaju "Wilk zawsze musi zjeść Czewonego Kapturka, bo to lezy w jego naturze i co by nie robił, to się nie zmieni". Przyjemne... Zaprzecza to naturalnie możliwości zmiany postępowania człowieka, nawet w obliczu traumatycznych przeżyć i zła, a co dopiero po obejrzeniutego filmu. Co więcej - jeśli ludzie nie mogą zmieniać się nawet w tak drastycznych warunkach i "wilk zawsze pozostanie wilkiem" to po co oglądać tego typu nudy? Przecież i tak z nich nic nie wyniesiemy... Średnio udany film.
Nie pojmuje też jakim kretynem trzeba być, by wymyślić, żeby puścić to coś na konwencie, kiedy towarzystwo jest albo rozbawione, albo pijane i myśli tylko w co by pograć, z czego się pośmiać i jak wynieść magnetowid tak, by ochrona nie zauważyła... Każdy głupek wie, że na imprezach sprawdzają sie tylko komedie i strzelanki.
Teraz będzie leciał Hellsing. Jak ja nie cierpie wampirów... Pawie tak jak "ambitnych" serii |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 01-07-2005, 22:26
|
|
|
Na tapecie wylądowała Neeya (Infinite Ryvius)
Ostatnio oglądane: Vampire Hunter D Bloodlust, Gasaraki
W trakcie oglądania są (na bierząco) Bleach i Trinity Blood |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 02-07-2005, 07:23
|
|
|
Zaczęłam ostatnio też oglądać Naruto |
|
|
Nomikyo
|
Wysłany: 02-07-2005, 16:46
|
|
|
Ja teraz masowo oglądam ściągnięte Full Moon wo Sagashite >3 piękne anime..i biorę się za KKJ |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 02-07-2005, 22:39
|
|
|
A ja mam do września spokój, więc wziąłem dziś rawy do Iriya no sora 3 i 4 i zrobiłem edycję wraz z kontrolą tłumaczenia ^_^ I posadziłem timera do roboty przy 4 a encodera do zrobienia work rawa do 5... już za 3 tygodnie koniec serii, a ona mi się co raz bardziej podoba... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-07-2005, 10:47
|
|
|
Totem - wpadlbys albo co...................... :D
mi sie wlasnie skonczyl loveless, dzis koncze meczyc gestalta, wiec wracam do godannara |
|
|
|
|
|
Razuri
Siostra Przyłożona ZH
|
Wysłany: 03-07-2005, 18:42
|
|
|
Ostatnio program ktorego uzywalam do sciagania anime mi nawalil, wiec musze sie zadowolic tym, co ogladam u Aori czy Nomikyo (czyt. Gravitation I Full Moon) moze jeszcze kogos poprosze,zeby mi poprzegrywal, bo ja bez anime dlugo nie wysiedze...XP |
_________________ Do it with Tanuki!
|
|
|
|
|
Doreen
Little Lotte
|
Wysłany: 04-07-2005, 11:41
|
|
|
Do niedawna oglądałam .Hack//Sign. Mi osobiście się nawet podoba, ale tam faktycznie prawie nic się nie dzieje przynajmniej do połowy, tyle widziałam) Ale przynajmniej jest Sora :D To się nazywa facet na luzie.
.Hack//Sign przerwałam, bo dorwałam Fruits Basket. I mnie wciągnęło na amen. To jest pierwsze anime (ba, pierwszy film w ogóle), które powoduje, że mi się tak jakoś lekko i optymistycznie na duszy robi. Nawet te prościutkie i w gruncie rzeczy lekko naiwne historyjki (chociażby ten tytułowy Koszyk Owoców) jakoś do mnie trafiają. A już ta opwiedziana przez Tooru o tym, że każdy nosi umeboshi na plecach mnie rozbroiła, w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu ^_^ |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
|
Razuri
Siostra Przyłożona ZH
|
Wysłany: 04-07-2005, 15:02
|
|
|
Fruits Basket? Ooo,tak, swietny wybor, kocham to anime! A czy lekkie? Mozna powiedziec,ze tak...no prawie... Tylko poczekaj do ostatniego odcinka... |
_________________ Do it with Tanuki!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|