FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27, 28, 29  Następny
  Stare Seriale. Nowe Seriale. Dobre Seriale!
Wersja do druku
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 28-07-2006, 10:04   

W Dynastii było ufo ???
Przejdź na dół
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 28-07-2006, 10:35   

Było, którąś tam bohaterkę porwali. Pamiętam, bo będąc w wieku bodajże pięciu lat oglądałem i mi się podobało;P.

IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 28-07-2006, 11:01   

"Przystanek Alaska" jest emitowany na TVN7 od początku lipca... - to tak gwoli wyjasnienia
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 28-07-2006, 12:08   

Ysen, młodym będąc też to oglądałem, ale naprawdę ufo za diabła nie pamiętam...
Przystanek Alaska...tak, czasem jak się trafi rzucę sobie okiem i od razu się łeska zakręci, że gdzieś tam ludzie mogą sobie tak fajnie żyć. Ech, pomarzyć, dobra rzecz...
Powrót do góry
Nezumi Płeć:Mężczyzna
Wieczny i Nieskończony

PostWysłany: 28-07-2006, 12:13   

Grisznak, rzadko się to zdarza, ale naprawdę, całkowicie i bezwzględnie się z tobą zgadzam :)
Powrót do góry
IT. Płeć:Kobieta
Ukochana żona orka

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 28-07-2006, 15:20   

Tam byal taka kobiecina co wiezyla w UFO [w Dynastji] Tam mi babcia tlumaczyła że oan się z braciszkiem ten tego i ze coś tam jej dzieci i ze jej rodzice cos jeszscze innego i takie tam i w ostatnim odcinku ona jehcala droga polną, pojawilo sie ufo [jasne swiatlo niewiadmoego pochodzenia] poświeciło na niai ona znikła.
Nawet nie pamiętam ile wtedy mialam lat wale wydało mi się to bezdennie głupie. Bo przecież wszyscy wiedzą że kosmici są szybsi niż światło... <<To sobie pomyslała Wydra. Beznadziejnie nawina wtedy byłam...>>

Tak teraz sobię skonczyła trzecią serię Reboota i mnie wzielo zastanowienie... Znam, osobiście, co najmnije troje dzieci ktore na widok potworków z tego serialu straciłyby kontrolę nad pęcheżem. Z kolei Fabula jest tak... porąbana momętami że naprawde ciezko poja o co chodzi. To w końcu jest dla nastolatków czy małych dzieci? ;p?

Te Im ilne ke aono

Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.

Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
9838391
Dida Płeć:Kobieta
Ostoja zdrowego rozsądku

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 29-07-2006, 11:30   

Ta kobieta porwana przez kosmitów w 'Dynastii' to była Fallon - córka Blake'a i Alexis, żona Jeffa Colby'ego (zdaje się, że to był mój ulubieniec).
Polsat powtarza w soboty 'Czarodziejki', ale ciągle zapominam, że chcę to oglądać.

Numer Gadu-Gadu
4707314
peboy Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 30-07-2006, 01:06   

jej pamiętam jak Dynastię z Babcią oglądałem daaaaaawno temu
i był tam pan (nestor, chyba, rodu) co przygryzał górną wargę i znać było zęby (tyle pamiętam) ;)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3642515
muzgukaskader
Gość
PostWysłany: 19-12-2006, 19:43   

a taki serial co koleś sie cofał w czasie? i w inne role? bo pomylił sie komputer i zawsze miał nadzieje że wróci do swojego Wcielenie przed ekperymentem to był serial :] zna ktoś tytuł? bo ja nie pamiętam
Powrót do góry
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 19-12-2006, 19:47   

Zagubiony w czasie? Dobre było... I to załamane "oh boy" jako reakcja na kolejne wcielenie XD

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Elbereth Płeć:Kobieta
Pani Gwiazd

PostWysłany: 19-12-2006, 21:26   

peboy napisał/a:
jej pamiętam jak Dynastię z Babcią oglądałem daaaaaawno temu
i był tam pan (nestor, chyba, rodu) co przygryzał górną wargę i znać było zęby (tyle pamiętam) ;)

Haha, ja też oglądałam Dynastię z babcią ^^.Miałam wtedy chyba z cztery czy pięć lat. Pamiętam z tego serialu niejaką Alexis, która była maksymalnie wredna ... Moja mama pracowała w biurze i kiedyś po powrocie z pracy oznajmiłam jej: "Mamo! Ty masz biuro jak Alexis" XD
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4124381
IT. Płeć:Kobieta
Ukochana żona orka

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 19-12-2006, 21:35   

Taaanuki! Teraz proszę was o pomoc dając niewystarczającą ilość informacji ale... jaskby ktoś coś skojażył to będę wdzięczna.

Serial, leciał na dwujce prawdopodobnie około 8-10 lat temu w godzinach późnowieczornych [prawdopodobnie między 20 a 22]. Mógł to być też taki film podzielony na kilka częśći jak to było z burzą stulecia i temu podobnymi.
W każdym razie to co pamiętam bazuje na stwierdzeniu że na ziemi są dwie rasy które będą walczyć o przetrwanie. Rasa teoretycznie lepsza bo lepiej przystosowana charakteryzuje sie czteromacicznymi samicami [to było na samym początku], tym że jej przedsatawiciele mają jakies dziwaczne punktowe znamiona na ciele [coś w rodzaju konstelacji wielkiej niedziwiedzicy... jesli dobrze pamiętam] i aby zostać uznanymi za wartościowych członków społećzeństwa muszą zabić swoich rodziców.

Ogulnie główna bochaterka i główny bpchater który nalezał do tego "lepszego gatunku" albo gdzieś jechali, albo przed kimś uciekali w każdym razie rozbijali sie po różnych motelach.

To jest tyle co pamiętam poza jeszcze kilkoma szczgułami pewnego odcinka. Jeśli ktokolwiek skojażył ten opis z czymś co kiedyś leciało w telewizji peosze o jakiś tytuł. Poluję na to od lat...

Te Im ilne ke aono

Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.

Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9838391
shirone
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 23-12-2006, 17:58   

Doktor Quuin (czy jak to tam się pisało??) i Domek na prerii *_* Obejrzaałaaabym znów..
Powrót do góry
Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 23-12-2006, 21:45   

IT. napisał/a:
Taaanuki! Teraz proszę was o pomoc dając niewystarczającą ilość informacji ale... jaskby ktoś coś skojażył to będę wdzięczna.

Serial, leciał na dwujce prawdopodobnie około 8-10 lat temu w godzinach późnowieczornych [prawdopodobnie między 20 a 22]. Mógł to być też taki film podzielony na kilka częśći jak to było z burzą stulecia i temu podobnymi.
W każdym razie to co pamiętam bazuje na stwierdzeniu że na ziemi są dwie rasy które będą walczyć o przetrwanie. Rasa teoretycznie lepsza bo lepiej przystosowana charakteryzuje sie czteromacicznymi samicami [to było na samym początku], tym że jej przedsatawiciele mają jakies dziwaczne punktowe znamiona na ciele [coś w rodzaju konstelacji wielkiej niedziwiedzicy... jesli dobrze pamiętam] i aby zostać uznanymi za wartościowych członków społećzeństwa muszą zabić swoich rodziców.

Ogulnie główna bochaterka i główny bpchater który nalezał do tego "lepszego gatunku" albo gdzieś jechali, albo przed kimś uciekali w każdym razie rozbijali sie po różnych motelach.

To jest tyle co pamiętam poza jeszcze kilkoma szczgułami pewnego odcinka. Jeśli ktokolwiek skojażył ten opis z czymś co kiedyś leciało w telewizji peosze o jakiś tytuł. Poluję na to od lat...

Serial nazywał się, jeśli dobrze pamiętam, "Prey"

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Powrót do góry Zobacz profil autora
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 23-12-2006, 22:40   

Doktor Quin aktualnie jest emitowany na TVP w tygodniu :> bodajże 2gi sezon.
Powrót do góry
Strona 5 z 29 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27, 28, 29  Następny
Odpowiedz do tematu