Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
"Zaplątani" |
Kto był Twoim zdaniem najbardziejszy? |
Roszpunka |
|
31% |
[ 6 ] |
Flynn Rider |
|
5% |
[ 1 ] |
koń Maximus |
|
42% |
[ 8 ] |
Macocha |
|
0% |
[ 0 ] |
kameleon Pascal |
|
15% |
[ 3 ] |
Zbiry z "Kaczuszki" |
|
5% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 19 |
Wszystkich Głosów: 19 |
|
|
|
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-02-2011, 20:14
|
|
|
Osobiście mam nadzieję, że pójdą w kierunku wyznaczonym przez "Zaplątanych" - drugi Dreamworks nam niepotrzebny (zwłaszcza, że IMO ich filmy są zdecydowanie słabsze od Disneyowskich, a już NA PEWNO nie są przeznaczone dla dzieci), a "Zaplątani" wydawali się idealną mieszanką kina dla chłopców i dziewczynek (te sceny akcji przy wyjściu z tunelu!). Baśniowej tematyki żal, osobiście mam do niej ogromną słabość, a "Królową śniegu" w wydaniu Disneyowskim chciałam zobaczyć od zawsze. Cóż, pożyjemy obaczymy, oby nie przegięli >.> |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 07-02-2011, 20:21
|
|
|
Mai_chan napisał/a: |
Niech szlag trafi Sparrowa! |
Now that's going too far. Sparrow rządzi!
A co do newsów - nie wiem, może to instynkt wieloletniego gracza, może coś innego, ale naprawdę nieco dziwi mnie fakt, że ktokolwiek bierze jakiś artykuł na serio i traktuje go jako wyrocznię. Takie podejście powinno być zarezerwowane tylko i wyłącznie dla oficjalnych wypowiedzi twórców, a i one powinny być traktowane ze sporą rezerwą - they're just people too. Także nie ma co obgryzać paznokcie. A tak poniekąd w temacie - ktoś się orientuje jak sobie Zaplątani radzą finansowo? |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-02-2011, 20:29
|
|
|
Wikipedia napisał/a: | Tangled has earned $192,130,000 in the USA and Canada and an estimated $285,100,000 in other countries for a worldwide total of $477,230,000, as of February 6, 2011.[3]
It premiered in Paris on November 17, exclusively screening at the Grand Rex theatre two weeks in advance of its French wide release.[36] With over 3,800 tickets sold on its opening day, it set a new record for films showing in a single theatre.[37] It opened widely on December 1, 2010, earning $7,173,007 during its first weekend and $37,634,730 by January 30, 2011.[38]
In the United States and Canada, Tangled picked up $11.9 million on its opening Wednesday,[39] breaking the record for the largest pre-Thanksgiving Wednesday opening of all time, a record previously held by Disney·Pixar's Toy Story 2.[40] In its first weekend of release, it earned $48.8 million, placing second for the period behind Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, which earned $49.1 million.[41] Over the traditional Wednesday-Sunday Thanksgiving holiday period, it tallied $68.7 million, again finishing in second place.[41] Tangled also marked the second-largest 3-day and 5-day Thanksgiving opening after Toy Story 2.[41] During its second weekend Tangled declined 56% although it jumped to first place at the box office with $21.6 million, ahead of the new release The Warrior's Way and surpassing Deathly Hallows Part 1's weekend gross by a wide margin.[42] It is also the only 2010 film that took two weekends to reach #1 at the box office. |
Wersja TL,DR: Unadjusted for inflation, it is the third highest-grossing film produced by Walt Disney Animation Studios, behind only The Lion King ($328,541,776) and Aladdin ($217,350,219). |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Alex Ashtray.
*Androgyne Emo*
|
Wysłany: 08-02-2011, 13:41
|
|
|
Cóż, jeśli jest szansa, że kolejne filmy Disneya będą równie dobre, to okej :)
Faktycznie nadrzędny jest artykuł-źródło.
Inna rzecz, że byłem w stanie uwierzyć w "wersje samomęską" choćby z powodu zmienionego tytułu "Zaplątanych".
Cóż, poczekamy, zobaczymy. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|