Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Filmowe zapowiedzi |
Wersja do druku |
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 12-11-2011, 03:00
|
|
|
JJ napisał/a: | Czyli jednak Penny Arcade pomyliło się co do następnego trendu po wampirach :D |
A żebyś wiedział, teraz jest istny boom na baśnie. W tym momencie lecą bodajże dwa seriale (ja pamiętam tylko o tym) plus będzie jeszcze jeden film o Śnieżce ("Mirror Mirror")! A jak! Konkurencja musi być! Acz zapowiada się trochę lepiej niż ten dziwny potworek z Bellą, bo patrząc po zdjęciach klimatem przypominać będzie chyba bardziej filmy Burtona niż wspomnianego Kapturka. No i Boromir (!!!) oraz naprawdę fajne kostiumy. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 12-11-2011, 08:01
|
|
|
Cytat: | ...tylko od kiedy ta nieszczęsna Kristen jest ładniejsza od Charlize Theron? O_o
|
Pomyślałam o tym samym...
Swoją drogą, czy w Hollywood skończyły się brunetki w wieku od 16-21 lat?
Niemniej podobały mi się kruki, rozpadający się rycerz, entowate cóś i oczywiście lustro. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 12-11-2011, 08:18
|
|
|
JJ napisał/a: | Brakuje tylko krasnoludków, skoro już idą na całość to i je mogliby wcisnąć |
Ależ krasnoludki są, chyba że mnie wzrok myli. W scenie kiedy łażą sobie po górach, za Śnieżką i Myśliwym wlecze się siedmiu kurdupli. |
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 12-11-2011, 09:50
|
|
|
Crofesima napisał/a: | plus będzie jeszcze jeden film o Śnieżce ("Mirror Mirror" |
O Julia Roberts będzie tam grała i Sean Bean. Musi to być hicior! Tylko ta Śnieżka bleeee. |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 12-11-2011, 10:01
|
|
|
Amarth napisał/a: | . W scenie kiedy łażą sobie po górach, za Śnieżką i Myśliwym wlecze się siedmiu kurdupli. |
Tych kurdupli? Faktycznie, to chyba krasnoludki. Przy okazji, po ponownym obejrzeniu zwiastunu zauważyłam, że nie ma tam wcale wzmianki, że Śnieżka jest ładniejsza od Królowej. Jedynie, że ma ją pokonać. Trybiki matrixa wróciły na właściwe miejsca, Charlize jest jednak ładniejsza od karpia w sukience. |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Amarth
|
Wysłany: 12-11-2011, 10:07
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Tych kurdupli? Faktycznie, to chyba krasnoludki. |
Tych właśnie. Bo to chyba ci sami, ne? |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 12-11-2011, 10:09
|
|
|
Tak to ci sami. |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 12-11-2011, 12:10
|
|
|
Crofesima napisał/a: | JJ napisał/a: | Czyli jednak Penny Arcade pomyliło się co do następnego trendu po wampirach :D |
A żebyś wiedział, teraz jest istny boom na baśnie.h[/url] |
I gry planszowe. Bitwa morska anyone? |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-11-2011, 13:40
|
|
|
Ta, kiedy zobaczyłem ten trailer Bitwy Morskiej, pierwsze co przyszło mi do głowy to to, że może kiedyś jednak zekranizują Sapera. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 13-11-2011, 04:11
|
|
|
Bogowie, ten trailer Śnieżki... Film zapowiada się... rozrywkowo. Zwłaszcza przez naiwnie przerysowany rozmach i moc TH (Theron i Thor). Takie coś gdzie można spokojnie wyłączyć mózg, zrelaksować się, trochę się pośmiać, może nawet dać się ponieść paru scenom (przy oglądaniu hollywoodzkiej papki takie świadome poddanie się nawet tym oczywistym i nieco kulawym zabiegom grającym widzom na emocjach to skill bardzo wydatnie poprawiający doznania z seansu)
Also, kolejny trailer biorący udział w konkursie na najwierniejszą zrzynkę soundtracku z trailera Incepcji. Drobne szczegóły się różnią, ale przez to, jak bardzo to brzmienie nie pasuje do obrazu (głównie dzięki temu elektronicznemu podźwiękowi) widać to jeszcze wyraźniej. (trailer Incepcji dla porównania) I dla wyjaśnienia, nie twierdzę, że to źle. Nie widzę absolutnie nic złego w kopiowaniu lepszych kiedy tworzy się dzieło powiedzmy sobie szczerze nie mające jakichś epickich aspiracji :) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 17-11-2011, 20:49
|
|
|
Aż napiszę post w tym temacie, chociaż zwykle się w nim nie wypowiadam, bo z filmami to ja jestem bardziej do tyłu niż Eskimosi.
Łiiiiiiiii, w końcu bajka idealna dla Easia!!! (Już obmyślam zrobienie dla siebie kompletu z Meridą, muszę tylko dostać w swoje łapki więcej screenów.) Jenoty Wrocławskie, możecie się już szykować na zaciągnięce was do kina... kiedykolwiek to będzie ^^
Aczkolwiek ciekawi mnie, czy będzie dostępna wersja bez dubbingu, bo kategorycznie odmawiam pójścia na wersję dubbingowaną, która totalnie zabija całą... szkockość tej bajki. No błagam, zamiast Billy'ego Connolly'ego dostajemy głos brzmiący jak czyste 4 promile. I czy mnie słuch nie myli, czy główną bohaterkę znowu dubbinguje BrzydUla? -___-' A w oryginale jeszcze: Robbie Coltrane, Kevin McKidd, Emma Thompson, Julie Walters, Kelly Macdonald... |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 17-11-2011, 21:36
|
|
|
Uuu... moje wnioski ze zwiastunu:
1) Rude loki są epickie.
2) Gumisie są straszne.
3) Szkocki akcent jest seksi.
4) JA CHCĘ NA TEN FILM!!! *__________* Baaaaa~rdzo. Bardziej niż kiedy ja rzucałam wcześniejszy zwiastun... |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 17-11-2011, 21:40
|
|
|
Jak pomyślę, że oni zgwałcą to dubbingiem - mam ochotę wyć... |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-11-2011, 21:53
|
|
|
Eaś, kiedykolwiek to będzie, dołączam się >D
Nie mogę się tego filmu doczekać *___* I też głosuję za oryginalnym audio! |
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 17-11-2011, 22:05
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Nie mogę się tego filmu doczekać *___* I też głosuję za oryginalnym audio! |
Z tego co czytałem, to już szukają aktorów co będą głos podkładać. Kożuchowska zdaje się ma być, ale na razie to plotki. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|