Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tanuki.pl - Linki |
Wersja do druku |
Aaron
Gość
|
Wysłany: 12-07-2007, 21:09
|
|
|
Czyli jak będzie z Banzai!, usunęliście już na stałe nasz baner? :> |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 12-07-2007, 22:06
|
|
|
Aaron napisał/a: | Czyli jak będzie z Banzai!, usunęliście już na stałe nasz baner? :> |
Sorry, mieliśmy się z wami kontaktować ale najwyraźniej umknęło to nam w nawale innych zajęć.
Jak już mówiłem w poprzednim poście problemem są działy skanlacji i downloadów na Waszej stronie. Programowo, zgodnie z informacją podaną na naszej stronie w dziale Współpraca: "Nie zamieszczamy linków do stron oferujących materiały nielegalne (np. fansuby i skanlacje), a także zawierających linki do takich materiałów.". Oczywiście jeśli zdecydujecie się te działy usunąć z Waszej strony baner u nas wróci. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-07-2007, 10:23
|
|
|
Kage.pl to chyba przypadek beznadziejny. Mają bardzo bogatą pobieralnie, którą dodatkowo udostępniają odpłatnie, za SMS. Szkoda, bo generują sporo wejść. Pisze ostrą notkę, jak nie podziała, to niestety, zdejmujemy reklamę.
BTW. skąd ludzie biorą serwery z takim transferem, żeby utrzymać te wszystkie pobieralnie? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 17-07-2007, 10:26
|
|
|
Temat przerzuciłam na Tajne, niekoniecznie cały świat musi nasze uzasadnienia czytać... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-07-2007, 10:35
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | BTW. skąd ludzie biorą serwery z takim transferem, żeby utrzymać te wszystkie pobieralnie? |
z sms-ow? |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-07-2007, 10:39
|
|
|
Ale to swoją drogą ciekawe - KDR robi teraz zbiórkę na serwer i parę osób już im proponowało, żeby uruchomili właśnie serwis sms-owy. Ekipa stwierdziła, że to niemożliwe, bo i tak większość kasy z tego poszłaby do operatora i się nie opłaca... (nawiasem mówiąc - właśnie tak mamy niepowtarzalną okazję oglądać upadek chyba najbardziej znanego polskiego serwera RO...) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-07-2007, 12:06
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | kipa stwierdziła, że to niemożliwe, bo i tak większość kasy z tego poszłaby do operatora i się nie opłaca... |
to je sluszne, ale nie doceniaja akcji 1000*1PLN |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 17-07-2007, 19:31
|
|
|
Cytat: | to je sluszne, ale nie doceniaja akcji 1000*1PLN |
Jakby dodać do tego jeszcze jakąś "wisienkę" jak to na szkoleniu nazywali (np. wyślij SMS-a, dostaniesz 1000 sztuk kasy w grze), to efekt mieliby pewny. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-07-2007, 19:35
|
|
|
Owszem, owszem. Ale ekipa nawet wisienki dać nie chce...
No mówię, i tak KDR umarł. Bo nie wierzę, żeby dali radę zebrać jeszcze 4 brakujące tysiące... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 17-07-2007, 19:55
|
|
|
Cytat: | BTW. skąd ludzie biorą serwery z takim transferem, żeby utrzymać te wszystkie pobieralnie? |
Kumpel na forum wykupuje dwa serwery w niemczech. Pierwsze 1000 GB transferu mają na łączu 100 Mbit, przekroczenie limitu nic ich nie kosztuje - po prostu transfer spada im do 10 Mbit. Kasę mają od ludzi którym sprzedają konta na serwerze z zainstalowanym klientem bittorrenta. Ludzie zapuszczają tam ściąganie a później pobierają sobie ściągnięty plik do domu ze stałą prędkością kilku Mbit/s. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 19-07-2007, 18:36
|
|
|
Otrzymałem odpowiedź z oburzonego Kage w klasycznym stylu. Reklamy Kage można już
zdjąć. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 19-07-2007, 18:58
|
|
|
zdjęci |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-07-2007, 17:23
|
|
|
Linkujemy na głównej ASanctu. Nie dość, że to dość szemrany klubik (wyciągają dane osobowe), to jeszcze na swojej stronie podają linki do stron ze skanami, jak http://www.animezone.pl/ To, że są twórcami Kyaa to akurat plus, bo przynajmniej dostarczyli rozrywki fandomowi.
Nie mówię, zeby od razu usuwać, po prostu zwracam uwagę. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 22-07-2007, 17:48
|
|
|
Podają linki do stron ze skanami, czy sami publikują skany?
Jeśli to pierwsze, to to ich prywatna sprawa. Jeśli drugie: to nasza. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-07-2007, 19:19
|
|
|
Sami nie publikują, bo wtedy od ręki wnioskowałbym o wywalenie... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|