FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 42, 43, 44  Następny
  Korespondecja z innymi stronami:
Wersja do druku
Teukros Płeć:Mężczyzna

Status: offline
PostWysłany: 23-12-2008, 19:50   

Cytat:
Bardzo cieszymy się, mogąc powitać na polskiej internetowej scenie mangi i anime nową stronę, i dziękujemy za ofertę współpracy. Niestety, na dzień dzisiejszy nie możemy z niej skorzystać. Otóż w związku z bliską współpracą z polskimi wydawcami mangi i anime, Tanuki.pl co do zasady nie linkuje stron udostępniających nielegalne materiały. Dotyczy to także stron które nielegalne materiały udostępniają pośrednio, np. poprzez podawanie linków do odcinków online czy do torrentów.

Realistycznie patrząc na sprawę, korzyść z pirackich materiałów wbrew pozorom jest dość wątpliwa. Owszem, początkowo zwiększa ilość wejść, ale użytkownicy nimi przyciągnięci ściągną co będą chcieli, a potem pójdą i najprawdopodobniej nie wrócą. Z drugiej strony tego rodzaju
zawartość naraża Was na problemy z prawem oraz poważnie utrudnia przyszłe kontakty z portalami o podobnej do naszej polityce, oraz z wydawnictwami. Nasze doświadczenie wskazuje ponadto, że ostatecznie tym, co zapewnia stały dopływ czytelników i sprawia, że strona staje się naprawdę popularna, jest wyłącznie twórczość własna.

Oczywiście, w przypadku usunięcia z Waszej strony treści sprzecznych z polskim prawem, chętnie rozważymy podjęcie współpracy.

pozostaję z poważaniem

Proszę bardzo. Trzeba będzie szybko napisać do dairokkanu, bo wyjdziemy na hipokrytów.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 23-12-2008, 21:32   

Posłałem maila do dairokkanu, linki usuwam.

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 05-01-2009, 18:19   

Jako ciekawostka, dostałam maila:
Cytat:
Witam.Szukając recenzji anime natknąłem się na waszą stronę, za jakiś miesiąc rusza moja strona z anime , przeważnie będą też odcinki, tapety, avatary itp.
Mam już kilka stron rozrywkowych o wysokim traficu więc ta nowa strona też prawdopodobnie będzie miała.Czy jest jakiś sposób współpracy chodzi mi że będę mógł wykorzystywać wasze recenzje , oczywiście zawsze będzie odnośnik zobacz więcej itp.Otwarty jestem na każdy tym współpracy.
pozdrawiam.

Wysłałam Standardowe Odesłanie Na Drzewo (w skrócie SOND), podane powyżej przez Teukrosa (dzięki, przydaje się!), z kopią na skrzynkę redakcyjną.

Lady of Autumn

PostWysłany: 20-01-2009, 23:06   

Cytat:
Witam, jestem Administratorem nowo otwartego serwisu o tematyce m&a http://www.tsugoiii.pl/ . Zajmujemy się głównie kolekcjonowaniem i udostępnianiem grafik takich jak avatary, tapety na telefony oraz pulpit. Jesteśmy zainteresowani wymianą buttonami z Państwa stroną :) Jeżeli mieliby Państwo również takie życzenie prosiłbym o kontakt na stronie, bądź odpowiedzieć na tego maila.

Pozdrawiam Rooness

Przesłane na skrzynkę redakcyjną, zadanie bojowe dla sekretarza redakcji: obadać i odesłać na drzewo/inaczej odpowiedzieć, zależy, co tam jest...

krew_na_scianie Płeć:Kobieta
kościsty seksapil

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 21-01-2009, 19:29   

Avellana napisał/a:

Przesłane na skrzynkę redakcyjną, zadanie bojowe dla sekretarza redakcji: obadać i odesłać na drzewo/inaczej odpowiedzieć, zależy, co tam jest...

Czuje się odpowiednio zmotywowana :)
Jak na stronę reklamującą kolekcjonowanie tapet czy avatarów posiada ich zdecydowanie mało, w porównaniu do działu download - z którego można skorzystać od razu po zalogowaniu. A we wspomnianym dziale bez problemu można ściągnąć parę serii anime. Forum teoretycznie się rozkręca, choć są na nim zakładane tematy typu podzielcie się linkami do waszych ulubionych serii (do darmowego pozyskania prawdopodobnie). Natomiast pomimo istnienia działu artykuły aktualnie nic się w nim nie znajduje.

Co zauważyłam po lewo na stronce: http://anime.tanuki.pl/strony/anime/959-%20school-days/rec/982 i dodatkowo pare komentarzy.

Numer Gadu-Gadu
9343376
Lady of Autumn

PostWysłany: 21-01-2009, 20:12   

Dobra, to jeszcze raz: SOND (Standardowe Odesłanie Na Drzewo) w wersji Teukrosa, po lekkiej korekcie, do stosowania:

Cytat:
Bardzo cieszymy się, mogąc powitać na polskiej internetowej scenie mangi i anime nową stronę, i dziękujemy za ofertę współpracy. Niestety, na dzień dzisiejszy nie możemy z niej skorzystać. Otóż w związku z bliską współpracą z polskimi wydawcami mangi i anime, Tanuki.pl z zasady nie linkuje stron udostępniających nielegalne materiały. Dotyczy to także stron, które nielegalne materiały udostępniają pośrednio, np. poprzez podawanie linków do odcinków online czy do torrentów.

Realistycznie patrząc na sprawę, korzyść z pirackich materiałów wbrew pozorom jest dość wątpliwa. Owszem, początkowo zwiększa ilość wejść, ale użytkownicy nimi przyciągnięci ściągną, co będą chcieli, a potem pójdą i najprawdopodobniej nie wrócą. Z drugiej strony tego rodzaju zawartość naraża Was na problemy z prawem oraz poważnie utrudnia przyszłe kontakty z portalami o podobnej do naszej polityce, oraz z wydawnictwami. Nasze doświadczenie wskazuje, że ostatecznie tym, co zapewnia stały dopływ czytelników i sprawia, że strona staje się naprawdę popularna, jest wyłącznie twórczość własna.

Oczywiście, w przypadku usunięcia z Waszej strony treści sprzecznych z polskim prawem, chętnie rozważymy podjęcie współpracy.

pozdrawiam,

krew - zgłoś się na komunikatorze albo na ircu po hasło do skrzynki redakcyjnej.

PostWysłany: 30-01-2009, 17:46   

Dostałem coś takiego. Niespecjalnie mi się widzi, ale na wszelki wypadek wklejam.
Cytat:
Witam,

Na wstepie chcialbym pogratulowac interesujacego serwisu!

Jestem wspolautorem nowego serwisu oQuizo.pl. oQuizo.pl to serwis internetowy, w którym gracze uczestniczą w quizach z różnych kategorii, jak np. film, sport, języki obce, aktualnosci, i w czasie rzeczywistym rywalizują o różnego rodzaju nagrody. Premiera serwisu jest planowana na polowe marca 2009 natomiast uruchomienie wersji testowej na ok. 13 lutego.

Obecnie jestesmy na etapie rozmow z osobami i zespolami, ktore sa autorami interesujacych serwisow tematycznych. Chcielibysmy zaproponowac wspolprace polegajaca na wspoltworzeniu zawartosc oQuizo.pl oraz wzajemnej promocji. Jednym slowem chcemy stworzyc zespol Moderatorow.

Docelowo Moderatorzy beda tworzyli znaczaca czesc quizow w danej kategorii (np. serial Przyjaciele czy Piłka nozna). Ta propozycja wspolpracy dotyczy kategorii Anime/Manga i jest to propozycja na wylacznosc. W przypadku kategorii Anime/Manga chcielibysmy nawiazac dluzsza wspolprace.
Chcielibysmy aby Modratorzy byli odpowiedzialni za:
- tworzenie pytan do quizow dotyczacych danej kategorii;
- monitorowanie jakosci pytan sugerowanych przez graczy;
- wspoltworzenie spolecznosci oQuizo.pl;
- przekazywanie sugestii zespolowi oQuizo.pl.

Co w zamian moze zaoferowac oQuizo.pl:
- mozliwosc promowania wlasnego serwisu i kategorii poprzez atrakcyjne moderowanie quizow;
- 2500 wyswietlen informacji o Twojej stronie wraz z linkiem w zamian za 250 pytan;
- wyswietlanie informacji o Twojej stronie wraz z linkiem w zamian za promocje oQuizo.pl na Twojej stronie;
- wyswietlanie Twojego nicka w serwisie oQuizo.pl jako Moderatora kategorii;
- mozliwosc wplywania na zawartosc i funkcjonalnosc serwisu oQuizo.pl;
- wspolprace przy wzajemnej promocji Twojej strony i oQuizo.pl.

Jestesmy rowniez otwarci na inne propozycje.

Jesli jestes zainteresowany wspolpraca z nami, prosze o kontakt mailowy.

Pozdrawiam,

Tomek
========================
Tomek Mleko || oQuizo.pl
tomek.mleko@oquizo.pl
UK +44 783 80 29 417
PL +48 608 278 403
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

PostWysłany: 01-02-2009, 20:59   

Cytat:
Witam

Piszę w sprawie wymiany linków. Mianowicie czy istnieje możliwość wstawienie adresu www.rurounikenshin.glt.pl , pod recenzją anime Rurouni Kenshin i oav?? Oczywiście link do Tanuki znajdzie się u mnie w dziale linki. Proszę o odpowiedź z decyzją.

Pozdrawiam

Nie widzę na pierwszy rzut oka nic nielegalnego, ale z drugiej strony stronka jest bardzo uboga...

the renegades on wheels.

PostWysłany: 03-02-2009, 18:10   

Strona na razie słaba i o marnej treści. Dodatkowo odstraszają skrzaczone znaki polskie. Niemniej jednak, jako że prosi o odpowiedź, można mu odpisać coś w rodzaju że jego strona dopiero pojawiła się w sieci, nie wiadomo czy będzie się rozwijała, a zgodnie z naszą polityką linkowania staramy się aby pod recenzjami nie było martwych linków. Na pocieszenie proponuję dopisać, że oczywiście z uwagą będziemy obserwować rozwój strony, i o ile tylko nie pojawią się na niej pirackie materiały, za jakiś czas ponownie rozważymy propozycję. I dobrze byłoby też wspomnieć o layoucie i tych polskich znakach, bo to teraz jeden koszmar.
Powrót do góry

PostWysłany: 03-02-2009, 19:00   

Teukros napisał/a:
Strona na razie słaba i o marnej treści. Dodatkowo odstraszają skrzaczone znaki polskie. Niemniej jednak, jako że prosi o odpowiedź, można mu odpisać coś w rodzaju że jego strona dopiero pojawiła się w sieci, nie wiadomo czy będzie się rozwijała, a zgodnie z naszą polityką linkowania staramy się aby pod recenzjami nie było martwych linków. Na pocieszenie proponuję dopisać, że oczywiście z uwagą będziemy obserwować rozwój strony, i o ile tylko nie pojawią się na niej pirackie materiały, za jakiś czas ponownie rozważymy propozycję. I dobrze byłoby też wspomnieć o layoucie i tych polskich znakach, bo to teraz jeden koszmar.
To chyba chwilowe - za pierwszym razem jak patrzyłem to tego nie było (za to wczoraj zamiast tekstu były wszędzie błędy sql-a)
I ta sytuacja tym bardziej sugeruje, by ich zostawić "na kiedyś"

the renegades on wheels.

Lady of Autumn

PostWysłany: 06-02-2009, 10:07   

Takie coś przyszło do mnie:
Cytat:
Witam.
Jako zagorzały fan anime i miłośnik muzyki z nich chciałem stworzyć własny serwis w którym całe miejsce będzie poświęcone media z anime.
A w szczególności piosenka, OST, BGM i singli. Jak na razie jestem jedyna osoba która sie tego podjęła i mam nadzieje ze szybko to się zmieni:)
Ale nie o tym chciałem pisać.
Moje pytanie brzmi:
Czy mogli by mi Państwo udostępnić lub też użyczyć informacji i kadrów zawartych w Państwa serwisie? "Przechadzając" się po różnych serwisach o tematyce M&A tylko w Państwa serwisie zamieszczone są wysokiej jakości kadry, ciekawe recenzje i dużo przydatnych informacji które mnie i użytkownika ułatwiło by prace z serwisem.
Oczywiście w widocznym miejscu zamieszczałbym stosowny dopisek o użyczenie materiałów. Proszę o szybki kontakt i pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę kierować pytania pod adres mail

checo678@gmail.com

Z poważaniem Checo.

Przesłałam na redakcyjną skrzynkę - Krew, zajęłabyś się grzecznym spławieniem?

krew_na_scianie Płeć:Kobieta
kościsty seksapil

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 06-02-2009, 13:49   

Avellana napisał/a:

Przesłałam na redakcyjną skrzynkę - Krew, zajęłabyś się grzecznym spławieniem?

Oczywiście, stworzę coś odpowiedniego.

Numer Gadu-Gadu
9343376
Crack Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 07-02-2009, 17:35   

Dark napisał/a:
Witam!

Jako, że ciebie znam najbardziej i wiem, że z tobą można się dogadać, to mam do ciebie pytanko. Otóż postarałem się o to, by na mojej stronie nie było żadnych nielegalnych treści takich jak odcinki online, mangi itp.

I piszę z pytaniem, jak stoi sprawa wymiany buttonami, linkami czy też reklamami z Tanuki.pl. Nie wiem jak stoi sytuacja, gdyż aktualnie wszystkie konkurencyjne strony mają nielegalne materiały więc pewnie nawet nie starali się o wymianę. A z tego co widzę, to nie wymagacie wielu materiałów, gdyż wymieniliście się między innymi z Anime Heaven, a moja strona ma trochę więcej artykułów.

Url mojej strony to : www.division69.net

Proszę o twoją opinię. Dzięki za uwagę !
Dark

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora

PostWysłany: 07-02-2009, 20:52   

Myślę, że na dzień dzisiejszy spokojnie możemy im dać link i może button w rotacji. Jako że są mali i kiepscy, coś więcej (czytaj - banner), możemy im dać jeżeli dadzą wielką reklamę Tanuki.pl. Natomiast skoro usunęli wszystkie nielegalne treści, możemy spokojnie wrzucić tez link pod recenzją na Czytelni.
Powrót do góry
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 07-02-2009, 21:18   

Zwłaszcza to drugie. Zresztą, linka do DOI pod recenzją też by można dać.
Powrót do góry
Strona 21 z 44 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 42, 43, 44  Następny
Odpowiedz do tematu