Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Korespondecja z innymi stronami: |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 03-09-2009, 21:33
|
|
|
Dobra, to skoro tak: Krew, możesz im to powyższe wysłać, ewentualnie dodając jakiś ogólnik o tym, żeby zaproponowali jakieś rozwiązanie ekonomiczne dla obu stron... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 05-09-2009, 11:49
|
|
|
Manganima milczy, a póki co:
Cytat: | witam
Prosze napisac na jaki adres mam wyslac magazyn.
------------------------------------------------------
Pozdrawiam
Redaktor naczelny KYAA! Krzysztof Sokołowski |
|
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-09-2009, 11:53
|
|
|
Przepraszam, zapomniałam dać kopię odpowiedzi na Redakcyjną - w każdym razie jest odpisane. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 09-09-2009, 09:19
|
|
|
Cytat: | Witam
Nasze założenia są takie, że treść serwisu manganima.com jest w całości tworzona przez jego użytkowników,
więc również tytuły są dodawane przez nich a nie przygotowywane przez redakcję.
Zatem "wyróżnianie" przez Nas niepustych tytułów byłoby dość trudne,
zwłaszcza że dziennie pojawia się kilkanaście/kilkadziesiąt ich aktualizacji.
Rozmawiałam z naszym programistą i cytuję "wszystko da się zrobić" :)
Musimy tylko wiedzieć czego Państwo od Nas oczekują.
Chcą Państwo jakieś API? Jeśli tak to jak miało by działać?
Co chcą Państwo wiedzieć?
O co chcą Państwo pytać i jakie informacje dostać?
Czekamy zatem na sprecyzowanie Państwa oczekiwań
i mamy nadzieję, że dojdziemy do porozumienia :)
Pozdrawiam
Karolina Goździewicz
Zespół Manganima.com |
To chyba głównie pytanie do Tomka i Tyczka... Jak byście coś takiego widzieli? |
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 09-09-2009, 13:13
|
|
|
Przydałby się jakiś feature wyświetlający "pełne" tytuły, które moglibyśmy linkować. Dobrze jak by była opcja wyświetlania "podlinkowanego" tytułu. Tzn. to też nie jest problem, ponieważ prowadzę "logi" z dodawania linków w temacie, ale nie wiem czy mechanizm tej strony mnie nie zaprowadzi na manowce. No i pewnie jakiś panel administracyjny do linków. |
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 13-09-2009, 21:54
|
|
|
Przyszło coś takiego:
Cytat: | Witam,
ostatnimi czasy założyłam stronę o mandze i anime. Jest nowa, więc jeszcze się rozkręca, ale chciałabym zapytać czy istniała by możliwość wymiany linkami? Bardzo by mi na tym zależało. Mój adres to www.manga-fan.oz.pl
Bardzo proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie
Natalia Hitoshi Kawachi |
|
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 14-09-2009, 21:56
|
|
|
Tyczek napisał/a: | Przydałby się jakiś feature wyświetlający "pełne" tytuły, które moglibyśmy linkować. Dobrze jak by była opcja wyświetlania "podlinkowanego" tytułu. Tzn. to też nie jest problem, ponieważ prowadzę "logi" z dodawania linków w temacie, ale nie wiem czy mechanizm tej strony mnie nie zaprowadzi na manowce. No i pewnie jakiś panel administracyjny do linków. |
Ten pierwszy punkt jest podstawowy - musimy mieć możliwość odróżnienia linków wypełnionych od pustych w sposób znacznie prostszy, niż klikając w każdy. Idealna byłaby (jak pisze Tyczek) lista która pokazywałaby tylko te tytuły, do których ktoś już coś dodał.
Dobra byłaby też opcja listy pokazującej ostatnie zmiany (albo możliwość sortowania listy poprzedniej po czasie ostatniej edycji). |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 14-09-2009, 22:10
|
|
|
Co do www.manga-fan.oz.pl - obawiam się, że niestety, raczej nie linkujemy stron na których nic nie ma. Aczkolwiek można pani wyjaśnić, że w żadnym razie nie chodzi o to, że jest to blog - dobrego bloga całkiem chętnie byśmy podlinkowali. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-09-2009, 22:13
|
|
|
W dalszym ciągu jestem chętny do bycia podlinkowanym :P |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 14-09-2009, 22:22
|
|
|
Keii, a masz banner i button gotowe? Jeżeli tak, i jeżeli nie byłoby sprzeciwów, zrobiłbym trwającą miesiąc promocję Keiia. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 14-09-2009, 22:29
|
|
|
Projekt odpowiedzi dla manganimy:
Cytat: | Szanowni Państwo;
W odpowiedzi na Państwa ostatni list, wyjaśniam że dla nawiązania współpracy w sposób opisywany na początku naszej korespondencji, niezbędne jest stworzenie mechanizmu, pozwalającego na odróżnianie (przez osobę dodającą u nas linki do stron partnerskich) podstron na manganima.com na których znajduje się już jakaś treść, od podstron całkowicie pustych. Z naszego punktu widzenia, najlepszym rozwiązaniem byłoby sporządzenie na bierząco aktualizowanej listy podstron, z oznaczeniem zawierających jakąś zawartość. Bardzo pomocna byłaby także możliwość sprawdzenia ostatnich zmian na manganima.com, względnie sortowania ww. listy po czasie ostatniej edycji.
pozostaję z poważaniem |
|
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 14-09-2009, 22:34
|
|
|
To może po ewentualnej zmianie layoutu, razem z nowym logiem byłby banner/button. Ale to w bliżej nieokreślonej przyszłości niestety (mam nadzieję, że wcześniej niż później ;). |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 14-09-2009, 22:54
|
|
|
W sprawie Manganimy odpisałam już znacznie wcześniej uwzględniając to, co się wtedy udało ustalić. Póki co dość długo milczą, ale jak dadzą znać, to nie zapomnę dodać sugestii Tomka. Pozostaje więc mi tylko odpisać w sprawie tego blogu. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 22-09-2009, 13:17
|
|
|
Korespondencja z Rebelem:
Cytat: |
rebel_pani 14:15:54
należy wysłać na magdalena@rebel.pl maila z linkiem do produktu na naszej witrynie i linkiem do recenzji i propozycją umieszczenia. Zapoznamy się z recenzją i jeśli nie mamy uwag do niej i produktowi brakuje recenzji, umieszczamy ją
rebel_pani 14:16:03
przy czym jeśli produkt ma np. 10 recenzji, to już 11 nie umieszczamy :) |
Umówiliśmy się, że wieczorem zbiorę linki i wyślę. Przy okazji podlinkuje też mangi z Hanami. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 22-09-2009, 13:35
|
|
|
Znakomicie. Z recenzji mang Hanami nie ma tylko Ikara (nie przysłali, widać zbyt drogi dla nas), i recenzji głównej Muzyki Marie. W tym drugim przypadku można podlinkować recenzje tomików. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|