Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Współpraca z AG w formach różnorakich |
Wersja do druku |
Raul
|
Wysłany: 30-09-2005, 17:57
|
|
|
No to juz wiemy skad on chce miec 10 tysiecy uzytkownikow portalu :D
Erosajto? :D
Jak sie czujecie, moi ulubieni amatorzy przygnieceni profesjonalizmem? ^_^ |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 30-09-2005, 18:19
|
|
|
Ja nie wiem, ale mnie ostatnio taka jedna zapomniana piosenka chodzi po głowie, a szczególnie jedna z niej linijka: Organizacja różna różnym gdzieś się śniła... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-10-2005, 12:08
|
|
|
Ja wszystko rozumiem, ale dlaczego w dziale artykuły figuruje coś o wdzięcznym tytule "Materiał w przygotowaniu"? To tak, zeby było widać, że na stronie się coś dzieje, czy jak? |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-10-2005, 15:33
|
|
|
Co wy od nich chcecie? To normalna inicjatywa...
Od czasu legendarnego już Top Secratu, przed którego redaktorem postawiono ongiś ultimatum - albo poprawi oceny na koniec 8 klasy, albo zostanie wylany z pracy (został wylany) nic się nie zmieniło.
Incjatywy niszowe są ciągle takie same - banda napaleńców, którzy nie mają pojęcia na co się porywają, o wieku wahającym się między 14 a 34 lat stara się zrobić Coś... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 02-10-2005, 17:32
|
|
|
Oj bede mial co opowieadac. Jediego nie bylo na Asuconie - wiesci ktore podelslaem Ave sa rozbrajajace w sumie. Ogolnie mam tym wieksza motywacje zeby wziasc sie do pracy.
Appleseed bedzie w wersji angielskiej z polskimi napisami. Po prostu supcio :D |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 02-10-2005, 17:42
|
|
|
wiesz, Raul, w sumie z jednej strony dobrze, bo kto sobie nie doczyta, to po "egrisz" zrozumie podczas seansu w kinie. I w razie czego będzie na "brutalną amerykańska bajkę!"
Z drugiej strony, nie do wszystkich dotrze wiadomość, że to jednak produkcja japońska...
A tej "wielkiej akcji marketingowej w mediach" jakoś ni widu... ni słychu.... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-10-2005, 17:45
|
|
|
Co ciekawe, nawet na Hyperze nie ma żadnej reklamy... Co jest DZIWNE, bo to aktualnie jedyna polska stacja puszczająca animki... Czyżby jednak była "za mało profesjonalna"? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 02-10-2005, 18:09
|
|
|
Zastanawiam się ile ci z Visiona wypili, gdy zgadzali się utopić w tym pieniądze. Chociaż nie, Jedi zapewne użył Mocy, by ich przekonać... Tak czy siak szykujemy fotele, idziemy po popcorn i colę i czekamy na wielkie BUM;>. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 03-10-2005, 13:01
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | okazało się, że jednak mówiłaś poważnie. Co więcej, jest jeszcze lepiej. Na perwszej stronie (tej z "intrem") są nieco inne słowa kluczowe do wyszukiwań:
<META NAME="KEYWORDS" CONTENT="anime-gate, anime gate, vision... |
Idę o zakład że to dało się ustawic w panelu administracyjnym PHP-Nuke'a, a słowa kluczowe są wpisane na sztywno w szablonie. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 04-10-2005, 09:30
|
|
|
Bleh. Nie będzie mnie na premierze, właśnie się dowiedziałem że wspólnik umówił jakieś ważne spotkanie na drugim końcu miasta, i to dokładnie o 13... ~_~ Cóż...
A tymczasem zassałem sobie Tristię. Miałem sporo szczęścia, bo na jedynym czynnym torrencie do rana było 0 peerów i 1 seed - ja... ^__^ Nie obejrzałem, tylko przeleciałem na cito... OMG! OMG! Niech mnie ktoś przytrzyma - pokemon z mechami zamiast stworków, w kolorach landrynek i z "panienkami" w absurdalnie króciutkich sukienusiach... _^_ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 04-10-2005, 10:20
|
|
|
I czego jeszcze chceszXD? |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-10-2005, 12:55
|
|
|
Wa-Totem od Ciebie zależą losy setek fanów mangi i anime w Polsce, a zwłaszcza losy ich portfeli! Nie obawiaj się więc spojrzeć w najgłębsze otchłanie szaleństwa i napisz tego recenzje!
Nie bój się, że przy tym zapewne twój mózg się zlasuje! Pewne kwestie wymagają najwyższego poświęcenia! Idź więc żołnierzu i czyń swą powinność! My lud Tanuki na zawsze zapamiętamy twą ofiarę! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-10-2005, 16:16
|
|
|
*składa symbolicznego kwiatka*
ee... |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 05-10-2005, 09:37
|
|
|
Jedi bedzie rozczarowany, ze nikt z Tanuki nie przyszedl.
Mai: Co do reklamy to oni nie beda sie reklamowac na Hyperze bo to nie ich target (oni nie wybieraja anime pod fanow tylko pod zwyklych ludzi).
Crack: Co do tagow to mozna je sobie ustawic w panelu administracyjnym Postnuke a PHP-Nuke to taki dziadek Postnuke :)
Wybaczcie, ze troche nie na temat ale zdazylem w przed operacja skoczyc do kina na Ruchomy Zamek i bardzo sie ciesze bo film nawet z dubbingiem jest swietny. Usmialem sie niezle. Wiem, ze troche jest dziurek w tej histiorii ale to nie przeszkadza sie dobrze bawic. Polecam (ale nie idzcie sami!).
Ze smutnych rzeczy- w kinie bylo na seansie cale 5 osob.
Przeziebilem sie - praktycznie tylko leze. Znowu wszystkie plany na "urlopowe" poprawianie Kasumi mi sie odsuwaja.
Sciskam serdecznie i zycze milego dnia ^_____________^ |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 05-10-2005, 10:11
|
|
|
Zdrowiej Raul, chorowanie jest Evil i ma oczka.
Co do targetu to git. Mają zamiar sprzedawać anime ludziom którzy nawet nie wiedzą o ich istnieniu i w zasadzie oficjalnie obrażają się na Shitty Polish Fans;>. Jak jeszcze obrażą się na "zwykłych widzów" to pewnie pokażą wszystkim język i wyemigrują do Japonii:P. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|