Netowe zmiany osobowości |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:07
|
|
|
nie to po prostu desperaci szukający równie zdesperowanych babek |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:41
|
|
|
Niepoprawne politycznie? Bo ja wiem, czy to niepoprawne politycznie, ale na pewno zakazane przez kosciół :P Watpię też, czy moimi ktoś by się zdjeciami zachwycał. |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:50
|
|
|
ha! to jednak myślę o tym samym? :P |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:52
|
|
|
Stanowczo za dużo myślicie :( |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:52
|
|
|
może mnie się wydaje ale to jest chyba offtop ^^'' |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:56
|
|
|
Vanny - zachwycał mi się. Zakazane.. chyba jednak myślimy o tym samym XD. Czy to coś, co podobno zabija Pana Boga w naszym serce? XD
Wy dwie zboczone baby! (powiedziałą baba trzy XD) |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
|
Wysłany: 30-04-2004, 19:31
|
|
|
No...coś w tym stylu Sat (zachwycałby się ? że co?) . Xellas, nie wydaje mi się, żeby to był offtop - cały czas mówimy o osobach, które zawadzają nam w necie wskutek wytworzonej sobie chwilowej osobowości. Ale jeśli się mylę, niech mnie ktoś oświeci... |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
|
Wysłany: 30-04-2004, 19:42
|
|
|
Vanny, na pewno w skutek wytworzonej osobowości? Bo, że zawadzają to na pewno... |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 30-04-2004, 20:02
|
|
|
Zawadzają raczej z powodu zachowania, bo kto wie, co oni tam na codzien robią...
Ale dzięki temu to ja normalnie z siebie dumna jestem, że wiem jak netu używać :P |
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
|
Wysłany: 30-04-2004, 20:06
|
|
|
Wydaje mi się, że wytworzonej. Może inteligencją mimo wszystko nie grzeszą, ale mam czasem wrażenie, że to sposób wyżycia się po prostu... |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 30-04-2004, 20:25
|
|
|
Wiesz, że niekoniecznie?
Przykład: lekcja informatyki. Jedna z dziewczyn (no niestety na przykładzie płci pięknej, innego nie znam ^^'') podekscytowana wchodzi na czat - a bo to takie fajne i trendy teraz! Wystarzy zajrzeć jej przez ramię - też próbuje "wyrwać jakiegoś". I widać, że to nie dla wyżycia się - ona po prostu nie wie, że normalni ludzie tak nie robią :P Dziewczyna w domu netu nie ma, więc wie tyle, ile jej powiedziały "wszechwiedzące koleżanki". Tu należy się zastanowić - kto to taki mądry był i to wszystko zaczął powtarzać innym? :P |
|
|
|
|
|
|