Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Samobójstwo gotyckiej nastolatki |
Wersja do druku |
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-11-2005, 22:07
|
|
|
besmirch napisał/a: | i tu wlasnie sie nie zgodze.. trzeba pamietac o smierci, przeciez to rzecz naturalna, i chyba ktos madry powiedzial: "Zyj codziennie tak jakbys mial umrzec jutro, a bedziesz zyc szczesliwie" - ale kto napisal czy tez moze to chinskie przyslowie nie wiem =/ |
szukanie "głębii" w śmierci jest co najwyżej bezsensowne bo i tak nikt nie powie jak tam jest, czy w ogóle coś jest. Ja żyję teraźniejszością, na co mi teraz zastanawiać się nad śmiercią? |
|
|
|
|
|
Kielon
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-11-2005, 22:22
|
|
|
IT. napisał/a: | A na śmierć włanej ciotki zareagowałam wielką ulgą |
Może zostawie to bez komentarza. |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 27-11-2005, 22:22
|
|
|
to raczej chodzi o to.. zeby w kazdej chwili byc gotowym na smierc.. czyli nie zostawiac niczego na jutro, czy to praca czy prosba o wybaczenie, reinstalka OS'a ;p tak to widze .. (chyba napewno chinskie przyslowie :P) zeby kiedy juz przyjdzie moc odejsc tzn "dobra smiercia" miec wszystko uregulowane jak nalezy. |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-11-2005, 22:30
|
|
|
No dobrze, drodzy państwo, od tematu to już odbiegło dość daleko, a poza tym wydaje mi się, że nie ma tu chyba już zbyt wiele do powiedzenia... Jeśli zamierzacie podyskutować o znaczeniu śmierci jako-takiej, proponuję założyć nowy temat. Ten zamykam. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|