Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czy jesteś Wampirem ?! ;>>> (Klub Wampirów ) |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-03-2005, 21:37
|
|
|
Hm... Faktycznie, tu masz rację. Pomyliłam słowa, w miejscu drugiego "zaprzeczenia" chciałam wstawić "znaczenie". Coś mi się widać pomerdało. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-03-2005, 21:41
|
|
|
Wiecie co? To naprawdę zupełnie niesamowite, w jak bezsensowną wymianę postów (bo w tej chwili na pewno nie "wymianę opinii") może się przekształcić dyskusja o tolerancji wywołana jednym jednowyrazowym postem. Nad którym notabene moim zdaniem należało przejść do porządku dziennego - nie podoba się? Trudno. Fakt, że Red jest męczący ze swoją negacją wszystkiego, co mu się nie podoba - nieszczególnie uprzejmą zresztą, ale ja zupełnie nie rozumiem, po co do tego stopnia rozdmuchiwać sprawę...
(No dobrze, rozumiem - żeby sobie podyskutować... Tylko jak ktoś ostatnio słusznie zauważył, po licha dyskutować, jeśli wyraźnie się przy tym denerwujecie?). |
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-03-2005, 21:59
|
|
|
O to chodzi że to jest typowe gdy natrafię na ludzi o w sumie podobnych do mnie charakterach , zawsze zwalczamy się nawzajem. Tylko że wiekszosc z nich cały czas się łudzi iż wcale nie są takimi za przeproszeniem upierdliwcami jak ja. A tak naprade są i dlatego ze mną dyskutują, bo sa tak samo uparci i upierdliwi . I beda tak samo jak ja będa się uparcie trzymc własnego zdania. Jedyna róznica miedzy nami jest tylko chyba to że ja jestem bardziej zgorzkniały od nich ale to już wina moich doświadczeń czego nie neguje.
Ale tutaj akurat dyskutowałem z czystej zabawy choc w sumie to zachaczało prawie o masochizm gdyż od poczatku czułem że ta dyskusja jest wynikiem paru zwykłych ludzkich błedów w pisaniu. A pierwszy popełniła nawet nie Mai lecz Chimera.
Tak prawde powiedziawszy gdybym był tu modem to bym sam sobie wlpił tutaj osta za perfidną upierliwosc i kontynuowanie dyskusji mimo wiedzy że jest ona wynikiem bezsensownego przypadku przez co sama jest bezsensowna i doprowadza tylko to niepotrzebnego bajzlu |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 21-03-2005, 22:15
|
|
|
Osta? Na tym forum nie ma ostów... Musiałabym zobaczyć, jak w ogóle się je wlepia. A ostatnie bany... Już nie pamiętam, ale dawno. Po prostu normalnie to się samo jakoś wszystko reguluje. A adminka od kilku dni jest w nastroju, w którym musi bardzo uważać, żeby przypadkiem krzywdy światu nie robić, więc świat ma w związku z tym taryfę ulgową. Ale kiedyś pewnie spleen jej przejdzie. A ten temat od początku nie był wiele wart, zaśmiecił się, to trudno, kiedyś się go skasuje. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-03-2005, 11:46
|
|
|
Cytat: | (No dobrze, rozumiem - żeby sobie podyskutować... Tylko jak ktoś ostatnio słusznie zauważył, po licha dyskutować, jeśli wyraźnie się przy tym denerwujecie?). |
Mi od początku chodzi o tylko jedno: żeby wziął na luz i nie był taki agresywny. Co do tolerancji to sam nie jestem zbyt tolerancyjny, choć staram się.
Cytat: | Tylko że wiekszosc z nich cały czas się łudzi iż wcale nie są takimi za przeproszeniem upierdliwcami jak ja. |
Ja się nie łudzę, ja staram się z tego wyrosnąć.
Cytat: | Tak prawde powiedziawszy gdybym był tu modem to bym sam sobie wlpił tutaj osta za perfidną upierliwosc i kontynuowanie dyskusji mimo wiedzy że jest ona wynikiem bezsensownego przypadku przez co sama jest bezsensowna i doprowadza tylko to niepotrzebnego bajzlu |
Ja też miałem na to ochotę, ale póki co nikt nie dostał osta, więc wolałem uniknąć opinii nadgorliwca. Dobre jednak i to, że sam widzisz iż ciągnąłeś dyskusję bez sensu.
Cytat: | Osta? Na tym forum nie ma ostów... Musiałabym zobaczyć, jak w ogóle się je wlepia. |
W profilu każdego użytkownika jest "dodaj ostrzeżenie". |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
kaarolccia
Gość
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 08-12-2008, 21:55
|
|
|
Sugeruję się wpierw upewnić (przed pogryzieniem) czy wampir był szczepiony. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|