Czy jesteś Wampirem ?! ;>>> (Klub Wampirów ) |
Wersja do druku |
Irenicus
|
Wysłany: 30-08-2003, 19:16
|
|
|
Uuuuu biedactwo , trzeba go dokrwić ......<wkłada Dzikowi butelkę czerwonego Wina rocznik 1854 >
<pije pije pije>
<Dzik odzyskał przytomność,ale nie może się ruszać>
IJ: widzisz ? = = ,po co chlałeś tyle krwi ?
hmm.........<idzie do swojego wielkiego ogródka róż>
<zrywa pare róż > <nakłuwa sobie palec > <skrapia je krwią >
<wkłada róże do buteleczki>
<róże zamieniają się w eliksir>
<coś tam mamrocze pod nosem , po łacinie>
<Eliksir zaczyna świecić>
<Ire wlewa Dzikowi do ust eliksir>
<po chwili Dzik wstaje jak nowy>
IJ: no , powinno zadziałać .....
<Dzik wstaje na nogi>
D: jak to możliwe?
IJ :sekret rodzinny ^-^ |
|
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 31-08-2003, 08:13
|
|
|
rodzinna tajemnica:jak wkuyrzyć Boo żeby zachorował na psychozę ... jak uderzyć Boo jak najmocniej... jak... hhhhmmmmm... co tam dalej było... |
|
|
|
|
|
Naiya
|
Wysłany: 31-08-2003, 16:50
|
|
|
Do mnie pasuje 9 punktów z tego, tyle że ja jestem wampirem jak chcę bo mogę dowolnie zmieniać rasy [mam to po mamusi ;)] |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 01-09-2003, 02:01
|
|
|
Wychodzi na to że ja też jestem wampirem - nawet fajnie... nigdy słońca nie lubiłem - noc rządzi...
BTW - widzieliście komiks 30 dni nocy?? Tam wampiry udają się do jakiegoś miasteczka na alasce w którym przez 30 dni nie pojawia się słońce (noc polarna) i wampirki mają ucztę :P
Jakże prosty i genialny pomysł :D |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 01-09-2003, 05:41
|
|
|
TYLKO 30 DNIII????????????????????
Przecież to mniej niż minuta !
Trzeba albo:
1)wysadzić słońce w powietrze (Jak tego dokonać ? )
2) Zasłonić słońce (czym? )
I już nie będzie słońca ^_________^ |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-09-2003, 10:25
|
|
|
Nie mam zamiaru sprawdzac, czy jestem wampirem. Calkiem na serio stwierdzam, ze tej rasy po prostu nienawidze, jako destruktywnej, pasorzytniczej, smetnej, ponurej i nie wnoszacej niczego pozytywnego.
Gdyby nie to, ze wlasnie ograniczyl sie moj dostep do netu (ale kumple twierdza, ze najwyzej do pazdziernika) uzbroil bym sie w kolek i przetepil ta zaraze.
Ale tak niestety musze uzbroic sie w cierpliwosc.
A teraz o pomysle zrobienia Klubu Wampirow
ALEZ TO SWIETNY POMYSL.
Pomijajac pytanie ile jedna osoba moze zalozyc klubow i po jakiego diabla...
Jako, ze nie lubie wampirow oglaszam zalozenie Klubu Orkow. Jesli uwazasz, ze wygladasz jak Ork z Warcrafta albo Wladcy Pierscieni (naturalnie filmu) mozesz sie zapisac.
Oglaszam tez, by nie szerzyc rasizmu zalozenie klubow dla innych gatunkow nieumarlych: Klubu Zombie, Klubu Szkieletow, Klubu Widm i Klubu Upiorow oraz naturalnie Klubu Przyjaznych Duszkow pod patronatem Kacperka.
Wreszcie uznalem, ze wydaje mi sie, ze to niepsrawiedliwe, by jedynie WiP mial swoja opozycje. Planuje zalozenie AntyAntyWipu, AntyAgendy, AntyKonronu i AntyZC. Oraz AntyKlubu kazdego z wyzej wymienionych klubow (poczynajac od tego o Wampirach). Naturalnie kazdy AntyKlub dostanie gratis swoj AntyKlub.
Po wture, by taka doskonalosc jak ja nie marnowala sie powoluje KlubMilosnikowZega.
Nawoluje tez, by kazdy uzytkownik tez zalozyl sobie wlasny Klub. Albo od razu dziesiec. Tak o. Dla szpanu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 01-09-2003, 11:03
|
|
|
Też nie nawidzę wampirów... Dla mnie są jedynie warte pewną ilość EXP...
Wampiry są jedynie pasożytami na innych istotach. a ich zdolności służą jedynie ułatwianiu wyssysania życia z innych.
Co się tyczy klubów miłośników [tu wstaw rasę] to chyba nie ma takiej potrzeby. Juz mamy sporo organizacji. |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 01-09-2003, 11:40
|
|
|
Mi by bardziej pasował test "Czy jesteś elfem", więc samo to stawia mnie w opozycji do wampirów (nie liczę Lorka, on zawsze był inny :P). Co do klubów, to proponuję jeszcze Klub Literatów, Klub Twórców Dziadostwa Literackiego (dla pesymistów :P), Klub Grafików, Klub Miłośników Linuxa (chyba tylko tilk by się przyłączył :P), Klub Filmowców, Zakon Rowerowych Jeźdźców Akopalipsy św. Virginii Domu Noworudzkego, Klub Kreatorów Mody Alternatywnej... Pełny serwis :P. |
|
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 01-09-2003, 12:24
|
|
|
Czy państwo już skończyli ..... Tak
a więc : WYNOCHA Z TEGO TEMATU ,PROWADŹCIE SOBIE WOJNY GDZIE INDZIEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ten topic ma łączyć ,a nie dzielić , więc dzielcie się gdzie indziej |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 01-09-2003, 12:32
|
|
|
Wojny to raczej nie były, wyraziliśmy po prostu swoją opinię odnośnie nadwyżki stowarzyszeń (a że z ironią to inna sprawa). Poza tym stwierdziliśmy, że nie jesteśmy wampirami więc wszystko się zgadza. ^^ |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 02-09-2003, 05:03
|
|
|
AntyAntyWiP - można by tworzyć zaprzeczające sobie organizacje w nieskończoność |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Pico
|
Wysłany: 02-09-2003, 11:05
|
|
|
Mam Pomysł załużmy grupę "Przygarnij Wampirka" [PW] (WP :> dop. PDS) będziemy wgryzać się w ludzi wtryskując im eliksir przemiany w Otaku jest narazie w fazie testów (zamienił jego ojca w antyOtaku :>dop. PDS) |
_________________ Wiele osób myśli że jestem dziwny... mają racje... |
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 03-09-2003, 05:49
|
|
|
No nie wiem Pico , ludzie też mają prawo żyć ; PPPP
Jak chcesz otakowej krwi ,to mogę ci wytworzyć >:D |
|
|
|
|
|
Pico
|
Wysłany: 04-09-2003, 07:13
|
|
|
Wg. mnie można by coś tak owego założyć pomyślcie tylko ile jest jush grup? Kolejna nie zaszkodziła by a wampiry urosły by w siłe... hłe hłe...
*nic nie znaczący bełkot* i co wy nato? |
_________________ Wiele osób myśli że jestem dziwny... mają racje... |
|
|
|
|
Gola_s
|
Wysłany: 04-09-2003, 13:58
|
|
|
I Pico stał się sługą ciemnośći... Hahahaahahaaa przecież on by sobie zęby połamał. |
_________________ milosc... tak a zalamanie jescze gorsze... juz 2 razy w ciagu roku... ale sie nie poddam i dalej przez zycie bede parl do przodu...
Zapraszam na: www.fantasy-center.prv.pl |
|
|
|
|
|