FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
  Czy jesteś Wampirem ?! ;>>> (Klub Wampirów )
Wersja do druku
KArolCIA Płeć:Kobieta

Status: offline
PostWysłany: 17-09-2003, 08:07   

Z listy wynika, że jestem wampirem. Sęk w tym, że się nim nie czuję (w chwili obecnej, nie wiem jak będzie nocą)
Jakby kto miał wątpliwości: uwielbiam wampiry ;P

Pico Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 17-09-2003, 13:46   

Lubię wampiry bardzo testu nie robiłem a co śmieszne bardziej lubię postacie łowców, ale czy może być coś bardziej śmiertelnego od wampira łowcy słurzącego do szybkiej eliminacji wampirów innych klanów?

Numer Gadu-Gadu
4126141
xellas Płeć:Kobieta
Kolekcjonerka Wampirzyca

PostWysłany: 21-02-2004, 20:40   

Mnie też wyszło że jestem wampirem ale tego się spodziewałam od zawsze czułam się troche inaczej niż wszyscy,to miłe że jestem wampirem^^

Aori Takera Płeć:Kobieta
Shonenai maniac^^

PostWysłany: 02-12-2004, 17:09   

Ja wiem ze jestem wampirem^.^ nie wiem która jestem, nie liczyłam już_^_ Hm.. wino lubię, krew też< taak.. Aori ostatnio się skaleczyła w palec i wyobraźcie sobie taką scenkę: aori biega jak oszalała, mama za nią, a Aori krzyczy że nie chce żadnych plastrów:PP>
Noc to kocham *__* Poza tym lubię czarny i filmy/książki/gry o wampirach^.^ a zmysły... niektóe to az za bardzo wyczulone< np., taka pani co się zwie Intuicja:PP>

Takie jest prawo miłości.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3010037
Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 18-03-2005, 02:13   

Paranoja

Soty za jednolinijkowaca ale nie mogłem sie powsztrzymać
Powrót do góry
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 18-03-2005, 13:48   

To się powstrzymaj. Póki co jeno kręcisz się po tematach i komentujesz, jakie to one skrajnie kretyńskie są. Nie zwracając oczywiście na taki fakt, że np. temat jest od dłuższego czasu martwy, że istoty zakładające ten temat dawno już na forum nie były (dawno = na przykład rok), że to że tamto. Nie wiem czy wiesz, ale forum służy pokojowej konwersacji, dyskusji na wspólne tematy oraz zapewnianiu sobie nawzajem bardziej lub mniej ambitnej rozrywki. Ciebie nie musi to bawić, innych może bawi/bawiło. Póki co z większości twoich wypowiedzi wręcz wylewa się jad, niezadowolenie i ogólny brak humoru. Nie wierzysz w tolerancję, a wiesz w ogóle co to jest? Jest to "dawanie innym ludziom prawa, do posiadania własnych poglądów" (w skrócie). Nie musisz się z nimi zgadzać. Ale dopóki nie krzywdzą one innych ludzi, szanuj je, do ciężkiej choroby! A jeżeli ci się coś nie podoba, to się dam do diabła nie pchaj ==

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 18-03-2005, 17:27   

BTW nie zrozumiałas ironii
A tak ps czytać daty umiem i widze że temat jest spiacy od grudnia
ale nie mogłem sie powstrzymac normalnie nie mogłem :P

Mai_chan napisał/a:
To się powstrzymaj. Póki co jeno kręcisz się po tematach i komentujesz, jakie to one skrajnie kretyńskie są.

Narazie niczego jescze kretyńskim nie nazwałem
Mai_chan napisał/a:

Ciebie nie musi to bawić, innych może bawi/bawiło.
Bawic nie musi ale swoja opinię moge wyrazić no chyba że w regulaminie jest zasada "nie wyrażaj swojej opinii o sprawach i tematach które cie nie bawią
Mai_chan napisał/a:

Póki co z większości twoich wypowiedzi wręcz wylewa się jad, niezadowolenie i ogólny brak humoru.

Jed pewnie tak , niezadowolenie jeszcze mnie nie znasz, a humor to pojęcie wgleden zależne od stricte subiegtywnych poglądów i doświadczeń danej osoby
Mai_chan napisał/a:

Nie wierzysz w tolerancję, a wiesz w ogóle co to jest? Jest to "dawanie innym ludziom prawa, do posiadania własnych poglądów" (w skrócie). Nie musisz się z nimi zgadzać. Ale dopóki nie krzywdzą one innych ludzi, szanuj je, do ciężkiej choroby! A jeżeli ci się coś nie podoba, to się dam do diabła nie pchaj ==

A jedno pytanie czy ja zabraniam posiadac ludziom własnych pogladów ??
Ja tylko wyrazam własną subiektywną opinie o tych poglądach.

Ale tak w ogóle pytanie czy ty uwazasz się za osobe tolerancyjną ?? pewnie tak ale ja ci powiem że pewnie nie bo nikt nie jest tolerancyjny. Szanujemy czyjes poglady dopuki nam nie zaczną nam subiektywnie przeszkadząć a potem juz nie. Twoja wypowiedź nie dowodzi tolerancji i nie mów że szanujesz czy tolerujesz moje poglądy , bo jakby tak było to byś mnie olała a nie wdawała w bezsensowne dyskusje.
Tak wieć zgodnie z definicja twoja dopuki moje wypowiedzi nie krzywdza innych to nie ma co się nimi przejmowac a jak ci przeszkadzają to powinnas je olać nie ?? No chyba że czujesz się nimi skrzywdzona.
Żekoma "tolerancja" to temat na osobną filozoficzno psychologiczną dyskusję , ja ze swoje strony moge powiedzić że to ułuda sami siebie oszukijemy bo jak przychodzi co do czego to i tak wszystkie ideały traia szlag i liczy się przetrwanie ale żeby się o tym przekonać trzeba odwiedzić jakies o wiele mniej przyjemne miejsce niż nasz spokojny kraik

End of oftop z mojej strony

Ostatnio zmieniony przez Mai_chan dnia 18-03-2005, 17:58, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 18-03-2005, 17:47   

RV napisał/a:
BTW nie zrozumiałas ironii

Potrafisz zrozumieć ironię sprowadzającą się do jednego słowa, w dodatku pisanego? No to gratuluję -_-

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 18-03-2005, 20:30   

Redvampire napisał/a:
Bawic nie musi ale swoja opinię moge wyrazić no chyba że w regulaminie jest zasada "nie wyrażaj swojej opinii o sprawach i tematach które cie nie bawią

Cóż, prawdę mówiąc, jest sformułowanie, które tak właśnie należy odczytywać:

Cytat:
Nie wchodźmy w temat tylko po to, by pokłócić się z piszącymi w nim ludźmi.

Napiszę raz, jasno i nie na temat, w którym ten post się znajduje. To forum zawsze miało się nieźle nie dzięki wielkim słowom o tolerancji, tylko dzięki zdrowej zasadzie "żyj i daj żyć innym". Jeśli w swoim czasie pewne panie (w tej chwili nieobecne) toczyły tutaj dyskusje o tym, czy lepsza jest czekolada Milka, czy może Wedel, albo popiskiwały nad urodą ulubionych biszonenów, to mnie to nie bawiło w najmniejszym stopniu. Potrafiłam jednak przyjąć do wiadomości, że one są ode mnie o połowę młodsze i skoro dobrze się bawią, to nie ma sensu im tej zabawy przerywać. Po prostu znajdowałam sobie topice, w których toczyły się poważniejsze dyskusje, a tematy "niewiekopomne", kiedy już się opatrzyły i umarły śmiercią naturalną, były kasowane.

Jeśli ktoś chce się rozpisywać o wszelkich mrokach - jego dobre prawo, tak długo, jak długo robi to w osobnym temacie, a nie wciska w każdą wypowiedź "Pamiętajcie, jaki jestem Mroczny!". Ja sama piszę sobie różne rzeczy w "Opowiadania, fragmenty, diariusze" i nie jest to dużo mądrzejsze od wyobrażania sobie, że jest się wampirem. Nie ma sensu odzywać się w temacie tylko po to, żeby wyrazić opinię na "nie". Uprzedzając ewentualny haczyk w powyższym stwierdzeniu: przypuszczam, że osoba inteligentna, jaką bez wątpienia jesteś, nie ma problemów z odróżnieniem podejmowania merytorycznej dyskusji od czepiania się i szukania osób, które zechcą się pokłócić.

Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 18-03-2005, 20:56   

Czyli jednym słowem nie wolno wyrazać swojej subiektywnej zgryźliwej opinii ??
I gdzie tu tolerancja ??

Ja nie zabraniałem im dyskutowc na temat swojego wmpiryzmu . Ja poprostu wyraziłem swoja opinie zgryźliwa wredną i pokrywajaca się z moim płytkim i subiektywnym poczuciem humoru i irioni w jednym słowie "Paranoja" A skoro to miejsce ogólnej tolerancji to skoro nie zabraniałem im dyskutować to tutejsi powinni mnie olac sikiem prostym , a niech sobie piernik smęci i gada co chce puki ne zacznie nam czegos zabraniac albo wyrządzać krzywd . Ale jednak stało się inaczej, dlaczego ?? Czyżby ta "tolerancja" jednak była tylko jednostronna ??
Powrót do góry
Lady of Autumn

PostWysłany: 18-03-2005, 21:13   

Sam pisałeś niedawno, że nie istnieje tolerancja i że ludzie są tolerancyjni tylko wtedy, kiedy im wygodnie. A teraz chowasz się za tolerancją? Przyznaję, skuteczna taktyka, bo nikt nie powie, że jest nietolerancyjny, nawet najgorszy ksenofob będzie mówił, że on, oczywiście, tolerowałby tych wszystkich (...) gdyby tylko oni... Niemniej powiem krótko: skoro w tolerancję nie wierzysz, to przynajmniej nie dziw się, że jej nie doświadczasz.

Wybacz, ale wyrazić wyczerpującą opinię przy pomocy jednego słowa może tylko mędrzec albo skrajny idiota. W Twoim przypadku, jak rozumiem, po prostu nie starczyło Ci czasu na napisanie długiego postu, motywującego takie, a nie inne Twoje podejście do tego tematu.

Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 18-03-2005, 23:22   

Avellana napisał/a:
Sam pisałeś niedawno, że nie istnieje tolerancja i że ludzie są tolerancyjni tylko wtedy, kiedy im wygodnie. A teraz chowasz się za tolerancją? Przyznaję, skuteczna taktyka, bo nikt nie powie, że jest nietolerancyjny, nawet najgorszy ksenofob będzie mówił, że on, oczywiście, tolerowałby tych wszystkich (...) gdyby tylko oni... Niemniej powiem krótko: skoro w tolerancję nie wierzysz, to przynajmniej nie dziw się, że jej nie doświadczasz.

Czyli jednak tolerancji nie ma. A ja się ni chowam tylko chciałem dojsc do sedna. Bo prawda jest tak że tak czy siak będziemy psioczyć na nie pasujące nam poglady obojetnie czy to ja Vs Jajoistki , Wodziaże itp czy tez Mai Chan na mnie. Tlko po grzyba nawijamy o jakies tolerancji skoro jej niema i swoimi słowami dowodzimy jej braku. Tak jak własnie mai chan w reakcji na moje "przepelnione jadem słowa" :P
Avellana napisał/a:

Wybacz, ale wyrazić wyczerpującą opinię przy pomocy jednego słowa może tylko mędrzec albo skrajny idiota. W Twoim przypadku, jak rozumiem, po prostu nie starczyło Ci czasu na napisanie długiego postu, motywującego takie, a nie inne Twoje podejście do tego tematu.

Moge walnąc wyczrpujący wywód na ten temat ale czy warto no chyba że naprawde chcecie ale w takim razie zaczekajcie do wtorku aż wrócę z zadu..... zwanego Warszawą ( ciekawe kto się obrazi ale taki jest mój stosunek do tego miasta bo dla mnie Kraków zawsze pozostanie stolicą)
Ale z drugiej strony po co pisac więcej słów skoro wystarczy jedno by wyrazić mój subiektywny pogląd dotyczacy ludzi utożsamiajacych się z wampirami ( tylko nie wyjeżdżajcie mi z moim nickiem gdyż w stosownym dziale wyjaśniłem skąd to się wzieło)
Powrót do góry
Lady of Autumn

PostWysłany: 19-03-2005, 10:30   

No cóż, popraw mnie, jeśli się mylę. Gdybym ja (albo ktoś inny) napisała, że oczywiście, że tolerancja istnieje i podała odpowiednie definicje i argumenty, to z całą satysfakcją zacząłbyś je zwalczać, ponieważ o swojej całkowitej niewierze w tolerancję wypowiedziałeś się na tym forum kilkakrotnie. Skoro napisałam, co napisałam, piszesz z wyraźną satysfakcją, że "jednak tolerancji nie ma". Tak czy inaczej, Twoje na wierzchu. Ponieważ "tolerancja" to rzecz czysto subiektywna (to nie JA decyduję, czy jestem tolerancyjna, to TY decydujesz, czy uważasz, że jestem tolerancyjna wobec Ciebie), skoro uważasz nas/mnie/to forum za nietolerancyjne, to tak właśnie jest. Proponowałabym w takim razie, abyś przeszedł nad tym faktem do porządku dziennego i cierpiał w milczeniu.

Natomiast abstrahując od tematu, o którym i tak już wszyscy zapomnieli, chciałabym podzielić się z Tobą jedną obserwacją. Otóż chyba w każdym poście, jaki napisałeś na tym forum (być może istnieje jakiś wyjątek, o którym zapomniałam) znajdujesz okazję, by - niezależnie od tematu, na jaki się wypowiadasz - zamieścić jakąś uwagę potencjalnie dla kogoś obraźliwą. Twoja opinia na temat Warszawy nieszczególnie nas interesuje, podobnie jak nieinteresująca byłaby moja opinia na temat Małkini, Łap, czy innych Mrozów. Szczególnie, że taka opinia nie może dziwić - wszystkie wyrażone przez Ciebie dotąd opinie były na "nie". Zdziwiłoby mnie dopiero gdybyś coś lub kogoś pochwalił. Takie podejście sprawia, że Twoje opinie się dewaluują. Co z tego, że krytykujesz, wszyscy przywykli do tego, że krytykujesz, więc po prostu nie zwrócą na taki osąd uwagi. Wiemy już całe mnóstwo o rzeczach, których nie lubisz. Ale ciekawa jestem niepomiernie, czy zobaczę kiedyś Twój post nie zajmujący się wyłącznie negowaniem cudzych poglądów. Względnie, czy przeczytamy kiedyś o czymś, co byś lubił, co by Ci się podobało i - szczególnie - co byś szanował.

Chimeria Płeć:Kobieta
Wiedźma co nie wygląda

PostWysłany: 19-03-2005, 12:12   

Redvampire- pamietaj, że słowo pisane, a mówione to co innego. Gdybyś napisał:
Cytat:
Paranoja XDDD

Zostałoby to odczytane zupełnie inaczej.
Poza tym, nie uważasz, że do takiego odpowiedzi należałoby dać jakieś uzasadnienie?

Robi się tu spory offtop. Temat o tolerancji jest na tym forum. Dokładnie tutaj.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5342274
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 20-03-2005, 17:49   

Cytat:
zadu..... zwanego Warszawą ( ciekawe kto się obrazi ale taki jest mój stosunek do tego miasta bo dla mnie Kraków zawsze pozostanie stolicą)

Dla mnie też. Ale używanie takiego języka jest poniżej krytyki. Trochę godności, Red.

Strona 6 z 8 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi