Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tanuki Anime - Komentarze czytelników |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-07-2005, 13:28
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Jedyne co on napsuje to krew. |
Mi on bardzo skutecznie poprawił humor. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-07-2005, 14:08
|
|
|
Bo nie tobie robił krecią robotę;). |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-07-2005, 19:30
|
|
|
mega offtop: *musze odreagować*
śliczności, które znalazłam na Nowej gildii M&A:
Cytat: | Ja w ogóle nie lubię chodzić do kina, a szczególnie nie chodzę na anime przeintelekualizowane, wie pan? Nudzi mnie to po prostu. Humorystyczne, to owszem, pójdę sobie. Bo fajne są anime humorystyczne, wie pan? Już tak można, wie pan, jakoś tak, noo, ja wiem, noo, przeżyć to, wie pan, przeżyć. A w anime przeintelekualizowanym, proszę pana, to jest tak: nuda. Nic się nie dzieje, proszę pana. Nic. Taka, proszę pana, dialogi - niedobre, bardzo niedobre dialogi są. Proszę pana. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Aż dziw bierze, że się nie wzorują na humorystycznych, proszę pana. Wie pan, no już tam, niech pan weźmie np. postać, proszę pana, humorystyczną. Ale postać humorystyczna, proszę pana, to jej twarz coś wie pan, nie wiem jak tutaj. Trudno mnie w tej chwili powiedzieć, wie pan, coś takiego wyraża, wie pan, jakoś tak, no, wie pan o co mi chodzi. A przeintelekualizowana postać, proszę pana, to jest pustka, pustka, nic. Absolutnie nic. Załóżmy, proszę pana, że przeintelekualizowana postać, proszę pana, gra, nie? Widziałem taką scenę kiedyś, np., no ja wiem, np. wsiada do mecha, nie? Proszę pana, wsiada do mecha, i, proszę pana, patrzy, tak, w prawo, potem patrzy w lewo, prosto. I nic. Dłużyzna, proszę pana. To jest po prostu dłużyzna, proszę pana. Proszę pana, siedzę sobie, proszę pana, w kinie, pan rozumie, i tak patrzę, siedzę se w kinie, proszę pana, normalnie, patrzę, patrzę na to, no i aż chce mi się wyjść z... z kina, proszę pana. I wychodzę. |
EDIT:
Evangeliona się to dotyczy :P |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 24-07-2005, 13:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 22-07-2005, 20:35
|
|
|
Genialne :) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 23-07-2005, 16:47
|
|
|
firedog : 23.07.2005 14:02:52 (81.15.216.34)
ocena
Komentarz do recenzji "Fullmetal Alchemist"
Cytat: | to ja wystawie ocene recenzentowi : 1/10 za pisanie nieciekawych recenzji niezgodnych z prawda ;> |
|
|
|
|
|
|
Mizuumi
translator
|
Wysłany: 24-07-2005, 12:31
|
|
|
IKa napisał/a: | Humorystyczne, to owszem, pójdę sobie. Bo fajne są anime humorystyczne, wie pan? Już tak można, wie pan, jakoś tak, noo, ja wiem, noo, przeżyć to, wie pan, przeżyć. A w anime przeintelekualizowanym, proszę pana, to jest tak: nuda. Nic się nie dzieje, proszę pana. Nic. Taka, proszę pana, dialogi - niedobre, bardzo niedobre dialogi są. Proszę pana. |
(offtop)
Fantastyczne. Jakby ktos chcial poczytac teksty w takich klimatach na tone, chociaz nie o Anime, to mam kumpla, ktory tak pisuje i po prostu mnie rozwala :D Zainteresowani moga prosic o link na privie. |
Ask yourself Ask your mom Ask DNA |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 25-07-2005, 21:10
|
|
|
O ^^ : 25.07.2005 19:47:54 (81.15.216.51)
love hina
Komentarz do recenzji "Love Hina"
Cytat: | No co wy przecież to anime jest jedwabiste |
|
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 27-07-2005, 20:24
|
|
|
ktoś : 27.07.2005 13:50:55 (80.51.199.210)
buhahah prymityw
Komentarz do recenzji "Dragon Ball Z: Movie 11"
Cytat: | To co napisałeś że film jest nhajgorszy to prawda!!! Ale tak jak opisałeś tam fabułę to jest koszmar. Pomyśl ten szaman wzioł krew która znajdowała się koło(możliwe) kapsuły, a te gluty???????
hahahah ty baranie wylali jaką magmę czy coś na niego bo chciał wyjść. Pomyśl zanim coś napiszesz!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 08-08-2005, 13:41
|
|
|
Tekkaman Blade
Seibr 17 : 6.08.2005 11:03:17 (194.150.197.225)
Tekkaman Blade
Cytat: | Cześć to ja Seibr brat Blade , co nie niektórzy sie tu tak rozpisują , ale nie o to chodzi "nie chodzi o ilość ale o jakość".Mam pytanie czy moglibyście zrobić liste anime zamist szukać je w wyszukiwarce. Wiem że to nie miejsce na pozdrowienia ale pozdrawiam wszystkich fanów Teknomana i autorów strony Tanuki-Anime. |
tom-- : 4.08.2005 18:19:21 (80.51.4.74)
nieudolna recenzja
Cytat: | Uwazam ze Xeniph napisał nieudolną recenzję tekkamana.Chwalil sie ze bedzie uzywac oryginalnych imion co miało niby znaczyc ze widział wersje oryginalną.Ale po recenzji wynika ze widziales jedynie wersje na foxkdis. |
firedog : 3.08.2005 17:56:49 (81.15.216.34)
umm
Cytat: | coraz bardziej nastawiam sie do sciągniecia orginalnej wersji :] jeszcze jak się dowiedziałem że pod Aki podkłada głos słodka Megumi :D ;P |
Yattaman
Lukasz : 1.08.2005 13:46:41 (213.134.172.239)
Yattaman
Cytat: | Gdyby ktoś wiedział zkąd zciagnac choć jeden odcinek... byłbym wdzięczny :( |
Berserk
pietia : 6.08.2005 11:33:28 (62.21.108.151)
mega mistake
Cytat: | buuhaa
anime kultowe i absolutnie genialne
i poprostu smieszy mnie ta recenzja
od momentu kiedy poznalem Caske, Gutsa i Griffith a bylo to z 7 lat tamu to nikomu jeszce sie nie udalo stworzyc z tego co widzailem tak przejmujacego i autentycznego profilu bohaterow...
a z ta brutalnoscia to bez pzresady - zapraszam do obejrzaenia Texhnolyzy
w kazdym razie cokolwiek:| |
Inuyasha
ef : 5.08.2005 10:44:25 (83.17.150.166)
INUŚ
Cytat: | obejrzałam 152 odcinki reszty nia moge znaleźć JAK TO SIĘ KOŃCZY!!!!!!!!!! LUDZISKA POMÓŻTA!!!!!!! |
Dragon Ball film 11
MISZA-SAN : 2.08.2005 10:26:37 (62.171.194.13)
Nie zgadzam sie!
Cytat: | najlepsze
anime na swiecie i nie sadze aby bylo tak, jak zostal opisany 11 film pelnometrazowy DB!!! Brollego i tak nie lubie... |
Z dobrych komentarzy - pojawił się pokaźny recenzjo-komentarz dla Rurouni Kenshin: Tsuioku Hen. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-08-2005, 12:47
|
|
|
Z mojego komentarza usunięto:
"Jedni lubią zdrowy seks, inni kupę w twarz..."
Nie uznałem, bym użył jakiegoś szczególnie obraźliwego słownictwa, powiedzonko jest dość popularne na Poltergeiście (tam prześladują nawet za ortografię), lecz jak widze gusta są różne.
Jeśli tak, to proponuje, by moderator, który złapie mnie jeszcze 2 razy na użyciu zakazanego słownictwa wsadził mi Ostrzeżenie. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 27-08-2005, 12:59
|
|
|
Zeg, nie przesadzasz ciut?
Tak, usunięto fragment.
EOT |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 27-08-2005, 14:36
|
|
|
A, IKa... W komentarzach do Elfen Lieda niejaki Padre Lunio włożył newsa o OAVce z linkiem na zewnątrz, a ona jest zrecenzowana; ten koment nie ma racji bytu.
Tak samo wybryk jakowegoś "Więc" z wieprzami jako jedynym argumentem przeciw stanowisku Ysena i Zega... też wywalić to. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 27-08-2005, 14:42
|
|
|
usunięte. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 15-09-2005, 14:20
|
|
|
*wali głową w monitor*
ja doprawdy NIE rozumiem, dlaczego wszelka, nawet minimalna, krytyka "cooltowych" dzieł od razu powoduje odzew w stylu "banda dzieciaków sobie anime ogląda hurtowo"
Czy tym ludziom TAK TRUDNO KLIKNĄĆ W JEDEN PRZYCISK i zobaczyć, że banda dzieciaków zwykle ma więcej niż 12 lat?????
*uspokaja się*
Tak, wiem fani i fantycy, z klapkami na oczach ==' |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 17-10-2005, 13:13
|
|
|
Cytat: | moim zdaniem ta Manga jest świetna.jest jedna z niewielu ktora mi sie podobała.najbardzziej podoba mi sie głowna bohaterka.jest po prostu świetna. |
w takich chwilach zastanawiam się, czy nie należałoby wprowadzić w szkołach nowego przedmiotu "czytanie ze zrozumieniem" _^_ |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|