IŁAWA na wakacje |
Wersja do druku |
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-02-2011, 00:37
|
|
|
Cytat: | Ja tylko ostrzegę, że jakiekolwiek próby zmuszenia mnie do pływania lub w ogóle wejścia do jeziora skończą się liściowym fochem ew. śmiercią (czyją to już zależy od skuteczności zmuszającego). |
A liście się przecież unoszą na wodzie :3 |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-02-2011, 00:48
|
|
|
Akurat ten o którym mowa zapewne pójdzie na dno. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-02-2011, 11:33
|
|
|
Ja jestem zainteresowany zjazdem... ale nie dla miejsca (miejsce mogę sobie w końcu wybrać dowolne na indywidualny wyjazd), tylko dla ludzi... dlatego takie podejście wydaje mi się jednak podejściem ze złej strony ^^"
Ogólnie, jestem bardzo zainteresowany zjazdem w tym roku, jako że po raz pierwszy do 2 lat powinienem mieć możliwość się na nim pojawić. |
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 03-02-2011, 20:47
|
|
|
A mi się po prostu totalnie nie podoba podejście "kto chce niech się dołączy". I ja głupia miałam jednak nadzieje, że ok na Sylwka może i formuła pogrupkowania się odpowiada, ale na zlocie jednak ugodowo postaramy się zebrać w jedną jenocią grupę, tak jak to było do tej pory. |
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-02-2011, 21:04
|
|
|
Nanami napisał/a: | I ja głupia miałam jednak nadzieje, że ok na Sylwka może i formuła pogrupkowania się odpowiada, ale na zlocie jednak ugodowo postaramy się zebrać w jedną jenocią grupę, tak jak to było do tej pory. |
This. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 03-02-2011, 21:23
|
|
|
True, this. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-02-2011, 21:31
|
|
|
Generalnie też wolałbym duży zjazd, na którym obok siebie są różne grupki i kółka zainteresowań, ale naprawdę nie dziwię się Borkowi, że nie ma ochoty się w to bawić - ja od starej formuły organizacji dostawałem ciężkiej kurwicy i w końcu sobie odpuściłem. Jeżeli komuś model borkowy się nie podoba może się zgłosić na jelenia który zrobi to tradycyjnie, albo zaproponować lepszy i sprawniejszy sposób - bo samo "a misię niepodoba, jasię niebawię, postaraj się bardziej, niewolniku!" jest tyleż niekonstruktywne co denerwujące.
Osobiście myślę nad czymś w trochę innej formie, ale nie wiem jeszcze na ile ma to szanse powodzenia, więc nie będę się póki co wyrywał. Pewne jest tylko to, że jeśli robić zjazd większej grupy, to listę robiłoby się na podstawie obowiązkowych bezwzrotnych zaliczek, min. 50 zł, zbieranych najpóźniej do marca-kwietnia - w przeciwnym wypadku nikt nie będzie ręczył własną żopą za 20+ osób, które nie są w stanie zagwarantować, że będą. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 04-02-2011, 00:24, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 03-02-2011, 21:41
|
|
|
Nanami napisał/a: | A mi się po prostu totalnie nie podoba podejście "kto chce niech się dołączy" |
A mi się nie podoba podejście "będę albo nie będę, zależy jak mi skoczy ciśnienie" i to mój pierwszy subiektywny narzek od 4 lat mojego uczestnictwa w zjazdach, dziękuję. ^^v
Owszem, też mam nadzieję na sporą grupę. Po prostu nie biegam za każdym jednym chętnym z językiem u pasa. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-02-2011, 03:36
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | bezwzrotnych zaliczek, min. 50 zł, zbieranych najpóźniej do marca-kwietnia |
Jestem całkowicie gotów zapłacić ;-) |
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-02-2011, 03:42
|
|
|
Daerian napisał/a: | Jestem całkowicie gotów zapłacić ;-) |
Takoż. Powiem nawet więcej - takie zaliczki są dla mnie dość oczywiste i na samym początku byłem dość zdziwiony, że to tak nie funkcjonowało. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 04-02-2011, 07:56
|
|
|
Em, czy komuś będzie przeszkadzać jeśli się zdeklaruję poznawszy najpierw termin zjazdu? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 04-02-2011, 11:14
|
|
|
Termin zjazdu jest ruchomy w ramach lipca, może trochę sierpnia - konkretne dni musimy sobie dogadać, o czym zresztą chyba wspominałem. ^^ |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
|