Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Forum Kotatsu » :: Kącik forumowicza ::.. » Zjazdy, spotkania etc. » Spęd letni 2011 |
Poprzedni temat ::
Następny temat
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Następny
|
Spęd letni 2011 |
Wersja do druku |
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-03-2011, 22:35
|
|
|
I mnie dopiszcie. |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 27-03-2011, 14:44
|
|
|
Pod warunkiem, że mogę z psem to również jestem chętna. |
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 17-04-2011, 19:31
|
|
|
Dziab. I jak? |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-05-2011, 12:51
|
|
|
Dobra, byłem się zorientować co i jak.
Napotkałem trzy ośrodki:
1. Syf
2. Tylko prywatne domki
3. Byłem zapytać i:
- jak na razie wolne terminy ostatni tydzień lipca i pierwszy sierpnia, myślę, że dwa pierwsze sierpnia też da radę
- są aneksy kuchenne, łazienki, łóżka jednoosobowe (tak przynajmniej twierdzi pani z recepcji)
- domki:
6 osobowe (180zł za dobę)
8 osobowe (200zł za dobę)
Nie byłem obadać stanu domków. Telefon: (0-24) 235 16 61
Tak to wygląda. Po raz kolejny zaznaczam też, że wolałbym zjazd gdzie indziej, ale jeśli będzie wam pasowało tutaj to się dostosuje.
PS
To całe "U Jędrka", które Boru zaznaczył na mapie to bar. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-05-2011, 13:38
|
|
|
Dzwoniłem do Kacwina. Domki na praktycznie cały sierpień zajęte , za to na ostatni tydzień lipca jeszcze dałoby się wynająć jeden l. dwa. Domki w sezonie kosztują 300 zł/doba i mają 10-15 miejsc (tak, uszka podwójne). Jeżeli faktycznie domki mają aneksy i łazienki, to brzmi to całkiem obiecująco.
W sierpniu jest jeszcze opcja z dużym domem na 27 miejsc, ale osobiście jestem sceptyczny, zarówno jeśli chodzi o frekwencję, jak ich 27 jenotów na jednej kupie :P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 04-05-2011, 14:52
|
|
|
Ja tylko jeszcze dodam, że jeśli komuś widzi się zjazd w ośrodku, który opisałem powyżej, to sprężajcie się. Jutro wieczór wypadałoby mieć odpowiedź, a i to może być za późno, więc im szybciej tym lepiej. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 26-05-2011, 16:40
|
|
|
Czyli mamy rozumieć, że w tym roku to se możemy, bo jesteśmy niezdecydowani? ;) |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 26-05-2011, 18:14
|
|
|
Czy i jak jesteśmy zainteresowani taką organizacją, żeby mieć blisko do zlotu redakcji?
Pytam, bo wiem, że kilka osób (w tym ja) chętnie się zobaczą z przynajmniej paroma osobami "z drugiej strony płotu". Jeżeli nie będzie sprzeciwu, zorganizujemy się w podobnym czasie i w promieniu maks. godziny spaceru od nich, żeby można było się spotkać, a nie musieć spać przez ścianę.
Jeżeli będą sprzeciwy, najkorzystniej wypada Błądzim (z którym nie mam ostatnio kontaktu, strona też padła) i Więcbork, ew. Rabka (jeżeli chcemy się tłuc cały dzień na miejsce ;3). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-05-2011, 19:11
|
|
|
BOReK napisał/a: | Czy i jak jesteśmy zainteresowani taką organizacją, żeby mieć blisko do zlotu redakcji? |
Wisi mi. Jak będą to będą, jak ich nie będzie to ich nie będzie. Whatever. Zależy mi, by ten zlot się odbył. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-05-2011, 20:04
|
|
|
same, /care. Jeżeli nie utrudni to organizacji tego, to nie mam nic przeciwko - jeżeli miałoby utrudnić, to proponuję olać. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 27-05-2011, 07:50
|
|
|
Jak wyżej - nie przeszkadza to mi, ale priorytetem jest ten zjazd. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 27-05-2011, 19:55
|
|
|
Jestem tego samego zdania, co moi przedmówcy. I tak, fajnie byłoby mieć już ustalony jakiś konkret. |
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-05-2011, 22:41
|
|
|
Podobnie - nie przeszkadza mi to ale priorytetem jest ten zjazd. |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 29-05-2011, 20:41
|
|
|
Dobra, koordynacja z wrażą grupą przybierze postać losową, bo oni jeszcze nie wiedzą kiedy pojadą dokładnie, a my nie będziemy czekać na decyzję. Na pewno będziemy w promieniu 100km, więc w razie potrzeby dokonania nalotu będziemy liczyć na zmotoryzowanych bądź PeKaeS.
Uwaga: jutro każdy z was dostanie maila z zapytaniem o określenie się i listą ośrodków do wyboru, która to lista będzie również tutaj - razem z okoliczną komunikacją, jaką tylko znajdę. Postarajmy się do czwartku wybrać miejsce zlotu (wiem, że mało realne). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 30-05-2011, 18:11
|
|
|
Oto więc dwie debeściackie propozycje na dwa pierwsze tygodnie sierpnia:
- Laguna / Błądzim - wolnych miejsc w bród: domki 4-osobowe za 100 na dobę oraz 6-osobowe (BRDA) za 200 na dobę,
- Puszczyk / Sieraków - wyższy standard, miejsca póki co są, cennik jest aktualny.
Tak, był update danych. |
|
|
|
|
|
|
Forum Kotatsu » :: Kącik forumowicza ::.. » Zjazdy, spotkania etc. » Spęd letni 2011 |
Strona 4 z 10 Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Następny
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|