Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Forum Kotatsu » :: Kącik forumowicza ::.. » Zjazdy, spotkania etc. » Spęd letni 2011 |
Poprzedni temat ::
Następny temat
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Następny
|
Spęd letni 2011 |
Wersja do druku |
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-07-2011, 20:10
|
|
|
Ysen masz maila |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-07-2011, 15:36
|
|
|
No dobra, żuczki. Organizować nie znoszę, ale urlop 1-15 sierpnia mam przyklepany od listopada zeszłego roku, jeśli by miał mi się zmarnować, to trudno, przeboleję dzwonienie po obcych ludziach.
'Zjazdem' tego nazywać nie będę, bo to ciut za szumna nazwa - mam ochotę się zobaczyć ze znajomymi, zamierzam wszystko załatwić do końca tygodnia, jeśli ktoś chce się doczepić - nie ma sprawy, ale specjalnie na nikogo czekać nie będę, tudzież uwzględniać marudzenia typu a bo za płasko, a bo za mokro. Rozejrzałam się w okolicach Iławy, nad Jeziorakiem, bo to w połowie drogi między mną i Warszawą.
Disclaimer: istnieje duża szansa, że na tak krótki termin wszystko już będzie pozaklepywane. Za zawiedzione nadzieje nie odpowiadam.
Ostateczna selekcja:
U Zbyszka: http://noclegi.onet.pl/uzbyszka,gardzien.html http://www.uzbyszka.com/kontakt.html - na razie najbardziej się do mnie uśmiecha, bo to porządny dom, a nie domki z dykty.
Mają miejsca! Jeden duży pokój, 8 łóżek, plus trzy dwójki. Kuchnia dostępna, miła pani ostrzega, że z rana koguty pieją, a w piątek 12 mają jakąś korporacyjną imprezę plenerową. Uwaga: to jest najbardziej oddalony od wody ośrodek ze wszystkich wymienionych (pół kilometra, circa about), poza tym jest nad jeziorem Garczyn, nie nad Jeziorakiem.
http://noclegi.onet.pl/internat-ilawa,ilawa.html - internat. Za to tanio.
Pani, która odebrała telefon "tu tylko sprząta", spróbuję jeszcze raz jutro rano, ale mają dużo miejsc, podejrzewam, że wakaty się znajdą.
Sami swoi: http://agroturystyka-samiswoi.pl/ - mój drugi typ, znowu agroturystyka.
Próbowałam się do nich dodzwonić kilka razy, za każdym razem odpowiada poczta głosowa.
Chętni:
1. Ja
2. Mai
3. Gonik
4. Crack
5. Kora
6. Tren
7. Xeniph
8. Zangetsu
9. Bezimienny
10. Vodh
11. Loko
12. Sakura
13. Potwór Latacz
14. Ysen (na 4 dni) |
_________________ Every little girl flies.
Ostatnio zmieniony przez Irian dnia 24-07-2011, 10:49, w całości zmieniany 11 razy |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-07-2011, 15:58
|
|
|
Jakby co jestem bardzo zainteresowana i gotowa puppy-eyesować. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 20-07-2011, 16:19
|
|
|
Osobiście wolałbym dwa, choć były głosy, że wystarczy jeden. |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Zangetsu
Lady of mercy
|
Wysłany: 20-07-2011, 16:54
|
|
|
Count me in, tydzień/ dziesięć dni*.
zależne od wypłaty. Nie lubię jechac na styk --' |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 20-07-2011, 18:03
|
|
|
można mnie pisać. raczej tydzień niż dwa. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 20-07-2011, 19:02
|
|
|
Dobra, niech będzie jeden tydzień - który, to się zobaczy, jak obdzwonię ośrodki. Kiedy będą mieli miejsca, wtedy się weźmie. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 20-07-2011, 20:00
|
|
|
Mnie też można doliczyć. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 20-07-2011, 20:46
|
|
|
Vodh stanowczo też, w zasadzie niezależnie od terminu - wszystko w obrębie urlopu Irian mi (czy raczej mu) pasuje. |
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 21-07-2011, 22:08
|
|
|
Ja podobnie jak Irian mam urlop klepnięty i nie chcę go zmarnować, więc też można mnie liczyć jakby co.
Podesłałam jeszcze Ysenowi miejsce do obdzwonienia. |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-07-2011, 09:29
|
|
|
Ja wiem, że "jak będą terminy", ale z mojej (i Gonika) strony jest silna preferencja na drugi tydzień - inaczej może być problem z wypuszczeniem z pracy :/ |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Potwór Latacz
Czajnik w Mroku
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 22-07-2011, 09:35
|
|
|
Toć ja też bym się podpiął. Zwłaszcza jeżeli byłby to 2 tydzień. |
_________________ Jestem wielkim Potworem Lataczem!!! <Ö>
"Dla wszystkich starczy miejsca
Pod wielkim dachem nieba
Na ziemi której ja i ty
Nie zamienimy w bagno krwi "
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 23-07-2011, 16:11
|
|
|
No bu, w tym terminie nie ma mnie w ogóle w naszym zacnym kraju. Bawcie się dobrze! |
|
|
Irian
|
Wysłany: 23-07-2011, 18:51
|
|
|
1. Dziewczyna szwagra, która mieszka w tamtych rejonach twierdzi, że Jeziorak jak najbardziej nadaje się do kąpieli, nawet w samej Iławie. Nie weryfikowałam organoleptycznie, jeśli ktoś ma możliwość, to zapraszam, niech da znać.
2. Obdzwoniłam ośrodki, wyniki w moim pierwszym poście. Jak dla mnie U Zbyszka wygrywa w cuglach. Mam zadzwonić do nich jutro i potwierdzić rezerwację, więc skargi, wnioski i zażalenia proszę składać szybko.
Mamy pecha, bo tam się w mniej-więcej tym terminie jakieś regaty odbywają, więc generalnie nad samym Jeziorakiem porządne kwatery są dawno zarezerwowane... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 23-07-2011, 19:58
|
|
|
Irian napisał/a: | 1. Dziewczyna szwagra, która mieszka w tamtych rejonach twierdzi, że Jeziorak jak najbardziej nadaje się do kąpieli, nawet w samej Iławie. Nie weryfikowałam organoleptycznie, jeśli ktoś ma możliwość, to zapraszam, niech da znać. |
Potwierdzam, kąpałem się w Jezioraku i nawet spędziłem dwa tygodnie wczasów na (chyba) wyżej wspomnianej wyspie.
Było to jednak dość dawno temu, więc coś mogło się w tej sprawie zmienić. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|
Forum Kotatsu » :: Kącik forumowicza ::.. » Zjazdy, spotkania etc. » Spęd letni 2011 |
Strona 6 z 10 Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Następny
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|