Banner dla Wszechbiblii Anime |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 06-09-2004, 18:25
|
|
|
i smoczek i drow wyglądają bardzo fajnie... optowałabym jednak w tym przypadku za smokiem ... |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 06-09-2004, 20:02
|
|
|
http://www.deviantart.com/deviation/10402561/ - krzywe i ogólnie nienajpiękniejsze kilkuminutowe mazanko średnio utalentowanej osoby, ale miało być widać tylko ogólnie o co mi chodzi, i chyba spełnia swoją rolę... ;P
I nie, on się nie śmieje, on ziewa XDDDDD
[ Dodano: Pon 06 Wrz, 2004 ]
A! I łapki miały być, i miał być na ksiązce, ale mi kartki nie starczyło ;P |
|
|
|
|
|
Agit
Coffee Addict
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-09-2004, 07:23
|
|
|
Agit - SD-ek fajny. Duży ma trochę głowę niedopasowaną:].
Ka_tka - niebrzydki kot, ale zupełnie nie mangowy. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 07-09-2004, 13:56
|
|
|
Ale ja nie mówię, że mój ma być mangowy, ja tylko pokazuję jaką pozycję by mógł mieć ^^'''''''''' Nie umiem namazać mangowego kota XDDDDDD |
|
|
|
|
|
Martin
Wszechbiblia.Net Admin
|
Wysłany: 09-09-2004, 07:24
|
|
|
Satsuki: arciki dosc fajne, smoczek fajny i ta postac co sięga po ksiazke. Kotek tez fajny (ten z lewej) Ciekaw jestem jak to by w kolorze wygladalo.
Agit: Bardzo swietne kolory, postac dosc sympatyczna, szczegolnie ta po prawo wyglada jak male zagubione dziecko, niepewne co i jak.. he. przyszlo do biblioteki i jesty przytloczone ogromem zbioru? :)
ka_tka: hymm.. maja racje, kotek niezabardzo mangowy, ale jak na rysunek wyszedl ladnie, tylko ze nie mangowo ^^"
Inna sprawa.. juz tak ogolnie. Zastanawiam sie jak wiele tych artow powinno byc na stronie, jak wiele ich na layu itp. Z jednej strony musi to byc ladnie wkomponowane, z drugiej nie moze byc tego za duzo bo i strona bedzie wolniej sie ladowac a do tego zacznie przypominac kolorowa stronke dla dzieci niez profesjonalne zrodlo wiedzy o anime.
Sprawa druga, mysle ze mogly by byc arty kilku autorow i nie koniecznie trzeba zdecydowac sie na jednego, ale trzeba to przemyslec jak to umieszczac na stronie, bo arty te by sie stylem roznily.. hymm.. sprawa otwarta - jakies sugestie? |
_________________ http://www.wszechbiblia.net
Ostatnio zmieniony przez Martin dnia 09-09-2004, 07:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 09-09-2004, 07:24
|
|
|
Jak do tej pory, muszę powiedzieć, moja opinia przedstawia się tak:
Te ostatnie arty Agit są słodziutkie i śliczne, ale nie wiem, czy takie nie za bardzo szkolne... Molica mi się bardziej podobała. Zastanawiam się tylko, czy ta książka, którą niesie, nie powinna być nieco większa ;)
A poza tym kot! Ten narysowany przez Satsuki! Czy można by prosić o wersję bardziej dopracowaną? Naprawdę już go zaczynam na tym layu widzieć. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Agit
Coffee Addict
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 13-10-2004, 20:44
|
|
|
A może cos w stylu tej strony )http://tsukiakari.net/graphics/)? Jeżeli już o bibliotece mowa... Pomysł bardzo fajny i klimatyczny, tylko moim zdaniem ciężko będzie go dopracować, żeby wyszedł śliczny i staranny...
(Wiem, wiem, dawno mnie tu nie było... ale cóż, szkoła jest szołą T_T) |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 19-01-2005, 21:13
|
|
|
Odświeżam temat, choć wiem, że propozycje Cracka są w innym. Ale tu lepiej pasuje. Przedstawiam propozycje buttonów i bannera autorstwa Satsuki. Ona sama kiedyś się pojawi na forum, tak twierdzi.
|
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-01-2005, 21:55
|
|
|
No, nareszcie zrobił to ktoś z talentem do grafiki :)
Przydałby się jeszcze button bez animacji - w gifie albo png. Można by też podesłać Azunime nowy button, ten co mają zbyt wizyjny to nie jest. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-01-2005, 05:17
|
|