Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Nana |
Wersja do druku |
Gaja
Gość
|
Wysłany: 21-09-2011, 02:46
|
|
|
Witam wszystkich, macie może jakieś newsy na temat Nany? Szczerze mówiąc nie czytałam mangi i się do tego w ogóle nie palę. Niestety bez mangi nie będzie tak namiętnie wyczekiwanej przeze mnie 2 serii, której chyba się nie doczekam do us**nej śmierci :( Wybaczcie mi za użyte wulgaryzmy ale moje pragnienie 2 serii wywołuje u mnie negatywne emocje :(:( |
|
|
|
|
|
Phantom
You wanna play too ?
|
Wysłany: 09-10-2011, 17:02 NANA sezon 2 ?
|
|
|
Witam.
Jestem ogromnym fanem anime NANA i chciałbym się was zapytać czy nie znane wam są jakiekolwiek informacje dotyczące sezonu drugiego.
Wielkie dzięki za pomoc.
pozdrawiam.
Temat zlikwidowany, post przeniesiony.
Wszystko co się tyczy konkretnej, istniejącej serii umieszczamy w poświęconym jej temacie w Alfabecie - w tym także speculah dotyczące kontynuacji i spin-off'ów. |
_________________ Moja lista anime
http://www.anime-planet.com/users/mikikem/anime?page=1
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 09-10-2011, 17:30
|
|
|
Skoro sprawy porządkowe załatwiłem...
Phantom napisał/a: | jakiekolwiek informacje dotyczące sezonu drugiego | Seria sprzedała się fatalnie - iirc na top-listy dotarł tylko pierwszy dysk DVD, bo go sprzedawano z 60% zniżką do zwyczajowych cen.
Film również nie poradził sobie lepiej, o adaptacji live action nie wspominając.
Ogólnie - franczyza uznawana za pozbawioną "nośności" biznesowej i zapomniana. Kontynuacji raczej nie będzie, możesz spokojnie czytać mangę. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 09-10-2011, 23:05
|
|
|
wa-totem napisał/a: | możesz spokojnie czytać mangę. |
Która radośnie urywa się w kluczowym momencie i jak na razie wznowienia ani widu, ani słychu... |
|
|
|
|
mim
Gość
|
Wysłany: 02-07-2012, 08:46
|
|
|
No dobra, nie wiem gdzie to napisać, więc napiszę w dyskusji fanów Nany.
Słyszał ktoś to:
Nana - Anarchy in the UK
Ładnie wyszło xD |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 02-07-2012, 18:17
|
|
|
Zapytam jako fan tylko mangi i anime. Jak to jest związane z tytułem? W anime tego nie słyszałem, w mandze tym bardziej, Filmy? Albumy wokalistów "z innymi tytułami z Nany"?
Wiem, że zalatuje trochę niechciejstwem z mojej strony, bo nie chce mi się szukać co to jest. Ale wypadało by drobne uzasadnienie i opis dać. |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 03-07-2012, 02:37
|
|
|
Nana śpiewa Sex Pistols. Nie wiem, co tu jest trudnego do zrozumienia.
A sam cover niczego sobie :) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 05-07-2012, 17:56
|
|
|
Dla mnie jest to cover czysto hipotetyczny. W braku podania kto to rzeczywiście śpiewa, lub z czym to jest powiązane, nie widzę związku z mangą. Owszem Blast strzelił covera Pistolsów (teoretycznie), ale nikt go chyba realnie nie słyszał. Nawet nie przypominam sobie realnego pokazania, że coś takiego wykonywali. Z resztą jak można słyszeć bohaterów narysowanej historii? Tak więc jak dla mnie każda osoba mogła by to zaśpiewać, podpisać się Nana i było by to identycznie błędne.
Odkopałem więc parę szczegółów z ciekawości.
Piosenka pochodzi z albumu Nana Best wydanego March 21, 2007 jak podaje wiki
Jest to ścieżka bonusowa wykonywana przez Annę Tsuchiyę :P <<< takich informacji oczekiwałem. Jeśli by mi się podobało, miał bym chociaż możliwość kupienia albumu. Bo napisanie, że wykonawcą jest Nana jest lekkim przegięciem i w sumie jest utrudnieniem w poszukiwaniu co to właściwie jest. |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|