Slub IT i Grisznaka |
Wersja do druku |
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-08-2005, 13:41
|
|
|
Dreszcze chodzą mi po karku jak sobie wyobrażę co mogłoby spotkać z rąk ATAKu kogoś kto nie ma oporów przed okazywaniem pozytywnych uczuć! Cofam wszystko co dobre o tym mówiłam! To okropne.
A poza tym. Gdzieś już stwierdziłam że jestem głupia jak but nieledwie i należy mi mówić dokładnie co mam zrobić bo nie domyślę się sama.
Jak nie mówiłam to właśnie powiedziałam. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
pink stranger
Gość
|
Wysłany: 04-09-2005, 00:28
|
|
|
O Jeeeezu.... dawno tu nie zaglądałam..................To tyle sie ten post ciagnie?? _-_ |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-09-2005, 01:02
|
|
|
Nie post, tylko temat. To raz. W porównaniu z niektórymi ta długość jest mała. Dwa. Znając ciebie, zapomniałaś hasła i dlatego jako gość figurujesz. Trzy. |
|
|
pinkowy stranger
Gość
|
Wysłany: 04-09-2005, 11:18
|
|
|
Taaa...masz rację... zapomniałam hasła...oczywiście nie byłabym też sobą gdybym nie zawieruszyła gdzieś nowego planu lekcji... kurczę muszę do kogoś zadzwonić.
Wyobrażasz sobie że na pierwszej gegrze baba zapowiedziała klasówę za tydzień?!?! Horror, siedzę i się uczę :(
O, właśnie zobaczyłam że zmieniłaś obrazek ... to twoja własna robota? |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 04-09-2005, 11:37
|
|
|
Gość napisał/a: | Taaa...masz rację... zapomniałam hasła... |
Przypomnij Xywkę i podaj swój adres email. Zobaczymy, co da się zrobić. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-09-2005, 13:13
|
|
|
http://www.deviantart.com/deviation/22535735/
Z dedykacją dla młodej pary... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-09-2005, 15:31
|
|
|
eeeeee wiesz różnych orków w życiu widziałem ale niegdy żaden z nich nie miał rogów ani tymbardziej nie wyglądal jak górski oni |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 04-09-2005, 17:42
|
|
|
Red, bez przesady, rysowałam to po nieprzespanej nocy i naprawdę nie chciało mi się myśleć jak wyglądają orki :P A że wygląda jak górski oni, to wiem ==' |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-09-2005, 18:01
|
|
|
W jednej z OAV-ek Slayersów były orki z rogami (choć dałbym sobie paznokieć uciąć, że z winy subbera, a w rzeczywistości był to ogry). Swoją drogą chętnie bym zobaczył scenkę rodzajową z nim i elfem w roli głównej, maści i rasy obojętnej.
Tylko, jakby to delikatnie i niewulgarnie ująć, z jego maczugą jest coś nie tak;>. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 05-09-2005, 08:31
|
|
|
Dżizas, Redziu, ale masz problemy... Do listy orków mógłbyś poza tym dodać te z Lineage2, śliczne są^^.
Maieczko, klimatyczny rysuneczek [już widzę jak się IT załamie jak go zobaczy, nihihi...]. Mogłabyś też narysować kolejny, uwzględniający tę całą bandę różnych istot, które się przez ślub i wesele przewinęły. |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-09-2005, 10:57
|
|
|
Orkowa panienka niszczy, gdzie takie mają ???
Spoko, nic mi nie wiadomo, żeby mi się IT z minotaurami puszczała, swoją drogą samemu od dłuższego czasu nosiłem się z planami narysowanie czegoś podobnego, ale jakoś brakowało ciekawego pomysłu. Teraz mam motywającę.
Mai, będzie wersja full colour ( i bez rogów ) ? |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 05-09-2005, 15:18
|
|
|
Ech... A miałam wam tego nie pokazywać =='
Zobaczymy, co się da zrobić z wersją upgrade :P
(a nawiasem mówiąc, to za róg przepraszam... Serisia i IKa mogą potwierdzić w jakim stanie ja to rysowałam i w ile czasu ^^") |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 10-09-2005, 16:54
|
|
|
To jest śliczne. Ta Banshee co prawda to lekka pomyłka a ork pomyłka ogulnie ale za to klimacik, klimacik!
Czemu mam się puszczać z monitora? O co chodzi??? Ja się nie orientuje chyba o co chodzi...
Mai dawaj, dawaj! Ja chcę więcej a to znaczy że masz się postarać!
Sama też coś na ten temat narysowałam ale moja sprawność manualna jest liczona w punktach na minusie i wyszła mi tylko Banshee. A orka nie pokazałam nawet Gini bo by pewnie westchnęła jeszcze ciężej niż na Banshee.
Kocham wszystkich obecnych! |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 16-09-2005, 20:41
|
|
|
Temat jakby wprawdzie umierał śmiercią naturalną, ale nie mogłam sie powstrzymać^^
Praca na lekcjach <w tym, oczywiście, niezastąpione w przydatności do rysowania i pisania po>
Maieczka była pierwsza, przyznaję się do dostania motywacji po zobaczeniu jej wersji <czego dowodem chociażby ork^^>
ork und banszuś
jakość jest, jaka jest, przede wszystkim dzięki memu skanerowi, który jeszcze nie umarł. A na prostej do tego jest drodze. |
|
|
|