Projekt: Multiświat 2.0 - komentarze! |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-12-2008, 10:04
|
|
|
Ja przypominam - będę wywalać. Jak ktoś od dawna nic nie napisał, to niech się nie dziwi, że zostanie gdzieś po drodze i wszyscy o nim zapomną.
A poza tym ogłaszam, że do questa dołacza Irian (z mocami Yuba, bo zakładam, że DeadJoker już sobie darowała). Jej moce dostaje Yub, bo rola emognoma jest dla niego jednak zbyt ograniczająca...
Yub, dużo Ci jeszcze tych zaliczeń zostało? Bo się stęskniłam za Twoimi postami :D |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 16-12-2008, 11:07
|
|
|
Seri, rozumiem, że chcesz im te talerze oddawać;p?
Cytat: | - Czasami dochodzę do wniosku, że cię nienawidzę... - westchnął Ysen i zabrał się do jedzenia. Wizja rycerza-anorektyka z wielkim mieczem widać jakoś trafiła mu do przekonania. |
I to zapewne nawet bez znajomości Rune Soldiera...
EDIT=
Może sprecyzujmy. Rycerzowi anghst powinien wkrótce minąć, wystarczy go po prostu zostawić na jakiś czas samemu sobie i nie tycać. Zostanie emo, z którym może upora się przed końcem questa;p. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-12-2008, 12:10
|
|
|
Jednoczesne pisanie posta i pakowanie się = fail, więc wyślę wieczorem. Gdyby ktoś chciał pisać, nie krępujta się. Ja jestem w Vindarii od dnia poprzedniego, wkręciłam się w ruch oporu, widziałam te "obozy pracy" i Serikę w kolejce, ale nie zdążyłam zareagować. Seri - chciałaś wrócić do tego świata. Pretekst: w tym, co żeście z apetytem wtrząchnęli był narkotyk i środek uspokajający. Plus zwiększający podatność na sugestie - w końcu jakoś trzeba tych biedaków kontrolować, nie? Miłej zabawy. :> |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 16-12-2008, 16:46
|
|
|
Ok, post jest. Co prawda kulawy i garbaty, ale jest. Bardzo przepraszam za poślizg czasowy.
Irian Baratai napisał/a: | w tym, co żeście z apetytem wtrząchnęli był narkotyk i środek uspokajający |
Edytować posta pod ten pomysł? Bo w oryginalnym nie jem, więc się nie kwalifikuję do zapadania w trans.
Ale mogę zmienić, jeśli to wadzi. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 16-12-2008, 17:18
|
|
|
Nee, jedna osoba różnicy nie zrobi.
... Zaraz, chwilkę. Skoro ja mam w sobie zapieczętowanego demona, który chce zdobyć władzę nad światem, to czy po zeżarciu tej papki nie będę bardziej podatny na jego moc?
Łiiii! |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 16-12-2008, 17:34
|
|
|
Gnom posypuje głowę popiołem - przyznam, że połączone siły Zuej Korporacji Blizzard i event znany pod nazwą sesja (a dokładniej egzaminy semestralne, tak, u mnie były właśnie w zeszłym i tym tygodniu, dzisiaj pisałem ostatni ^^') skutecznie odciągnęły moją uwagę od questa. I owszem, przyznaję, Blizzard miał tu jednak większy udział...
W każdym razie chwilowo czekam na nienadchodzącego wena i dzisiaj-jutro się zadeklaruję ostatecznie. Przepraszam wszystkich za brak uzasadnienia zanim się zdezaktywowałem jak i za samą dezaktywację ^^; |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Mortvert
WiP'owski Inżynier
Dołączył: 16 Lis 2008 Skąd: Wszechswiat rownolegly@Park narodowy Status: offline
|
Wysłany: 16-12-2008, 19:01
|
|
|
Eh.. Nie wiem jak ułożyć konwersację z moim chowańcem..
Dokończe dziś/jutro.. Prosze, piszcie, to i tak nie będzie miało wpływu na quest. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 17-12-2008, 00:26
|
|
|
Piszę (tzn w tej chwili przerywam, dokończę i wstawię całość jutro).
Edit: Skończyłem.... |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 17-12-2008, 20:57
|
|
|
Kończy się pisać, wklei się jeszcze dzisiaj. Zaklepuję, zanim się przeniesiecie z powrotem. :P |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 17-12-2008, 22:56
|
|
|
Próby przegryzienia się przez posty nieprzeczytane zakończyły się fiaskiem, więc ja jednak poproszę o jakieś usunięcie Gnoma cichcem z fabuły... |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 18-12-2008, 00:57
|
|
|
Khem... jeśli nie położyłam się spać, to jest jeszcze dzisiaj - i tego będę się trzymać. Wybaczcie słowotok.
*zdycha*
Edit: ja te większe latacze widzę jak puddle jumpery ze Stargate Atlantis, ale nie będę się upierać. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 18-12-2008, 11:07
|
|
|
Dobra, banda wariatów z magicznych światów szykuje się do desantu na świat ściśle techniczny. Zapowiada się średnich rozmiarów apokalipsa...
No i ciekawe jaki stosunek do władz tego świata ma organizacja moich NPC-ów;p. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-12-2008, 13:05
|
|
|
Prawdopodobnie coś w stylu "Bij Saracena w ryj, bo zasłużył." :3 |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 18-12-2008, 13:42
|
|
|
GoNik napisał/a: | Prawdopodobnie coś w stylu "Bij Saracena w ryj, bo zasłużył." :3 | Bardziej prawdopodobna jest neutralna obserwacja z wtykami w rządzie, ew. wręcz udzielanie mu dyskretnej pomocy. Nie podejrzewam Organizacji o palatyństwo, raczej o dążenie do stabilizacji, tendencje biznesowe, manipulanctwo i skrytość. Tacy międzyświatowi Illuminati. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-12-2008, 13:57
|
|
|
Post napisany - moja postać na jakiś czas wraca do typowego chaotycznego i przyjacielskiego zachowania, połaczonego z płataniem żartów pewnemu rycerzowi, a być może także innym osobom (na pewno z wyłączeniem Mary, az tak chaotyczny to on nie jest...).
Przepraszam za literówki, na uczelni nie mam opcji sprawdzania pisowni. |
|
|
|