Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wielki powrot anty-WiP-u |
Wersja do druku |
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-02-2004, 21:19
|
|
|
Buheheh
czekaj mazoku do wiosny... ale nie wiesz ktora to wiosna >D
Nigdzie nie bylo podane ktora wiosna jest "Nasza" i w ktorej "Inni" ni emajaj prawa wstepu XD |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 02-03-2004, 20:44
|
|
|
<materializacja>Pardon ale o co tu właściwie chodzi z tą wiosną przecież zima jest dużo lepsza^^??
<nagle obok podchodzi jamnik>o piesek!!
<jamnik szczerzy kły>
<mordercze spojrzenie na jamnika,wyszczerzenie swoich kłów i warknięcie>
<jamnik w nogi>no to o czym ja tu ...a już wiem^^
Czy byłby ktoś tak miły i wyjśnił mi o co idzie w tej całej wojnie z WiPem i AntyWiPem?Bardzo prosze!!! |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 02-03-2004, 21:30
|
|
|
Xellas: poczytaj sobie przyklejone w tym dziale "Kroniki" Zegarmistrza - tam znajdziesz odpowiedź. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-03-2004, 09:08
|
|
|
Xellas:
To dobre pytanie. Nie wiem, czy ktos zna na nie odpowiedz. Na pewno nikt z poczatkowego skladu WiPu i AntyWiPu... Moze Pan Bog? Diabli? Chinski Filozof? Albo inna, mityczna istota, o ktorej ludzie twierdza, ze wie cos...
Pewne jest jedno: WiP popelnil w przeszlosci Rozliczne i Okrutne zbrodnie przeciwko nam! Nie musisz wiedziec jakie: powinno ci wystarczyc ze byly Rozliczne i Okrutne!
I my postanowilismy te wszystkie przeszle zbrodnie pomscic! Tak samo jak terazniejsze i przyszle, faktyczne jak i wyimaginowane! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|