Kampania MAC na ziemiach Gondoru - Komentarze |
Wersja do druku |
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-02-2009, 23:07
|
|
|
To nie był mój pomysł, ale...
Jeśli zgodzicie się na przemycenie (niezauważone) jakiegoś itemu teleportacyjnego i "wyjście", kiedy mi będzie wygodnie, to okej, napisać o moim pojmaniu [pegaz gdzieś poleci i później go znajdę] ;) Z tym, że byłoby to niewygodne, jeśli zaczniecie od zaniesienia mnie do sali tortur... Wtedy się bym wyteleportował natychmiast :D
Z drugiej strony... Chcecie marnować sobie taki temat do rozważań? "A czego oni właściwie tu chcieli?" ;) |
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 18-02-2009, 23:08
|
|
|
Nasza organizacja z zasady skupia drani. W końcu gramy fanatyczny kult religijny, który pod pretekstem wiary gromadzi władzę i pieniądze. Pewnie z połowa przynajmniej odgrywanych postaci ma w głębokim poważaniu wiarę czy wiernych i jest w kościele tylko i wyłącznie dla osobistych korzyści, ale grają fanatyków przed całym zewnętrznym światem (choćby moja postać jest sztandarowym przykładem). Choć są też prawdziwi fanatycy (patrz - Altruista). |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-02-2009, 12:55
|
|
|
No to co panie i panowie, kończymy tego questa? |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 22-02-2009, 16:28
|
|
|
Jeżeli nikt nie zamierza gonić naszego kościoła, to dla nas jest to w zasadzie koniec. Choć naturalnie musimy to podsumować jakimiś postami ciągle. Nie wiem jak gracze spoza Bractwa, czy nadal zamierzają prowadzić rozgrywki między sobą. |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 22-02-2009, 16:38
|
|
|
Prawdopodobnie w ciągu kilku najbliższych dni zamierzamy napisać ogólne posty podsumowujące, ale "akcji" jako takiej raczej już nie będzie. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-02-2009, 22:44
|
|
|
Co z postami podsumowującymi? Bo my chcielibyśmy tą kampanie już zamknąć i zając się czymś nowym. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 27-02-2009, 22:51
|
|
|
Możecie uznać ją za zamkniętą - to co my (ewentualnie) dodamy, nie będzie miało z wami już bezpośrednio nic wspólnego (innymi słowy, będzie dotyczyć wydarzeń po jakimś czasie, gdy już wam udało się odlecieć). Samo zebranie rady do decydowania o losach świata i krajów po ostatnich wydarzeniach potrwa pewnie z kilka miesięcy.
(a pisanie idzie wolno, bo musimy wpierw wszystko obgadać, a i nie mamy już takiego zapału do pisania jak w środku questa) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 28-02-2009, 10:12
|
|
|
To samo z tej strony. Dlatego i podsumowanie z naszej strony się opóźnia. Tak czy inaczej - nie pali się, nikt nie ucierpi chyba na tych poślizgach. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 21-03-2009, 00:42
|
|
|
Hm. Rozumiem, że mogę zamknąć tematy? |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-03-2009, 00:44
|
|
|
Nie! :> Jeszcze Bezimienny z ogólną sytuacją polityczną, a potem ja planuję epilog-epilog :) Damy znać komuś z moderatorów, jak skończymy na dobre. |
|
|
Costly
Maleficus Maximus
|
Wysłany: 21-03-2009, 01:28
|
|
|
Jeszcze ja muszę dodać post. Miałem dziś, no ale, życie pełne jest niespodzianek, z tego miejsca pisać mi nijak. Z naszej strony jednak zostały 2 posty (ja i Alt). |
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 21-03-2009, 11:07
|
|
|
O... A myśleliśmy, że Wy się już podsumowaliście w swoim temacie. No to dawajcie :) |
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-03-2009, 23:09
|
|
|
Właściwie, to my się już całkowicie przenieśliśmy do Figuoris Cordis. Costly chciałby tylko napisać jeszcze ze swojej strony obszerne podsumowanie naszej MAC-owej Kampanii. Rozumiem, że wy będziecie sobie od czasu do czasu coś pisać w tym temacie?
Bo czytając wasze posty, można dojść do wniosku, że na epilog się jeszcze nie zanosi. |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 27-03-2009, 00:26
|
|
|
Nie, nie będziemy, na wspomnianych wyżej dwóch postach się skończy (mój będzie z gatunku "dwa tysiące lat później" i to będzie koniec-koniec). |
|
|
|