Forgotten Realms - komentarze. |
Która postać powinna dostać pokojowego Nobla? |
Altruista - za głoszenie ideałów zjednoczonego świata i rozwiązanie problemów dla pokoju (np. sprawa Mishtan). |
|
10% |
[ 4 ] |
Caladan - za wkład w rozwój technologii, handlu, nauk ekonomicznych oraz dialogu między nacjami (tzw. sojusz caladański). |
|
8% |
[ 3 ] |
Costly - jest czarny i jest rzecznikiem pokoju. |
|
48% |
[ 18 ] |
Daerian - za gloszenie ideałów zjednoczonego Faerunu i pracę nad zapewnieniem pokoju. |
|
10% |
[ 4 ] |
Velg - za pracę nad pokojowym zjednoczeniem Faerunu (sprawa Nimbralu) i zakończenie udziału Bractwa w wojnie. |
|
10% |
[ 4 ] |
Lazarus - za pracę na rzecz wolnej Halruy i godności Halruańczyków. |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 37 |
Wszystkich Głosów: 37 |
|
|
|
Wersja do druku |
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-10-2009, 19:16
|
|
|
Ja w zasadzie chciałbym zadać pytanie, skąd wiecie o istnieniu mojego wykrywania w ogóle... I to bez żadnych wskazówek, bo nie wykorzystałem go jeszcze ani razu? Czy ja też mogę stosować tak zaawansowaną formę odgadywania cudzych możliwości, położenia i planów?
Bo ja np. honorowałem cały czas skrycie bazy Caladana i prawdziwej osobowości Velga... |
Ostatnio zmieniony przez Daerian dnia 03-10-2009, 19:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 03-10-2009, 19:19
|
|
|
Ahaaaa... wszystko jasne. Czyli nie muszę już ukrywać kolekcji rybich łbów ;] ? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 03-10-2009, 19:19
|
|
|
Ah, usuwam cześć o paranoi i prawdziwych imionach zaraz ;P Szczury będą. Ale z FR.
A rozwiazanie jest proste - po kolejnej rozmowie z Caladanem już nie pamietałem, czego nie wiem :P |
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
|
Wysłany: 03-10-2009, 19:22
|
|
|
Velg - muszę przyznać, że właśnie zafundowałeś mi dobrą chwilę radosnego śmiechu i poprawy humoru :D
Dziękuję za wyjaśnienie :-) |
|
|
Velg
|
Wysłany: 03-10-2009, 19:30
|
|
|
Sasa - musisz, bo Altowi może się to skojarzyć z totemem kultu Wielkiej Ryby xD |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-10-2009, 19:36
|
|
|
Bo ja jestem winien tego zamieszania. Po napisaniu licencjatu załapałem lenia na pisanie. Z myśleniem też jest ciężko. Jutro zmobilizuje się. Daerian wszystko mocno poszło do przodu i za bardzo nie kojarze tego i owego. Przyjmijmy, że coraz wiecej jednostek zaczeło twoich przybywać na wyspę i wziełem odwrót. Bedzie się zgadzało się z czymś tam przyczynowo-skutkowym. Może sie mylę i bitwa trwa.
Daerian pamietaj jeszcze wliczyć straty z mojej ognistej burzy i dodatków( niziołki i megaraptory, robiące spustoszenie wsród kapłanów i "snajperów". To będzie wszystko.
Daerian moje portale są różne i zmieniają swoją strukturę ciąglę. Można powiedzieć , ze są same sobie chaosem. Część z nich nie ma nic wspólnego z chaosem(z mojego multświata(równoległy do tego)), a niektóre tak. Niektórzy u mnie potrafią korzystać mniejszym, lub większym stopniu energii chaosu, a niektórzy nie. Moje własne są przeróżne i korzystają w mniejszym , lub znacznie większym stopniu z chaosu, bo jestem istotą połowicznie z chaosu, która para się bardzooo dobrze czuje się przy tej energii i nic to nie zmieni. |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 03-10-2009, 22:05
|
|
|
Chaos to tworzy się w komentarzach, nie w Waszych portalach :P
A już poważniej - jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że wśród szczurów znajdzie się zarówno kilkadziesiąt złowieszczych szczurów morderców (taaa... paladyni mogą na nie zapolować :P), jak i jednostki zarażone chorobami z Faerunu i spoza niego. Wprawdzie cure disease zadziałać zadziała (co dowodzi wyższości nad jesienną gawędą, gdzie tym trickiem bym połowę populacji krajów ościennych wytłukł ;) ), lecz z uwagi na ilość osób atakowanych przez choroby, powinno to w dość dużym stopniu zużywać kapłańskie komórki na czary ;) |
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-10-2009, 22:57
|
|
|
Tak w ogóle, jeśli już bym kogokolwiek zjadł to tylko z miłości ;-)
Ale proszę już te kulinaria zostawić. A jak chcecie to kontynuować to idźcie z tym do Kaplicy. |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 04-10-2009, 13:04
|
|
|
Oczywiście.
/me zaczyna wykonywać rutynowe czynności Pierwszego Sekretarza - spisywać protokół z słów Alta. „I wolą kica jest, byście nie rozmawiali o kulinariach poza Obsydianową Kaplicą... chyba, że na rozkaz i z błogosławieństwem Pierwszego Sekretarza.” - później głosić miały święte pisma... |
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 04-10-2009, 14:53
|
|
|
A Costly, dokonując rutynowego odczytania raportu trafiającego do Altruisty zmienił w nim "Pierwszego Sekretarza" na "Patriarchy ustami Najwyższego Kapłana przemawiającego". |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 04-10-2009, 14:57
|
|
|
Z kolei Velg, nadzorując zapisywania w kronikach odczytywania raportu, przywrócił pierwotną wersję. :P |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
|
Wysłany: 04-10-2009, 16:47
|
|
|
Proszę traktować ten post jako uzupełniający. Spotkanie w 4 oczy z ludżmi z MAC-u na pewno pojawi sie. Bitwa jest wątkiem zamkniętym. |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 04-10-2009, 16:55
|
|
|
Gdzie Ty idziesz? :P Znaczy, do Kościoła? :P |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
|
Wysłany: 04-10-2009, 16:58
|
|
|
Dalej na południe. Trochę muszę być tajemniczy. Kościół nie. Za blisko jest. Bardziej mam go na zachód:) |
Ostatnio zmieniony przez Caladan dnia 04-10-2009, 17:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 04-10-2009, 16:59
|
|
|