Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
A.T.A.K. |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 02-09-2004, 18:00
|
|
|
Cytat: | (tak się dzieje jak nie mam nic do czytania, Ysen to twoja wina:P) |
Ludzie ratujcie_-_... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 02-09-2004, 18:23
|
|
|
... Nagle zrobiło się dziwnie ciemno, w oddali zagrzmiało, błysnęło i prosto w próg siedziby walnął potęzny piorun. Pętające się gdzie niegdzie drowy pisnęły i ukryły się ze strachu po kątach, podczas gdy właścicielka całego tego ... przedsięwzięcia łypnęła groźnie w tamtą stronę zachowując stoicki spokój.
- Czego!!! - warknęła, poprawiając okulary na nosie i przy okazji malując sobie potęzne wąsy z atramentu.
Drzwi otworzyły się z potęznym hukiem i z impetem wleciał, przepraszam, wpadł przez nie ogromny, biały sokół który wylądował wprost na biurku wywołując małą papierową burzę. Upuścił na biurko Arii grubą, czerwoną kopertę i łypiąc złowrogo na pożegnanie z godnością wyleciał przez resztki drzwi.
Aria popatrzyła podejrzliwie na przesyłkę i po dłuższym zastanowieniu ostrożnie ją otworzyła.
- TYLKO SPRÓBUJ!!! - rozległ się groźny głos. - JESZCZE NIE OSZALAŁAM NA TYLE, ŻEBY DOBROWOLNIE SZUKAĆ ŚMIERCI! Khe, khe, khe - nie cierpie tych efektów specjalnych ... - głos lekko sie zaksztusił. - Może jestem nienormalna, ale nie aż tak ^^'. - po czym list zapalił się zielonym płomieniem i po chwili została z niego kupka popiołu.
Aria popatrzyła z osłupieniem na resztki leżące na biurku. Drowy powoli wyłaziły z kątów ...
- Dajcie mi sake ... - powiedziała słabym głosem i opadła na krzesło. |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 02-09-2004, 20:22
|
|
|
(Ika, Drowy nie są tchóżliwe, bądż co bądż są nardziej dopakowane niż takie elfy powierzchni, swoją drogą to najpotężniejsza armia na multiświecie która chwilowo ma wolne. Wiec prosze mi tu ich nie obrażać.
piją, owszem, jak każdy żołnierz :P)
Iluzja Arii pojawiła sie i spojrzała z niesmakiem na bałagan a potem na IKę.za sprawą pstryknięcia dokumenty poukładały sie w równe sterty.
- Droga IKo, czy mnie wzrok myli? nie chcesz mieć męża? ani tego jedynego, który by cie kochał, dawał kwiaty, od okazji prezent a juz nie mówiąc o miłych dla ucha komplementach?
Zauważ, że jedynie panwie narzekają na istnienie ATAKu, zresztą głównie ci któży nie mają tej dugiej połowy. podejrzewam że to tak zwany samczy upór- usmiecneła sie złośliwie- Panie jeszcze nigdy nie narzekały, ba, w archiwum gg mam nawet podziękowania za to że są mężatkami(Yesen, zona cie kocha :P).
Droga Pani IKo, nie ma co sie uprzedzać do ATAKu zwarzają na zdania czuprnych mężczyzn.
podsumowując: Słuchaj faceta a daleko nie zajdziesz :P |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 02-09-2004, 20:58
|
|
|
wszystko, tylko nie szkielet !!! ...
... no prawie wszystko :P... |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 02-09-2004, 21:48
|
|
|
wipisz formularz a ja zastosuje sie do twojej proźby, być moze troche poczekasz. Zdecydowanie mniej jest mężczyzn od kobiet ^^' |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 02-09-2004, 22:09
|
|
|
...chwilowo może obejrzę sobie polowanie na Śmiercia przez moje magiczne lustro :P |
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 03-09-2004, 07:50
|
|
|
Do siedziby ATAK-u wpada Noire. Zdyszana kladzie na biurku Arii kartke.
-Poprawiam formularz!-wyrzuciła z siebie
Cytat: | OSWIADCZENIE
Ja Noire zaświadczam, że (nie)poddaje się manipulacją Ataku z własnej woli. (nie) będę obciążać sądem, napadami policji, prokuratorów itp. Arii Konkubiny.
I nie jestem zdrowa psychicznie!!! (XD)
....................................
(czytelny podpis)
FORMULARZ
Imię, nazwisko: Noire Nivren Ighaan-Cruor
Wymagania: Choruje na ZgROsis, jest żywy (zadnych Antropomorficznyvh Personifikacji), silny psychicznie, ma wlasna wole i nieokielznany temperament (;P)
Nr Konta: zastrzeżony
Nr karty kredytowej: jak wyżej
Stan konta: scisle tajne ;P
Podpis: <wykreśla z rozmachem>X |
Nie, nie mam nic do pana Darkfaulta ^^, poprostu po dlugim czasie lezenia mojego oswiedczenia poczulam sie zagrozona, teraz to wroci do normy i ATAK zapomni o mnie jak zwykle ^^(mam farta jak nikt XD) |
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 03-09-2004, 07:55
|
|
|
Noire, tu jest za mało facetów T_T. Nic na to nie poradze, nie dość że zamało to połowa jest asexualna albo przeciwna swataniu, chociaż to że są przeciwni to i tak mi zwisa i powiewa. Yuby podobno też był przeciw ;P |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-09-2004, 11:29
|
|
|
<offtop>
Cytat: | swoją drogą to najpotężniejsza armia na multiświecie która chwilowo ma wolne. |
Umarłem ze śmiechu:]. My, rycerze Sześciu Bóstw, jesteśmy najpotężniejszą armią Multiświata, twoje nędzne pachołki niegodne są czyścić naszych stajni! Śmierć plugawym podziemnym karzełkom;P!</offtop> |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Darkfault
Śmierciu
Dołączył: 29 Sie 2004 Skąd: Tu kończy się życie, a zaczynam się ja... Status: offline
|
Wysłany: 03-09-2004, 15:34
|
|
|
IKa napisał/a: | wszystko, tylko nie szkielet !!! ...
... no prawie wszystko :P... |
Cytat: | (zadnych Antropomorficznyvh Personifikacji), |
Cytat: | ...chwilowo może obejrzę sobie polowanie na Śmiercia przez moje magiczne lustro :P |
Cytat: | TYLKO SPRÓBUJ!!! - rozległ się groźny głos. - JESZCZE NIE OSZALAŁAM NA TYLE, ŻEBY DOBROWOLNIE SZUKAĆ ŚMIERCI! |
mwahaha - czy naprawde wszyscy az tak sie boja Śmierci ^^ |
_________________ http://www.fastandfuriousfig.com/?u=219167 |
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 03-09-2004, 16:03
|
|
|
- Wiesz... Ogólnie mówiąc chyba mało kto pragnie spotkać się ze Śmiercią na pierwszej randce ;P |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 03-09-2004, 16:15
|
|
|
Mazoku^^ jak miło, że się tu zjawiasz>] Jeszcze nie oddałeś formularza wyobrażasz to sobie>] pamiętam że spisywałeś go może będziesz łaskawy podrzucić go namXD |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Darkfault
Śmierciu
Dołączył: 29 Sie 2004 Skąd: Tu kończy się życie, a zaczynam się ja... Status: offline
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 03-09-2004, 17:27
|
|
|
Cytat: | Umarłem ze śmiechu:]. My, rycerze Sześciu Bóstw, jesteśmy najpotężniejszą armią Multiświata |
więc co robicie prócz tego ze sie chwalicie i śmiesznie nazywacie? ;] |
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 03-09-2004, 18:49
|
|
|
Xellass napisał/a: | Jeszcze nie oddałeś formularza wyobrażasz to sobie>] pamiętam że spisywałeś go może będziesz łaskawy podrzucić go namXD |
- Och, jeszcze go nie oddałem? Cóż za niedopatrzenie :D Ale niestety przysiągłem sobie, że nigdy nie wejdę do siedziby ATAKu (chyba że jako hologram, jak w tej chwili), więc wygląda na to że nie mogę go wręczyć... Strasznie mi przykro ^^
Aria napisał/a: | więc co robicie prócz tego ze sie chwalicie i śmiesznie nazywacie? ;] |
- Cóż... Na pewno sami czyszczą swoje stajnie skoro innych uważają za niegodnych ^^ |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|