A.T.A.K. |
Wersja do druku |
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-09-2004, 22:10
|
|
|
Mazoczek! Pomogę Ci i chętnie po niego pójdę, chcesz? ^________^
W sumie.. ja chyba nawet u Ciebie jestem XDDDDD
[ Dodano: Pią 03 Wrz, 2004 22:16 ]
Hmm.. Jeśli Mahomet nie moze przyjsc do góry to góra przyjdzie do niego.
Skoro nie mozesz to ja bardzo chętnie pójdę po Twoj formularz Mazoczku ^ ^v
..Zresztą ja nawet już u Ciebie jestem XD
EDIT
forum sie pieprzy __^__ ale mimo wszystko zostawie obie wersje |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-09-2004, 22:35
|
|
|
To że jesteśmy tu nowi nie znaczy, że jesteśmy gorsi od tych twoich czarnuchów:P. I jesteśmy to gotowi udowodnić na ubitej ziemi>]!
Nie pisałem, że nikt nie jest godny. Pisałem, że drowy nie są godne:P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 03-09-2004, 23:21
|
|
|
masz jakieś przykre wsapomnienia z dzieciństwa z tymi drowami? moje Drowy to potężna Armia na Multiświecie i juz napewno najsławniejsza. Wybacz, ale pierwszy raz słysze że twoi rycerze są jakąś armią ^^'
conajwyrzej NPC-ami bez większej hstori. zdobadzcie sławe i zasługi Yesen a pogadamy.
Bo jak mam być szczera to wątpie czy zapytana osoba o największą armię na MŚ odpowiedziała coś na temat twoich rycerzy.
to moje zdanie. nie mam zamiaru już sie kłócić, choć jeśli ci zaeży to moge. Ale to nie topic przeznaczony do tego. na dole jest ikonka z gg.
miłego dnia ^^ |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 03-09-2004, 23:47
|
|
|
Mazoku nacisnął przycisk HOLD, powoli odwrócił się plecami do kamery holowizyjnej i spojrzał na stolik w swoim salonie. W tym momencie poczuł się dziwnie i nagle miał wrażenie, że siedzi przy nim w postaci ameby i gra z Satsuki w scrabble chaosu. Kątem oka dostrzegł też raflika rysującego magiczny krąg, ale zaraz zrobiło mu się niedobrze (nie w sensie żołądkowym, a raczej... czasoprzestrzenno-rzeczywistościowym) i po chwili znowu stał przed kamerą, tylko kręciło mu się trochę w głowie.
- Huh... Rzeczywiście... - odezwała się projekcja demona w siedzibie ATAKu. - Ta wielowymiarowość Multiświata zaczyna mi działać na nerwy ==" Dziękuję za dobre chęci, ale jeśli kiedykolwiek poczuję wewnętrzną potrzebę wyswatania to sam się pofatyguję z formularzem ^^" Na razie jest bezpiecznie ukryty. A tak wogóle to co wam tak na nim zależy? Czyżbyście miały jakieś tajne plany związane z moją skromną osobą? (strach się bać...) |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-09-2004, 23:49
|
|
|
Edit = po nocy pełnej przemyśleń nie wiem czemu napisałem to co wcześniej. Chyba już spałem. Aria nie zachowuj się jak dziecko. Piszesz tak, jakbyś to brała na serio. Wyluzuj. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Razuri
Siostra Przyłożona ZH
|
Wysłany: 17-09-2004, 14:51
|
|
|
Imię, nazwisko: Razuri
Wymagania: Miły, spokojny, uległy...O, mile widziany gościu z kosą (lubię takie bajery^^)
Nr Konta: <papuguje po mamie> FIGA-FIGA-FIGA0000000
Nr karty kredytowej: 02020202020202020202020202
Stan konta: 80808080808080808080808080808080808080
Podpis: Razuri Rider
no... dobra... mama mnie zmusiła ^^' zgłaszam sie ^^""" |
|
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-09-2004, 15:57
|
|
|
Cytat: | O, mile widziany gościu z kosą (lubię takie bajery^^)
|
No coz... Atak ma ARCYulatwione zadanie...
bo kogoz my tu mamy z kosa He-he-he :] |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 17-09-2004, 16:54
|
|
|
Razuri dzięki ci!!!! Wreszcie przestanie mnie męczyć V^_^V
tak tak wbrew pozorom są ludzie chętni do ożenku>]
Zziajana wpada do gabinetu Matki Opiekunki. Salutuje.
-Pani...co powiesz na parę Razuri + Darkfault -nieprzyzwyczajona do biegania kładzie formularz na biurku i osuwa się na ziemie |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
Ostatnio zmieniony przez xellas dnia 17-09-2004, 18:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Zegis de Xan
Gość
|
Wysłany: 17-09-2004, 16:59
|
|
|
Dark nie jest zbyt uległy ;P
Spokojny też nie jest :P
a przynajmniej jego postać w mmorpg nie jest taka ^_____^
i jednak nici :P |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 17-09-2004, 17:02
|
|
|
osobiście zajmę się szkoleniem:P
pozatym dla mnie był uległy:P |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Raven
Amazonka
Dołączyła: 18 Wrz 2004 Skąd: Wyspa Fillos na Bliźniaczych Morzach Status: offline
|
Wysłany: 18-09-2004, 20:53
|
|
|
Hohohoho... A wiec to jest ten wasz ATAK XD OD ktorego rzekomo mam sie trzymac z daleka XD Poczekamy, zobaczymy... XD |
_________________ "(...) Jakiż strach lub cierpienie uciszy buntu ostatnie tchnienie,
Gdy stoję naprzeciw Cienia pod wiecznie płonącym niebiem?" - C. Vincent Metzen |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 18-09-2004, 20:58
|
|
|
Aż tak źle nie jest, niektórymi ATAK nawet się nie interesuje XD |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 18-09-2004, 21:15
|
|
|
<przegląda akta ATAK'u> O.o niezauwarzyłam...
Szanowny Pan Crack jeszcze niezłożył formularza ^_________________^ a skoro zawiiiitał Pan tu to może to uczyni teraz?^___________^ <dyskretne przesówa się w stronę drzwi>Pani Raven też jest o to proszona^^<wciska w ręce formularze>A tak, miało nie być na siłę^^'''
*_____* Bardzo ładnie proszę o wypełnienie *_____* |
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 18-09-2004, 23:06
|
|
|
Raven napisał/a: | Aż tak źle nie jest, niektórymi ATAK nawet się nie interesuje XD |
- Trzeba było cieszyć się tym w ciszy... - rozległ się znajomy głos d-z-i-z*. - Lepiej uważaj, żeby ATAK nie przyczepił się do pewnej zbieżności awatarkowo-nickowej... Hehe... Ja nic nie mówiłem ^^"
* dochodzący-zewsząd-i-znikąd jednocześnie |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-09-2004, 23:14
|
|
|
Mazoku, czy Ty sugerujesz...
*przygląda sie avatarkowi Niezwykle Szanownego Admina oraz pewnej Wrony*
Ja tam nie widzę żadnej zbieżności, absolutniej żadnej! Tu ptaszydło, tam ptaszydło, tu czarne, tam czarne... Przecież jest masa czarnych ptaszydeł, nie?
Matko Opiekunko, powiedz Mazoku, że ma jakąś manię i widzi znaki!
*Serika robi hiper-niewinną minkę i uroczo się uśmiecha zadowolona, ze wyjaśniła głupie nieporozumienie* |
|
|
|