Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
A.T.A.K. |
Wersja do druku |
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 19-09-2004, 09:55
|
|
|
- OHOHOHOH!- Aria zasłoniła zalotnie usta dłoną- Ależ droga Seriko, całkowicie sie z tobą zgadzam .- Z niewinnym uśmiechem odwróciła sie do Cracka.
- Wybacz mi miłościwy Panie to pytanie, ale czy ma Pan kosę?*
- Ugosciiiimy pana! - Wokół Cracka pojawiły sie smukłe Drowki- Herbatki? a moze kawki?
- Sake! - niosły sie męskie słosy wśród drowów.- Przynieeś mu Sake!
- a moze rumu?
-Jabolka, prosze Pana?
-a może woli Pan wino?
- Crack! UCIEKAJ! UUUUCIEKAJJJ!
* Nie drażnić Arii, jakiś koleś chodzi za nią w szkole i wmawia jej że ma dobre serduszko |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
Ostatnio zmieniony przez Aria dnia 19-09-2004, 10:12, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-09-2004, 10:04
|
|
|
Crack napisał/a: | Aż tak źle nie jest, niektórymi ATAK nawet się nie interesuje XD |
Niektórymi natomiast interesuje się bardziej niż - dlaswojego dobra - powinien... Zwłaszcza tymi płci brzydkiej. (No Offence - dop. Szept Rozsądku). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 19-09-2004, 10:21
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: |
Niektórymi natomiast interesuje się bardziej niż - dlaswojego dobra - powinien... |
Dla dobra ATAKu? Cokolwiek by moja organizacja nie robiła to i tak jej to uchodzi na sucho Drogi Zegarmistrzu.ATAK działa całkowicie BEZKARNIE już chyba.. oooojjjj... od ponad pół roku jak sie nie myle. I jeszcze jakie są z tego zyski.
Już chyba mówiłam że pogrózki na tym forum, MNIE wspaniałej demonicy, zwisają i powiewają - Aria uśmiecha sie słodko- Wszystko to gołosłowie. - jeszcze bardziej sie uśmiecha.
- nawet moje ciągłe prowokacje jedynie rodzą nowe pogróżki, a czyny są dalej w strefie marzeń....
- Pani Raven! Prosze uścąść! prosze tu jest wolne miejsce, ależ oczywiście że koło Pana Cracka, prosze, co podać? ^_____________^ |
|
|
|
|
|
Raven
Amazonka
Dołączyła: 18 Wrz 2004 Skąd: Wyspa Fillos na Bliźniaczych Morzach Status: offline
|
Wysłany: 19-09-2004, 11:02
|
|
|
No super... *krzyzuje palce* Nie chodzi o mnie, nie chodzi o mnie... ^^' |
_________________ "(...) Jakiż strach lub cierpienie uciszy buntu ostatnie tchnienie,
Gdy stoję naprzeciw Cienia pod wiecznie płonącym niebiem?" - C. Vincent Metzen |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-09-2004, 12:06
|
|
|
- Raven słonko... - Mai jak zwykle nie wiadomo skąd pojawiła się w jednym z okien siedziby ATAKu. - Nie masz co się bać ^^ Widzisz, z ATAKiem sprawa wygląda tak, że czasem się mu udaje kogoś zeswatać, a czasem nie. To "nie" oznacza np. Nieswatalnych Zegarmistrza i Avellanę, albo mnie (z braku partnera). To "tak" oznacza np. Inai i Bambosha, czy choćby Serikę i Daeriana. Jak widzisz masz mniej więcej równe szanse na zdobycie męża, co na jego brak. Poza tym jak dotąd przypadków niezadowolenia klientów było niezwykle niewiele ^^ Więc nie masz się o co martwić, pisz formularz i Have a nice day!
Ruda łuczniczka rozsiadła się wygodniej na parapecie okna. - To ja sobie popatrzę na rozwój sytuacji... Drowy! Herbaty!! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 19-09-2004, 12:09
|
|
|
Seriko, jak to nie ma zbieżności? Mazoku wspomniał o avatarowo-nickowej zbieżności... przyjrzyjmy się teraz avatarowi Szanownego Pana Admina Cracka... i nickowi pewnej Nowoprzybyłej ;]
<Dobra, to też był Głos Znikąd, ja się tu nie pokazuję i nigdy nie mam zamiaru ;] >
(ups, czy przypadkiem nie miała ta zbieżność pozostać tajemnicą? XD) |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Raven
Amazonka
Dołączyła: 18 Wrz 2004 Skąd: Wyspa Fillos na Bliźniaczych Morzach Status: offline
|
Wysłany: 19-09-2004, 14:29
|
|
|
Raven - zbieznosc mojego nicka z avatarem Wielmoznego Pana Cracka jest calkowicie ZP*! Dobra, Aria... podpisze ci ten swistek -_-'
*skrob, skrob*
Imię, nazwisko: Elvawen Ashall
Wymagania: PROSZE, BLAGAM zeby facet nie mial czegos wspolnego z czyms glupim! No i jeszcze zeby *mmmm* wladal Mieczem! (Elf moze byc, zniose elfy.)
Nr Konta: 354569700666002
Nr karty kredytowej: ??? Eee... Moze... 009022566643?
Stan konta: -10 000... Niestety.. Jade na pozyczkach ^^'
Podpis: *jakis glupi bazgrol*
*skrob, skrob*
Sama nie wiem, po co to zrobilam, ale niech bedzie. Macie moj durny formularz. Zadowoleni? A teraz dawac mi herbaty z miodem, ALE JUZ!!!
--------------------------
ZP* - Zupelnie Przypadkowa |
_________________ "(...) Jakiż strach lub cierpienie uciszy buntu ostatnie tchnienie,
Gdy stoję naprzeciw Cienia pod wiecznie płonącym niebiem?" - C. Vincent Metzen |
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
|
Wysłany: 19-09-2004, 16:01
|
|
|
<Nagle ktos kopem wyrywa dzrwi z zawiasow i szpanersko wchdozi do ATAK-u>
Buhehehehehehe... dawno tu niebylem... :]
Aha.. zapomnialem sie przedstawic.. Raflik... Jedyna ofiara ataku ktora znisczyla otaczajace go macki Agencji Towarzyskiej. I zalozyciel Anty-Ataku...
Aria: Jak smiesz reklamowac Anty-Atak tutaj
R: Hola... kto reklamowal Atak "u mnie"??? <wsuwa kartke w dlon Raven> w przypadku niezadowolenia lub WROBIENIA<calkowity nacisk na to slowo> prosze przyjsc do mnie... ja zajmne sie reszta... Muwuhahaha
A propo Ariu.... co z MOIM formulazem <zlosliwy wzrok> |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 19-09-2004, 16:47
|
|
|
Aria: Ohohohohoho! mam go dalej w sercu a klucz drowom oddałam...
Ralf: ...
Aria: a drowy go przepiły, twój formularz jest w moich aktach, czmu wypytujesz?czyzbyś chciał coś uaktualnić, odswierzyć? moze mamy sie toba ponownie zająć? - Aria spojrzała chwile na Ralfa- Nawet bym miała dla ciebie nażyczoną...
o wlaśnie, zapomniałam zapytać, masz te nagrania molestowania jakie odbyły sie Na BH? Trzymaj je w aktach ^^ nie wyrzucaj.
Drowy! zająć sie gosćmi! Mai herbatki, Pani Raven także, zapytać resztę czego sobie życzą.
- Mamo.. a Kapłance Kierowniczce Seri...?
- Dajcie jej coś mocnego :D, a Panu Mazoku przynieśc do zamku herbatkę "Owoc Miłości" powinna mu zasmakować i moze zmusić do myślenia o pewnych sprawach -Aria spojrzała na Mazoku- Swoją drogą też jest wolny...:>~ |
|
|
|
|
|
Raven
Amazonka
|
Wysłany: 19-09-2004, 17:22
|
|
|
Mmm Herbatka... A tak z ciekawosci, kto moglby byc narzeczona dla Raflika?? XD |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 19-09-2004, 17:41
|
|
|
Aria napisał/a: |
- nawet moje ciągłe prowokacje jedynie rodzą nowe pogróżki, a czyny są dalej w strefie marzeń.... |
(Tu Szept Rozsądku... Zega chwile nie ma, bo ogląda Dobranocke... Znaczy: Reportaż z krwawych zamieszek w Singapurze. Pragne tylko powiedzieć, że osoby, które zarzucają Zegowi opieszałość w realizacji pogrurzek potrzebują moje - Szeptu Rozsądku pomocy... A może nawet nie tyle Szeptu, co Megafonu. Naprawde...
Jak Zeg skończy oglądać ,,Dobranockę", przyjdzie i to zobaczy to będzie nieszczęście. dop Szept Rozsądku) |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
|
Wysłany: 19-09-2004, 18:03
|
|
|
Aria rozsiadła sie w swoim fotelu
- więc czekam, bom bardzo ciekawa- I Aria zanużyła sie w marzeniach o zniszczeniu, wiezieniu, lochach, torturach i wielle innych ciekawych rzeczy , których nie można nazwać nudnymi. |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 19-09-2004, 18:58
|
|
|
Uups, to jednak nie temat "Poznajmy się..." ^^"
A teraz (spogląda dyskretnie w stronę drzwi i xellas) w ramach naprawy swojego błedu (jeszcze jedno zerknięcie) muszę pożegnać tę szanowną organizację ^^" (w miescu gdzie stał pojawia się niewielka chmura dymu która szybko kieruje się ku uchylonym drzwiom) |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-09-2004, 19:35
|
|
|
- Wychodził pan? - upewniła się Serika, sącząca sobie herbatkę w drzwiach. Zaprawianą, oczywiście. - Aleeee... Jeszcze naszej specjalnej herbatki pan nie spróbował, przecież na pewno się panu aż tak bardzo nie spieszy... ^____^
Dziewczyna protekcjonalnie chwyciła (nieszczęsnego) Cracka pod ramię, zaprowadziła do najbliższego stolika i posadziła na krześle. Nie zważając zresztą na protesty.
- Drowy, proszę podać panu coś dobrego! Ale już!
- Tak jest, Kapłanko Kierowniczko! - dwa najbliższe drowy bardzo grzecznei skłoniły się pędem poleciały w kierunku... barku. Pod nosem mamrocząc coś o tej strasznej heterze gorszej od samej Matki Opiekunki.
- Niech sie pan nie martwi, na pewno pan spędzi tu miło czas! - Serika uśmiechnęła się czarująco do Cracka przygwożdżonego do krzesła zaklęciem unieruchamiającym. Ten obdarzył ją spojrzeniem pod tytułem "jak cię dorwę, to zabiję".
- Ech... - westchnęła - nikt mnie nie docenia T_T Miło, że przynajmniej drowy mnie lubią... |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-09-2004, 20:01
|
|
|
- Crack, zostań, nie ma co się bać ^^ - uśmiechnęła się ruda znad herbatki - Chociaż... Po usłyszeniu podstępnego planu Inai, w którym uwzględniono moją skromną osobę zaczynam się bać... Zastanawiam się, czy sobie nie pójść... Ale z drugiej strony...
Ja lubię niebezpieczeństwa ^^ |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|