Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
A.T.A.K. |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 13-11-2004, 14:05
|
|
|
Ys-->dermabrazja z "r" w środku
X: Phi tam, tez mi problem<zmienia postać w bestię>nowa forma nowa skóra>]
<siada na ziemi koło Arii> Szefowo powiedz kiedy mam go ugryźć, za obrazę majestatu:P |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 13-11-2004, 14:42
|
|
|
<staje obok Zegisa>
Przestańcie ze sobą walczyć, co?:P Ja wiem, ze sprawia wam to przyjemność, ale czasami jest męczące _^_ |
|
|
|
|
|
Kai
the abominable one
Dołączył: 02 Paź 2004 Skąd: Z najgłębszych zakamarków podświadomości Status: offline
|
Wysłany: 13-11-2004, 14:51
|
|
|
Miłość w pełnej krasie... |
Zrezygnuj... |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 13-11-2004, 15:04
|
|
|
-O.o Nein!! No!! Non!! Nie!!
Kai bardzo mocno obrywa ogonem leci pod sciane, Xellas wraca do normalnej postaci i łapie go na lasso.
-Kaiuś jak już tu jesteś, to może chciałbyś żonę>]-knebluje żeby nie mógł odpowiedzieć-no srebrnooki^^ Kogo by tu, czy Noire jest mężata? A może woli pan naszą nowa ofertę haremu?? XD |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
Ostatnio zmieniony przez xellas dnia 13-11-2004, 15:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 13-11-2004, 15:04
|
|
|
Kai...zajrzałeś XD
Nie ja tu pracuję,więc kwieciście nie witam i nie zachęcam do formularzy, ale rozgość się XD |
|
|
|
|
|
Kai
the abominable one
Dołączył: 02 Paź 2004 Skąd: Z najgłębszych zakamarków podświadomości Status: offline
|
Wysłany: 13-11-2004, 15:14
|
|
|
Wiedziałem. Trzeba było siedzieć cicho.
Rozgościć się? Chyba nie mam wyboru...
<Knebel raczej kiepsko zawiązany.>
Dobra, to ja poproszę kogoś smacznego.
Haremik, haremik. Czemu nie - może być cały bufet. |
Zrezygnuj... |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 13-11-2004, 15:53
|
|
|
Xellas! nie!- Chologram Arii karze drowką rozplątać Kaiego. Drowki sie sympatycznie uśmiechają podają herbatkę, ciasteczko.
-a może kawe? czy może jakiś trunek? Elfie wino? Krasnoludzkie piwo? ^_^- Zapytała kapłanka
-Gobliński spirytus?- zasugerował drow
Kai uśmiechnął sie słabo, jak prosiły kapłanki usiadł i rozgościł sie. Młoda skapo ubrana drowka podała mu wraz z posiłkiem i napojem formularz i oświadczenie. |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-11-2004, 15:58
|
|
|
He's doomed -powiedziala zgranie para rudzielcow- but who cares >D |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 13-11-2004, 16:02
|
|
|
-Ależ Matko Opiekunko!! Ja go tylko chciałam przytrzymać^^ żeby mu się nie stało^^
Kai herbatki, ciasteczek??
Drowki wszystko podają pod nos z pieknymi usmiechami.
-Więc zajmijmy się milszymi sprawami^^ Wypełnij formluarz^^ |
|
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 13-11-2004, 16:03
|
|
|
taaaaaaaa.... Xellaś, mam nadzieje że dziś ujrzymy w BH to co chcemy ujrzeć? :> |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 13-11-2004, 16:05
|
|
|
Oj jeśli Zegis zrobi to co powiedział, że zamierza zrobić to ja się nie pojawie w BH^^'''' Wiesz Ini ja jestem nieśmiała>P |
|
|
|
|
|
Kai
the abominable one
|
Wysłany: 13-11-2004, 16:14
|
|
|
- Eeee, hehehe...
<Patrzy niepewnie na formularz.>
- eee, gulp
<Nerwowo przełyka ślinę (a w każdym razie tak się wydaje).>
xellas napisał/a: | Wiesz Ini ja jestem nieśmiała>P |
Jakich to nowych rzeczy ja się tu dowiaduje. |
Zrezygnuj... |
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 13-11-2004, 16:31
|
|
|
Xeeeeeeeeellaaaaaaaaaaaaaaaaaaś..... albo sie pojawisz, ALBO... |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 13-11-2004, 16:35
|
|
|
OSWIADCZENIE
Ja .................... <tu wstawić imię, ew nazwisko> zaświadczam, że poddaje się manipulacją Ataku z własnej woli. Nie będę obciążać sądem, napadami policji, prokuratorów itp. Arii Konkubiny.
I jestem zdrowa psychicznie (choć niekoniecznie XD)
....................................
(czytelny podpis)
FORMULARZ
Imię, nazwisko:
Wymagania:
Nr Konta:
Nr karty kredytowej:
Stan konta:
Podpis:
przypomnienie formularza |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 13-11-2004, 16:35
|
|
|
wstaje od Kaia
-Pan wybaczy na chwilkę prosze poczytać ja formularz zaraz wróce^^-Albo?....albo co?? Sami zajmicie się moim mężem?^^ a tak pozatym to nie groź ciotce>.< |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|