Poradnia Psychologiczna "Urzekła mnie twoja historia&am |
Wersja do druku |
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2004, 10:08
|
|
|
Jak na pacjęta za mało niszczy sprzętu... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-04-2004, 12:38
|
|
|
Na ramię Alirki wskoczyło małe, ruchliwe zwierzątko. Po bliższych oględzinach okazało sie koszatniczką i było pomarańczowe. Podsunęło mała łapką coś białego pod nos Aliry. Elfka wzięłą to w rękę, rozwinęła. To był kawałek materiału, na materiale malutki, czerwony napisik
"Boję się narwanych, zboczonych chomików szukajacych partnerki swojego życia/ szybkiego numerka"
Koszatniczka zrobiła szklane oczka i schowałą się Ari pod bluzkę
_____
ps. Ari, pamiętasz to? :D |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 03-04-2004, 12:42
|
|
|
Ch:Mamy tu parę takich^_^
Ari:Ty bądź cicho i oglądaj film!!!!
Ch:Milczę^^
Ari szuka po kieszeniach małej Koszatniczki.Gdy ją znajduje mówi z uśmiechem:
-Nie martw się.Coś poradzimy.
Ch:Zaczyna się.^^
*złowrogi wzrok Arii*
Ch:Jaki ciekawy ten film! Och! |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2004, 13:10
|
|
|
-Ari<bardzo cichutko> wiesz co?? ta wiewiórka raczej nie zadziała>_< jak jestem sama to najbardziej brakuje mi realnego towarzystwa>_< za którym idzie się schować wrazie niebezpieczeństwa^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 03-04-2004, 13:12
|
|
|
Czyli chodzi ci o żywą tarczę.Przyznaj się^^*złowrogi wzrok Ari #2 *Ach,ten pająk jest niesamowity!!!! |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2004, 13:26
|
|
|
nie skąd!!!!!!!!!!<niewinna minka> to tylko taki przykład^^czego nie zrobi ta wiewiórka^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 03-04-2004, 13:32
|
|
|
Za mała.Musisz nosić większą^^ Ile mi jeszcze tego draństwa zostało??????
Ari:Tylko 35h i 56 minut.
Ch:>czarna rozpacz< |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-04-2004, 13:36
|
|
|
musi mieć co najmniej165cm bo inaczej będe większa i się nie schowam^^(najlepiej171:P) |
Ostatnio zmieniony przez xellas dnia 27-04-2004, 12:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 03-04-2004, 13:37
|
|
|
I taką będziesz tachać ze sobą? Powodzenia w jakiejś ucieczce^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-04-2004, 13:39
|
|
|
mówiłam, że musi być żywe to żadna różnica jak mam sztuczną wiewiórkę czy jestem sama>_< hmm...może skombinuję sobie zwierzaka^^taki gryf czy feniks to jest to^^ |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 03-04-2004, 16:16
|
|
|
XD
A w Poradni dozwolone jest trzymanie zwierząt? *chwa królika do kieszni* |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2004, 16:37
|
|
|
Mówiłem że było lepiej jak byłem przykty do Ciebie... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 03-04-2004, 16:40
|
|
|
No i tego ci brak Xellas!XD |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-04-2004, 16:42
|
|
|
#^_^# mogę cię jeszcze raz przykuć^^ |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 03-04-2004, 16:46
|
|
|