Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Poradnia Psychologiczna "Urzekła mnie twoja historia&am |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2004, 16:48
|
|
|
<Xellas wyciąga parę z torby>tutaj^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2004, 16:56
|
|
|
Chwilunia co wy kombinujecie? |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 03-04-2004, 16:56
|
|
|
Sam się podstawiłeś;P |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2004, 17:04
|
|
|
Xellas po raz drugi przykuwa Zegisa do siebie^^
-Chimi jesteś genialna^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 03-04-2004, 17:06
|
|
|
Dziękuję, wiem. XD |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-04-2004, 17:09
|
|
|
<_-_ i taka skromna^^>właściwie żeby było sprawiedliwie to zdejmę ci branzolete^^ a teraz w nich można czarować, tylko nie tak żeby z nich uciec^^ |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2004, 17:10
|
|
|
Ej przecierz to ja podsunąłem Wam ten pomysł! |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-04-2004, 17:12
|
|
|
ty też jesteś genialnyXD |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-04-2004, 18:46
|
|
|
wiewiórka siedząca za bluzką Aliry uśmiechnęła się lekko i jakby z satysfakcją |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-04-2004, 18:55
|
|
|
ciekawe co Alira wymyśli dla wiewióreczki^^
<nagle na podłodze zaczynają schodzić się chomiki> |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-04-2004, 18:57
|
|
|
PIIIIIIIIIIIIIIIIIISK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiewiórka wcześniej wyglądająca zza Alirkowego dekoltu teraz schowała się bardziej pod blzukę elfki |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-04-2004, 19:07
|
|
|
Chomiki nie zrażone tym zachowaniem, przynoszą bukiety, czekoladki, orzchy, pierścionki
All:= ='''
X:podobno te niedostępne są najbardziej atrakcyjne^^''<zaczyna wyrywać chomikom pierścionki i inne złote przedmioty> |
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 03-04-2004, 19:39
|
|
|
Drzwi pokoiku otworzyły się z trzaskiem. Stanął w nich Maz z zegarkiem w ręku.
- 24 godziny ^^ Co prawda Odkurzycz zmęczył się już po pół godzinie ciągłego "bziuuumania", ale efekt się liczy ^^
Nagle dostrzegł zgromadzenie chomików na ziemi. Jeden z nich najwyraźniej pomylił biust Aliry z balkonem, gdyż stał pod nią i wydawał z siebie serię pisków, co w wolnym tłumaczeniu znaczyło:
"O, przemów znowu, mój jasny aniele!
Nad głową moją jesteś wspaniałała
Pośród tej nocy, jak goniec skrzydlaty
Niebios dla oczu śmiertelnych, pobladłych
I zadziwionych, gdy nań spoglądają,
Kiedy przebiega leniwe obłoki
W łonie przestworzy, żeglując wysoko..."
- Er... Coś przegapiłem? ^^" - mruknął Mazoku. |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-04-2004, 19:43
|
|
|
Nie nic nie przegapiłeś mamy tu tylko wiewiórkę bojącą się zboczonych chomików, osobnika nieznanej rasy z narcyzmem |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 03-04-2004, 19:53
|
|
|
Ch:24 godziny?????0_0 OOO....to zostało mi tylko 11 godzin! Hurra.... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|