Poradnia Psychologiczna "Urzekła mnie twoja historia&am |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-04-2004, 20:57
|
|
|
*Keii gwałtownie budzi się ze snu spowodowanego zbytnim zużyciem many*
- Rasa? Człowiekiem jestem, tylko ktoś kiedyś zapieczętował we mnie demona :) Może to jego wina... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2004, 21:04
|
|
|
Tak to by miało sens pod warunkiem, że demon by się uwielbiał, a może to naturalny narcyzm^^ czy ty robisz coś za co ludzie cię uwielbiają?? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2004, 21:21
|
|
|
Chyba nie spodziewasz się innej odpowiedzi niż:
"Poprostu jestem idealny" |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2004, 21:27
|
|
|
spodziewałam się^^'''
Zeg, a może w końcu mi powiesz co było na tamtej kartce?? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 03-04-2004, 21:45
|
|
|
Naturalny narcyzm? Tego się nie da wyleczyć? T_T W sumie to dobrze, bo bez tego nie byłbym już tak perfekcyjny :) |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-04-2004, 21:50
|
|
|
Skoro nie ma Aliry to może zaczniemy tak<Xellas siada na krześle wskazuje sofkę pacjętowi>Zegis usiądź nie stuj mi nad głową!!! Przepraszam on jest do mnie przywiązany:P<wskazuje kajdany> Dobrze zacznijmy. Kiedy zauwarzyłeś, że jesteś idealny?? Czy ma to związek z czymś co zrobiłeś?? |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 03-04-2004, 22:20
|
|
|
A może to za sprawą idealnej młodości? Lub rodzinki?
<off>Nie powiem co było na kartce bo to tajemnica... nawet Copy dokładnie tego nie wie bo specjalnie wydzieliłem pewną część pamięci by nie wiedział o pewnych żeczach</off> |
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-04-2004, 22:28
|
|
|
Zegis obiecałeś że powiesz po wyleczeniu!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 03-04-2004, 22:30
|
|
|
<off> Ja się nie wyleczyłem tylko pogodziłem z Copy to 2 różne rzeczy </off>
Więc... ma pan pomysł co wpłynęło na pańską perfekcyjność? |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 03-04-2004, 22:33
|
|
|
Zegis to mój pacjęt!!!!!! To może pan powie od czego to się zaczeło? |
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 04-04-2004, 00:53
|
|
|
- Heh... Ten wasz pacjent ma straszne lagi ;P |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 04-04-2004, 09:59
|
|
|
nie ważne!!! jak się chce wyleczyć to mósi w końcu odpowiedzieć^^
pozatym sprawdziłam jak doszło do twojej teletubisiofobii^^
faktycznie wypadek przy pracy^^ |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 04-04-2004, 10:14
|
|
|
*Keii podnosi głowę - znowu usnął*
- Idealny byłem odkąd pamiętam, zawsze wszyscy mi to mówili... A ja uwierzyłem no i widzicie co z tego wynikło... |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 04-04-2004, 10:16
|
|
|
^______________^ w takm razie najlepsza terapia to pobycie jakiś czas z nami to się przekonasz że nie jesteś idealny^_____________^ o ile wytrzymasz lub przeżyjesz^______________^ |
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 04-04-2004, 14:03
|
|
|
Ari:WYNOCHA STĄD ALBO WAS ZJEM FUTRZAKI JEDNE!!!!!!!!>< *przerażone chomiki zwiewają do Bombaju*
*Koszatniczka śmieje się pod koszulką*
Ari: A ty wyłaź! Co ja jestem? Motel?!?
*Koszatniczka wbija pazurki w ramię żeby jej nie wywalono ze schronienia*
Ari:AŁAAAAA!!!!!!!!!!!!!*przypomina sobie co robiła jak jej koszatniczka Skoczek nie chciała wyjść z kryjówki*
*bierze miseczkę z miętą (moja koszatniczka ją uwielbiała! Później jej z pyszczka tak fajnie pachniało^^''')*
Ari: No chodź tutaj koszatniczko! Dostaniesz pyszną mięęęętę!
* z koszulki Aliry wystaje kartka*
Ari*czyta*: "Czy ja mam napisane na czole "Koszatniczka z niedorozwojem mózgowym"? Zapomnij! Mogą się tutaj czaić inne chomiki!"==... Okej... Spróbujmy inaczej... Przestaniesz dla nich być atrakcyjna jak:
a) zaczniesz okazywać im uczucia
b)zmienisz płeć
c)obetniesz sobie ogon
d) zostaniesz mężatką i będziesz paradować wszędzie z obrączką
e) Będziesz im opowiadać jak to kiedyś miałaś 7 mężów i wszyscy ginęli w tajemniczych okolicznościach godzinę po ślubieXD
To co wybierasz?
Pamiętam Sat, pamiętamXD |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
|