Zima 2009/2010 - nowe serie i kontynuacje |
Wersja do druku |
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 30-12-2009, 22:27
|
|
|
Cytat: | Aired: Jan 31, 2010 to ? |
Do 31 jeszcze kawałek czasu jest. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 02-01-2010, 01:49
|
|
|
Zestawienie V3:
http://chartfag.files.wordpress.com/2010/01/winter-09-10-v3fixed.jpg
bieeeeda... Trzeba będzie zadowolić się ecchi komedyjkami, może któraś wyjdzie w miarę sensownie. Jedynie 3 pozycje, które wyglądają na interesujące - Dance in the Vampire Bund, Durarara, Ookamikakushi. Katanagatari to wielki znak zapytania, ciekawe co z tego wyjdzie. |
|
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 02-01-2010, 09:47
|
|
|
Ja po testerze pierwszego epka do The Legend of Koizumi juz nie moge doczekac sie całego anime.
Jednym słowem seria hardcore :P |
|
|
vries
|
Wysłany: 02-01-2010, 23:26
|
|
|
Cytat: | Ja po testerze pierwszego epka do The Legend of Koizumi juz nie moge doczekac sie całego anime.
Jednym słowem seria hardcore :P |
LOL, mogliby coś takiego o Kaczyńskim/Tusku zrobić.
Pierwszy ep Cobry - taaa... stary dobry Cobra. Te same głupkowate odzywki i ten sam pan z bokobrodami. I oczywiście panie z nagimi pośladkami, a jakże! |
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 03-01-2010, 20:57
|
|
|
Ja tylko czekam na moje trole. Hanamaru Youchien zrobiło ma mnie wielkie wrażenie od czasu tego filmiku z konwentowej prezentacji. Ale jeszcze coś głupszego wpadło mi w oko , Kaitou Reinya. No po prostu uwielbiam takie płaskie bajki jak z flasha :] Postać nekozłodziejki też jest zabójcza.
A teraz dziwne pytanie. Czy w nadchodzącym sezonie będzie coś soczystego o przyzwoitej długości? Szczerze to serie po 12 odcinków mi się znudziły. Chwilkę pooglądasz i koniec. A fabuła urwana albo bez sensu. |
|
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 03-01-2010, 22:54
|
|
|
kokodin napisał/a: | A teraz dziwne pytanie. Czy w nadchodzącym sezonie będzie coś soczystego o przyzwoitej długości? Szczerze to serie po 12 odcinków mi się znudziły. Chwilkę pooglądasz i koniec. A fabuła urwana albo bez sensu. |
Drrr!! ma 24 odcinki. |
|
|
|
|
|
Aidek
|
Wysłany: 07-01-2010, 22:36
|
|
|
Sora no Woto to szczególnie godne polecenia anime dla wielbicieli K-On (przynajmniej stylu kreski). Po pierwszym odcinku ciężko coś więcej powiedzieć, ale było fajne.
Nie wiem jakie z charakteru będą, ale dziewczyna z pierwszego odcinka bardzo podobna do głównej bohaterki z K-On. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 07-01-2010, 23:03
|
|
|
16 lutego Halo Legends się ukazuje, może nawet będzie do pobrania legalnie. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
cesarz vedry
Geeasowany
Dołączył: 27 Gru 2005 Skąd: na pewno nie z tego świata Status: offline
|
Wysłany: 08-01-2010, 15:47
|
|
|
O nowej serii Tytani coś słychać ? Mam nadzieje, że ją wydadzą bo anime ma duży potencjał.
Jak dla mnie w tym sezonie raczej nic się nie znajdzie. Nie ma mechów ^.^ |
|
|
Jarmac1
Samotnik i marzyciel
|
Wysłany: 23-01-2010, 23:19
|
|
|
Wiadomo może coś o kontynuacji Zoku Natsume Yuujinchou? |
_________________ Nie kroczę ku światłu i nie wchodzę w noc
Stojąc na rozdrożu widzę najwięcej
I wszystko mogę objąć wzrokiem
|
|
|
|
|
Zyll666
Ktoś tam
|
|
|
|
|
kinek17
More Exorcists!
|
Wysłany: 30-01-2010, 22:30
|
|
|
Durarara nawet przyzwoitą kreskę ma coś w stylu AirGear ;p
Może będę to oglądał,ciekawe jeszcze o czym będzie bo Japońskiego niby chce się uczyć no ale jest jak jest...
Katanagatar rzeczywiście wygląda dziwnie nie wiem co się po tym spodziewać ale kreska jakoś mi nie leży, a to u mnie najważniejsza(co nie znaczy że fabuła nie jest ważna, bo jest a zwłaszcza w Mandze)
Qwaser of Stigmata - no nie wiem po prostu nie wiem ;p Kreska nawet ale nie wiem o czym będzie a nie mam teraz czasu żeby szukać po necie ;p
A Macross F cóż to jest??;p
The Legend of Koizumi a to wygląda słabo ;p Dla mnie ważny jest główny bohater... a tu ząk
Sora no Woto -Fajna ta kreska, odbiega daleko od mojej bo nie lubię tak rysować ale fajna ;p
A słyszeliście może o II sezonie DeathNote'a?? Niby Studio Amerykańskie ze składem z Japonii ma tworzyć i to też jakoś w 2010r. tyle ,że pewnie zima;/
Dobra juz nie będe edytował tego posta 100raz ;p |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 31-01-2010, 01:40
|
|
|
Cytat: | A słyszeliście może o II sezonie DeathNote'a?? Niby Studio Amerykańskie ze składem z Japonii ma tworzyć i to też jakoś w 2010r. tyle ,że pewnie zima;/ |
Sądzę iż to totalna bzdura. |
|
|
Mirror
Santa Echoś.
Dołączyła: 16 Gru 2009 Skąd: Bo... ja... Nie pamiętam. Status: offline
|
Wysłany: 31-01-2010, 10:23
|
|
|
0rdi napisał/a: | Cytat: | A słyszeliście może o II sezonie DeathNote'a?? Niby Studio Amerykańskie ze składem z Japonii ma tworzyć i to też jakoś w 2010r. tyle ,że pewnie zima;/ |
Sądzę iż to totalna bzdura. |
A ja czytałam chyba jakąś recenzję, może... rok temu? xD
I nie wiem w co wierzyć. |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 31-01-2010, 11:51
|
|
|
Przecież skończyli całą historię z oryginału, skąd mieliby wytrzasnąć ten drugi sezon?
Jeśli chodzi o ten bodajże jeden rozdział mangi, który ukazał się właśnie około roku temu o ile dobrze pamiętam, to po prostu jednorazowy wyskok twórców i nie należy raczej sobie w związku z tym robić nadziei. Szczególnie, że obecnie zajęci są Bakumanem. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|