Zjazd wakacyjny 2006 |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 02-04-2006, 11:16
|
|
|
o tak... "tamgdziewzeszłymroku" było super. Ale można tez spróbować gdzies w centrum. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 02-04-2006, 11:32
|
|
|
Cytując Zega: niech ktoś poda adres TamGdzieWZeszłymRoku, bo nie wiem, czy się cieszyć, czy nie :P. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 02-04-2006, 12:11
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | rezerwujemy sobie prawo powiedzenia "ty nie jedziesz" każdemu, kto nam się nie spodoba. |
Ja pewnie niestety nie dam rady, ale bardzo chętnie bym się wybrał. Ale chciałem spytać czy mnie to wyżej obowiązuje? :) |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-04-2006, 12:25
|
|
|
Możecie mnie dopisać. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-04-2006, 12:31
|
|
|
TanGdzieWZeszłymRoku jest jakąś godzinę autobusem od Warszawy w kierunku na Ostrołękę :) |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-04-2006, 13:09
|
|
|
Azag napisał/a: | a pewnie niestety nie dam rady, ale bardzo chętnie bym się wybrał. Ale chciałem spytać czy mnie to wyżej obowiązuje? :) |
Nie! Nie obowiązuje ani ciebie, ani też Reda ani Kielona (choć podejrzewam, że nie będzie chciał jechać). Dotyczy pewnych 3 użytkowników, może 4 użytkowników, z których 2 się nie udzielają, a 2 pewnie i tak nie będą chcieli jechać. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 02-04-2006, 13:10
|
|
|
Matka stwierdziła, że póki mam oceny dobre, to może pojadęXD
Psy kocham, jak mi się jedzenie nie spodoba to najwyżej będę jeść z zatkanym nosem (ach, te czasy kiedy obiad robił brat i dopiero uczył się gotować...), a jeśli chodzi o alergię- póki nie będziecie wkładać mi do posiłku pająków, wszystko będzie dobrze;) |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 02-04-2006, 13:35
|
|
|
Kielon pojedzie jako mój Ryceż. A poza tym to mówię jeszcze że bardzo źle reaguje na kukurydze, paprykę i brokuły. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
irin.niezalogowana
Gość
|
Wysłany: 02-04-2006, 14:43
|
|
|
(z wielce chwilowym dostępem do netu, bu)
Ja też się zgłaszam. Od razu dodam, że ze zgodą problemu raczej nie będzie (już drugiego stycznia poinformowałam rodziców "na letni zjazd też chcę jechać!" i jakoś nie protestowali)
I przypomnę, że jestem nieuleczalnie chora na wredną, paskudną chorobę zwaną wegetarianizmem. Ewentualnie można we mnie wciskać ryby (ewentualnie). Poza tym postaram się nie marudzić... |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-04-2006, 14:54
|
|
|
Cytat: | Kielon pojedzie jako mój Ryceż |
A mam się zrobić zazdrosny ???? Nie wiem czy będę, bo nie znając miejsca i daty nie mogę nic stwierdzić... |
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 02-04-2006, 16:16
|
|
|
Raczej pojedę, więc wstępnie można mnie zapisać na jakaś-tam-listę. Ale to zależy od terminu zjazdu (o ile mogę się na ten temat wypowiadać, głosuję za pierwszą połową sierpnia). Od razu też zaznaczam, że długo nie pobędę, najwyżej wpadnę na dwa-trzy dni. O ile to nie stanowi problemu. |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 02-04-2006, 19:13
|
|
|
Zjazd? Niestety, mnie nie będzie w trakcie wakacji w naszym kraju, więc to odpada... :( A szkoda... |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 02-04-2006, 21:59
|
|
|
Skoro już mówimy o zjezdzie - czy Ave albo Seri mogłaby zadzwonić do właścicieli Tamgdziewzeszłymroku i spytać się orientacyjnie? Nawet jeśli gdzie indziej skończymy, to zawsze to lepsze miejsce awaryjne niż ZSCKU mojego ojca... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 02-04-2006, 22:20
|
|
|
Ja się piszę. Tamgdziewzeszłymroku mi zupełnie odpowiada, jakby co. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 03-04-2006, 11:02
|
|
|
Co do pytania Ysena: czy Ave lub Serika mogłyby przypomnieć adres tego miejsca, bo ludzie się mnie pytają?
Będzie też trzeba znaleźć MW i zapytać się kiedy jadą... Choć narazie z Grupy Wspólnej jest chyba tylko Irian chętna. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|