Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd wakacyjny 2006 |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-04-2006, 10:24
|
|
|
ja nie wiem, i jak zwykle do ostatniej chwili nie bede wiedziala - przykro mi, praca |
|
|
|
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 15-04-2006, 10:48
|
|
|
U mnie plany się zmieniają z częstotliwością kilku zmian na tydzień więc może mi się uda wpaśc... Proszę trzymac kcuki! ;) |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-04-2006, 19:17
|
|
|
1) Czy można prosić o adres i numer telefonu Kaziówki?
2) Czy ktoś szukał i znalazł alternatywne miejsce?
p. Maria Piątek.
Dom: 624-26-32,
praca:606-38-25,
kom. 608-344-399
Dziękuje IKa. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 11-05-2006, 19:58
|
|
|
Pytanie roku: jaki tam jest numer kierunkowy? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 11-05-2006, 21:01
|
|
|
najprawdopodobniej 0-22 (kierunkowy do Warszawy) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 12-05-2006, 17:38
|
|
|
Bracia Astartes i Siostry Soraritas! Niebespieczna misja zadzwonienia do właścicieli domku została zakończona z pełnym sukcesem! Nawiązano kontakt z bratnimi siłami właścicieli, którzy pozdrawiają nas i zapytują, kiedy chcemy domek!
Wiadomo, że chcemy w Sierpniu, gdy ceny są tańsze, w pociągach mniejszy tłok, a maturzyści i studenci spokój święty mają! Pytanie tylko: którego sierpnia?
I zwracając się do bratnich sił (baczność!) Multiworldu (spocznij!): kiedy wy planujecie swój zjazd, coby pokrywania terminów dało się uniknąć?
edit: Mają go 24.07-06.08 |
|
|
|
|
|
Kottie
|
Wysłany: 13-05-2006, 23:13
|
|
|
Ja bym bardzo chętnie pojechała :> tyle że muszę trochę wiecje wiedzieć, odrazu zanzczę żę kiepsko na mięsne potrawki patrzę :> |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 14-05-2006, 11:23
|
|
|
Proponuję 13-27 sierpnia albo od 16 do końca...
Kottie - uczciwie mówiąc, lepiej będzie chyba jak najpierw troszkę nas poznasz... (z wzajemnością ;) ) Bo jednak na Twoim miejscu nie ryzykowałabym takiego wyjazdu w ciemno. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 14-05-2006, 11:49
|
|
|
A czy tam trzeba przyjechać na cały zjazd czy można wpaść na pare dni (tydzień na przykład). Ktoś coś więcej wie o kasie itp??? Tak pytam bo naprawdę mam ochotę pojechać i może mi się to uda :) |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 14-05-2006, 12:35
|
|
|
Można na ile sie chce... w ubiegłym roku w tym miejscu z kasą było tak, że płaciliśmy 150 zeta dziennie za domek, niezależnie od ilosci osób - bylo nas chyba ze 12 sztuk, więc wychodziło niecałe 15 złotych dziennie. Plus składka na jedzenie - stołowanie sie w knajpach nie ma sesnu, jeżeli można ugotować wielki gar żarcia i wychodzą za to grosze. |
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 14-05-2006, 12:40
|
|
|
Jakby ktos opisał co to za domek, jakie warunki itp...
Czyli z tak zwaną "Płynnoscią terminów" nie powinno być problemów? Znaczyjakby ktoś później przyjechał albo wcześniej wyjeżdzał? |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 14-05-2006, 12:57
|
|
|
Gdzieś były zdjęcia, wygrzebie ktoś?...
"Domek" na moje oko ma ze 200 metrów powierzchni, jest piękny, drewniany i urządzony po "stawowiejsku", plus ma ogródek, który trzeba podlewać. Dwie łazienki (w tym jedna podobno cieknie, więc nie używaliśmy), miejsc do spania było ze 10 plus miejsc na karimaty - bardzo, bardzo dużo, dobrze urządzona kuchnia z naczyniami, garnkami, kuchenką gazową i wielkim stołem, stół ping-pongowy, telewizor (można laptopa podłączyć :D)... Naprawdę rewelacyjne miejsce. |
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 14-05-2006, 13:38
|
|
|
No to bomba - to ja w takim razie prawie napewno się pojawiam - nie wiem jeszcze na ile dni, ale takiej okazji żeby was poznać i dodatkowo zrobić w życiu coś "bardziej szalonego" niż codziennosć niezmarnuje. Trzeba coś zabrać, nie wiem specjalne ubranie - moge chodzić w hakamie??? (której jeszcze nie mam, ale nad tym pracuje - buahahhaha)???
Ja moge spać na karimacie - no problem - mogę też gotować na ochotnika - mam doświadczenie jako pomoc kuchenna dla dużej grupy ludzi. |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 14-05-2006, 13:59
|
|
|
Wiem, że będe spamował, ale wybaczcie - chyba wybaczycie nie?? :)
Co powiecie na taki pomysł spędzenia jednego z momentów na zjeździe???
Przepraszam, za te białe koła, ale nie mam pozwolenia od moich znajomych by pokazywać ich twarze publicznie. :)
zjazd pomysł anime.jpg
|
|
Plik ściągnięto 10 raz(y) 25,05 KB |
zjazd pomysł real.jpg
|
|
Plik ściągnięto 11 raz(y) 92,02 KB |
|
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 14-05-2006, 14:03
|
|
|
ja jednak proponowałabym żeby raczej wcześniej, czyli od 13, bo pod koniec roku zaczynają się rady pedagogiczne... zwykle w okolicach 27-28-29 == |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|