Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd Wakacyjny Tanuki 2009 |
Wersja do druku |
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-06-2009, 16:41
|
|
|
Łaa, dziękuję Ci bardzo Ysen! Bardzo zacnie, bardzo. I jaki kobiecy domek, mmm~ |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 26-06-2009, 16:52
|
|
|
Dobra, z mojej strony obwieszczenie: jeśli nic nie ulegnie zmianie, na zjazd zostanie zabrana moja zębata potwora: suka typu "wilcze echo", większości znana całkiem nieźle. Osoby mające opory przed psami zawiadamiam: sucz w życiu nikogo nie ugryzł, za to mordę ma jak krokodyl i drze się dość często. Prawdopodobnie pierwszego dnia będzie w stanie ciężkiej histerii i/lub ekscytacji (=będzie się darła), ale jeśli przeżyjemy, to potem powinno być dobrze. Wbrew pozorom w warunkach polowych szczeka mniej niż w Warszawie (wypróbowane w Kaziówce, a także na jej wyjazdach z matką). Do pomocy w pacyfikowaniu będę miała pod ręką IKę, Serikę i Salvę, w dowolnej kolejności.
Co za tym idzie, matka odwozi mnie samochodem i prawdopodobnie będzie chciała zanocować (weźmiemy karimatę i prześpię się na podłodze, więc to nie problem). Mam ewentualnie jedno miejsce dla osoby jadącej z Warszawy, ale uprzedzam, że dojazd pociągiem ma szansę być sporo szybszy. Względnie mogę zamiast osoby zabrać czyjeś bagaże czy inne nieporęczne sprzęty. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-06-2009, 18:03
|
|
|
A czy ja mogę komuś urwać nóżki za wpakowanie mnie do domku z 6 niegotującymi osobami? (chyba, że któryś z panów się poczuwa do skilla kuchennego?)
Poza tym w tym roku to ja będę naczelnym narzekaczem. O. Nie-pasuje-mi. Bardzo. |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-06-2009, 18:16
|
|
|
O, a ja tym razem jestem bardzo szczęśliwa z zakwaterowania :3 A z wdzięczności za pozwolenie na opiekę nad Tamcią mogę gotować :D |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-06-2009, 18:27
|
|
|
Ave - ja z racji tego, że jade autkiem, biorę materac i śpiwór. Na-wszelki-wypadek.
Poza tym, nie wiem, jak kto chętny z moich okolic, to mam dwa miejsca. Nie 4 ale dwa. Zbadane zeszłego roku, że tyle z bagażami mieści się... Więc mogę po drodze zabrać. O. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-06-2009, 18:30
|
|
|
GoNik - narzekasz. :P |
_________________ ...
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 26-06-2009, 18:40
|
|
|
Ależ oczywiście. Zawsze musi być ktoś taki :P |
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-06-2009, 19:47
|
|
|
Żeby zostało to udokumentowane - ja z ogromną przyjemnością skorzystam z propozycji IKi~ |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-06-2009, 19:51
|
|
|
GoNik napisał/a: | Ależ oczywiście. Zawsze musi być ktoś taki :P |
Z ciebie przynajmniej nie zrobili emo. Panowie gotować potrafią, tylko musisz ich poGoNić. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-06-2009, 20:07
|
|
|
Ja się mogę tym zająć, jeśli chcecie... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 26-06-2009, 20:27
|
|
|
Ja delikatnie zasugeruje transfer swojej osoby do domku z Alirką, Didą, Irinkiem i Momoko - jeśli panie nie będą mieć nic przeciwko. Ponoć w domku jest jedno podwójne łóżko więc nie powinno być aż tak strasznej ciasnoty. Mam nadzieje, że dziewczyny nie mają nic przeciwko :) A i w domku Alijenotów będzie tak jakby lżej :P |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 26-06-2009, 20:55
|
|
|
Krew, oczywiście, że nie mamy nic przeciwko! Chcemy cię! Będziemy dokrwionym domkiem radości :D. |
|
|
|
|
|
Morg
|
Wysłany: 26-06-2009, 21:06
|
|
|
Żądny Krwi domek radości?
A dla mnie wszystko w porządku. Co do gotowania, to skilla nie posiadam, ale na tyle na ile będę w stanie do pomocy się deklaruję. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 26-06-2009, 22:02
|
|
|
Cytat: | Krew, oczywiście, że nie mamy nic przeciwko! Chcemy cię! |
Potwierdzam, ładuj się:3 |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-06-2009, 14:11
|
|
|
GoNik napisał/a: | A czy ja mogę komuś urwać nóżki za wpakowanie mnie do domku z 6 niegotującymi osobami? (chyba, że któryś z panów się poczuwa do skilla kuchennego?) |
Moja wizyta jest w tej chwili pewna w 75%. Jeśli nie znajdę szybko dobrze płatnej pracy poza domem na pewno będę. Mogę zgodzić się na gotowanie dla jakiegoś domu, a nawet skłamać, że nie będę używał chili i czosnku...
Jeśli ktoś chce, to mogę też przygotować parę niewymagających przepisów, które każdy będzie mógł łatwo wykonać z ogólnie dostępnych składników. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|