Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd Wakacyjny Tanuki 2009 |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-03-2009, 15:30
|
|
|
Cytat: | niekoniecznie będę sama z takim terminem. |
Jeśli wszystko dobrze pójdzie jeszcze w lipcu będę miał obronę licencjatu (po coś trzeba go napisać do końca maja), więc również mógłbym mieć problem. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 24-03-2009, 15:37
|
|
|
odnośnie tego ostatniego:
https://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=543416066
Ośrodek dopiero co zmienił właściciela... (przez Allegro)
Są tam zdjęcia domków - z zewnątrz nie wyglądają najgorze (ze środka zresztą też), ale ze względu na sytuację bardzo, bardzo dobrze byłoby się temu ośrodkowi przyjrzeć (bo poza tym "detalem" zapowiada się naprawdę dobrze) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-03-2009, 15:52
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | Ośrodek dopiero co zmienił właściciela... (przez Allegro) |
.... TEGO się nie spodziewaliśmy. W takim razie koniecznie trzeba tam pojechać i sprawdzić naocznie, czy wygląda to tak pięknie jak na zdjęciach. |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-03-2009, 16:41
|
|
|
Okej, pierwsze dwa odpadają z przyczyn, które podała Gonik.
Ad3. Genialne! Mam baaardzo blisko, byłabym zachwycona! Ale... Terminy są koszmarne, na pewno początek lipca odpada, sesja... Poza tym, jenoty maturalne, mogą być, pewnie będą w trakcie biegania po uczelniach.
Ad4. Jestem za, ale trzeba obejrzeć. Dojazd mam całkiem dobry, długo, ale bez jakichś dziwnych przesiadek i w ogóle. Zdecydowanie mi się podoba. |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 24-03-2009, 17:58
|
|
|
Cytat: | Ośrodek dopiero co zmienił właściciela... (przez Allegro) | Ups, nie doczytałem - NIE zmienił (nie było ofert kupna) - co nie oznacza, że właściciel nie próbował opchnąć go jakoś inaczej. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 24-03-2009, 18:29
|
|
|
W ten sposób znów upada pomysł ukłonu w stronę jenotów północnych - czyżby za słabo protestowały, tudzież im to kompletnie wisiało? Whatever.
Więcbork nie ma strasznego dojazdu. Do Bydgoszczy z każdego większego miasta można dotrzeć bezpośrednio pociągiem (Wrocław ma przesiadkę w Poznaniu, a Kraków ma 8h jazdy), z Bydgoszczy dwa autobusy do różnych miejscowości jadą przez Więcbork, w tym jeden dość często. Do Nowego Dworu też dużo osób dojedżało PKSem po poprzedniej jeździe pociągiem i było dobrze, a to była zima. Gdzie tu problem? |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-03-2009, 18:38
|
|
|
Bor - na razie na tapecie są Skoki, położone na północ od Poznania, więc akurat północ nie powinna narzekać.
Gonik napisał/a: | .... TEGO się nie spodziewaliśmy. W takim razie koniecznie trzeba tam pojechać i sprawdzić naocznie, czy wygląda to tak pięknie jak na zdjęciach. |
Rzut mokrym laptopem z Poznania, więc zdecydowanie najbliżej ma Crack. Jutro po południu będę wiedział czy w ogóle mają wtedy wolne terminy.
... Może jak już Crack obłypie zrobimy zrzutkę i kupimy ośrodek? Wychodzi 8 tys. na łebka, to nie jest dużo, a inwestycja może przybliżyć dzień w którym podbijemy świat. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-03-2009, 18:55
|
|
|
BOReK napisał/a: | Gdzie tu problem? |
Głównie w szeregowo zbudowanych domkach. Poważnie mówiłam o tym, że nas zamordują po drugiej nocy. |
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 24-03-2009, 19:02
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Rzut mokrym laptopem z Poznania |
Ja ci dam mokrym. Laptopy lubią mieć sucho, wilgoć źle na nie działa. Mogą wtedy kopnąć (właściciela albo w kalendarz). Do tego mój latać nie potrafi, podobnie jak jego właściciel. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-03-2009, 19:14
|
|
|
Crack, jeszcze nie potrafisz latać. Podobno próby nauczenia już były :D |
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 24-03-2009, 19:25
|
|
|
Były, nieudane, stąd prosty wniosek że jestem nielotem. Na dodatek teraz dodatkowo zawadza szafka, stojąca w miejscu przez które głowa musiała by przejść. Lataniu mówię stanowcze nie, wolę leżeć, tak bezpieczniej :D
Bezimienny napisał/a: | Cytat:
Ośrodek dopiero co zmienił właściciela... (przez Allegro)
Ups, nie doczytałem - NIE zmienił (nie było ofert kupna) - co nie oznacza, że właściciel nie próbował opchnąć go jakoś inaczej. |
Na Allegro są chyba opłaty za udaną transakcję? Całkiem prawdopodobne że nawet jeśli ktoś chciał kupić to dogadywał się poza serwisem. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 24-03-2009, 21:57
|
|
|
Nie wiem jak było, moi drodzy, wiem, że dzwoniłem na wskazany numer i facet powiedział, że owszem prowadzą ośrodek Adrian (przy okazji, bo przede wszystkim prowadzą ośrodek w Rogoźnie*). Widocznie więc albo jeszcze nie sprzedali, albo już sprzedali i na stronie eholiday jest nowy telefon.
* nie, nie ciekawi nas ten ośrodek. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 26-03-2009, 01:11
|
|
|
Wariant drugi mi się całkiem podoba. Cały ośrodek dla nas, w okolicy las, jezioro i wieś, czyli dla każdego coś miłego, oraz dobry dojazd, przynajmniej dla mnie. Problemem może być natomiast "wyżywienie w obiekcie" - trzeba by sprawdzić, czy dałoby się z tego zrezygnować... |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|