Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wnioski ze zjazdu 2009 |
Wolisz ośrodek o niskiej cenie (maks. 25 zł) czy o porządnym poziomie (30 zł i więcej)? |
Niska cena FTW! |
|
70% |
[ 19 ] |
Porządny poziom, burżujmy siem! |
|
29% |
[ 8 ] |
|
Głosowań: 27 |
Wszystkich Głosów: 27 |
|
|
|
Wersja do druku |
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-12-2009, 13:54
|
|
|
Vodh napisał/a: | Wcale nie zdziwiłbym się gdyby tyle liczyli sobie normalnie za godzinę (oczywiście po przeskalowaniu tych trzech dych do 13 z kawałkiem/h) |
Znaczy, mi się wydaje, że teraz jest
Cennik napisał/a: | WYSOKI SEZON od 19.12.2009 od 03.01.2010 |
I grupa zorganizowana kosztuje 50 złotych (a pojedyńczy takoż samo :P). |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 28-12-2009, 14:02
|
|
|
Teraz owszem, ale mówimy o wakacjach, które wedle cennika są w ogóle poza sezonem. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-12-2009, 14:03
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Teraz owszem, ale mówimy o wakacjach, które wedle cennika są w ogóle poza sezonem. |
OK, sorry - moja nieuwaga :D |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 28-12-2009, 14:27
|
|
|
Jako osoba, która zazwyczaj wybiera opcję tańszą, może się wypowiem. Jak za 2,5 godziny pluskania cena nie jest wysoka, ale... Mnie to rypka, nawet gdybym wygrała w totka i tak bym nie pojechała, bo mnie baseny, onseny, sauny, jeziorka, morza i inne duże skupiska wody nie bawią (za wyjątkiem mojej wanny). Także nawet gdyby koszt był niższy, ja i tak się nie piszę :) |
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 28-12-2009, 14:35
|
|
|
Właściwie popieram Moshi, też mnie takie rzeczy za specjalnie nie kręcą, bo zwyczajnie lubię inaczej spędzać czas (choć dopuszczam opcję, że pod wpływem namawiania zdanie mogę zmienić). Ale zawsze to fajniej jak takie atrakcje są w pobliżu. :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 28-12-2009, 18:28
|
|
|
Znaczy odpowiada wam 30km marszu do saun i z powrotem? Chyba że jest tam jakieś połączenie. :> |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 27-02-2010, 12:10
|
|
|
Dorzucam swój głosik do jenotów górskich. Wybór kwater jest duży, widoki piękne i dawno nie właziłam pod górę. GÓRY! |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-02-2010, 12:47
|
|
|
Problemem gór są ceny - gorole lubią zdzierać z ceprów dutki. Jeśli jednak znajdziecie ośrodek w górach, który cenowo nie będzie odstawał od jenocich wymagań, chętnie. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|