Użytkownicy Forum - Bany... |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-12-2005, 14:42
|
|
|
Well, oni i tak nie wkurzają naumyślnie, więc wątpię, by faktycznie zaplanowali Wyelką Zemstę. Tyle tylko, że oni się nie cierpią między sobą i mogą wziąć za łby. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 21-12-2005, 14:42
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Bianca, niestety, Slot to tzw. typ "nienaruszalny". Jest "gópi" i niewiele wnosi, ale też nie ma ŻADNEGO powodu, żeby go banować.
Na Boga, nie banuje się ludzi tylko dlatego, że nie odpowiadają naszej wizji rzeczywistości! |
Niby masz rację, ale w przypadku Slocika chętnie zrobił bym wyjątek...
Avellana napisał/a: | A ja zamierzam zrobić amnestię i na gwiazdkę wszystkie osty anulować. |
Ave, miej litość. Ledwo co się Bezmysła pozbyliśmy... |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-12-2005, 12:07
|
|
|
Taka prośba, niech ktoś sprawdzi czy to i to nie mają przypadkiem jednego IP. Bo mam wrażenie, że ktoś się nie może zdecydować na nicka. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-12-2005, 16:46
|
|
|
Jakieś dwa boty na gościu napisały coś po angielsku. Wywaliłem to bez zachowywania. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 23-12-2005, 14:42
|
|
|
Ysen, tak, to te same IP. Z tym że konto "Shin" nie zostało aktywowane czyli jeśli nic się nie zmieni do końca świąt to wyleci - niedługo zrobię czystkę nieaktywowanych kont - uzbierało się już 25. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 23-12-2005, 14:51
|
|
|
Crack napisał/a: | niedługo zrobię czystkę nieaktywowanych kont |
Po co? Szkodzą czemuś? Nabijają tylko statystykę...
Chyba, że to jedna i ta sama osoba 25 kont założyła... W takim razie należy jej się solidny opiernicz. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 23-12-2005, 17:17
|
|
|
pytanie: to są boty jak mnienmam?
Jeffrey Freeman :
Nice post. I'll return. to Loose TV you should be very Curious: http://www.arabnews.com/ , Play Destroy Hope - that is all that Plane is capable of <a href="http://www.indymedia.org/">Astonishing Soldier becomes Astonishing Chair in final</a> , to Loose Pair you should be very Astonishing <a href="http://ranchero.com/netnewswire/" rel="itsok">Table can Kill Mistery</a>
Steven Cole:
Your site is a very nice source of info. Pair will Pair unconditionally: http://www.ap.org/ , Bad, Faithful, Collective nothing comparative to Central <a href="http://abcnews.go.com/">White, Industrious, Big nothing comparative to Faithful</a> , Pair will Plane unconditionally <a href="http://www.sky.com/skynews/home" rel="itsok">Black, Memorizing, Good nothing comparative to Good</a> |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 23-12-2005, 17:43
|
|
|
Inne, ale podobne teksty wypisywały.
Jak się nie uspokoją będzie trzeba przesunąć te posty i spróbować je zbanować. Ostatnio coś modne się robią... |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-01-2006, 10:51
|
|
|
Alarm, alarm!
Ja chciałam tylko dnieść, że na forum zarejestrowało się coś o ksywce anfan. Ksywka ta jest ksywką alternatywną zjawiska znanego przez niektóre osoby bardzo dobrze i ukrywającego się częściej pod nickiem tomi__.
Rozumiem, że nie ma banów prewencyjnych? :D |
|
|
IKa
|
Wysłany: 21-01-2006, 17:09
|
|
|
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TYLKO NIE TOMI!!!!!!!!!!!!!!!!
Matko, trzeba będzie od Reda pożyczyć jakąś atomówkę... choc i to nie wiadomo czy zadziała O____O" |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 21-01-2006, 17:52
|
|
|
Cytat: | Matko, trzeba będzie od Reda pożyczyć jakąś atomówkę... choc i to nie wiadomo czy zadziała O____O" |
Atomówki sie odemnie pożycza. Od niego broń konwecjonalną, nie wiem od kogo białą...
A wy atomówki NIE dostaniecie, bo wy jesteście WiP! |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 21-01-2006, 18:05
|
|
|
Atomówki? Takie kolorowe dziwnie narysowane dziewczynki? My w WiP tego nie chcemy, antyWiPowcy mogą się dalej nimi bawić xP'''''
WiP dysponuje przecież W.A.thotemem, "biczem na niewiernych"... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 21-01-2006, 18:09
|
|
|
Cytat: | Atomówki? Takie kolorowe dziwnie narysowane dziewczynki? My w WiP tego nie chcemy, antyWiPowcy mogą się dalej nimi bawić xP''''' |
Miałem na myśli głowice termojądrowe z byłych sowieckich arsenałów. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-01-2006, 18:29
|
|
|
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHA
<maniacki śmiech spowodowany przybyciem Tomisia na forum> |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 21-01-2006, 22:32
|
|
|
wa-totem napisał/a: | WiP dysponuje przecież W.A.thotemem, "biczem na niewiernych"... |
Oraz kotem z dlugimi pazurkami. Oraz pewna iloscia broni wszelakiej, w tym bialej.
*uroczy, slodziutki usmiech* |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
|