Użytkownicy Forum - Bany... |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-03-2006, 09:18
|
|
|
Cytat: | postuluje osta dla Silent Angel - mam troche dosc jej pojawiania sie w roznych tematach z tekstem "nie wiem zemu o tym gadacie, powinniscie skonczyc" |
Za co? Przecież nic złego nie zrobiła (a już na pewno nie na tyle, żeby ją od razu ostować). Nie możecie poprzestać na ustnym opierniczu? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-03-2006, 12:15
|
|
|
Bianca się nam rozregulowała. Ostrzeżenia są stosowane, gdy jakiś troll wpadnie w berserk i trzeba go spacyfikować. Gdyby nagle zaroiło się od czerwonych paseczków, z powodu takich głupot jak tutaj, ostrze tej broni by zwyczajnie się stępiło. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-03-2006, 23:26
|
|
|
Zegarmistrz, dostala, olala (by IKa bodajze) - bo tu nie chodzi o to ze ona to raz zrobila, ja conajmniej 4 czy 5 takich tematow kojarze, a ja calego forum nawet nie czytam |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 27-03-2006, 18:51
|
|
|
Cytat: | Witam wszystkich!
Z zainteresowaniem przeczytałem dziś waszą dyskusj e na temat odcinków Tsubasy i postanowiłem dodać cos od siebie.
Mam do sprzedania kolekcję CT!
Kolekcję sprzedaję już dość długo. Moje ogłoszenie jest na filmwebie i udało mi się uszczęśliwić juz sporo maniaków Tsubasy ;-)
Posiadam do sprzedania cała kolekcję Kapitana Tsubasy. W skład kolekcji wchodzą: 56 odcinków CT I serii (po niemiecku), 57-128 odcinki CT II serii (niem.), 52 odcinki CT: Road To 2002 (cała seria; z polskimi napisami) oraz 5 filmów kinowych CT(z napisami w języku Pl). Na dniach dojdzie do tego jeszcze 13+1 odcinków Captain Tsubasa Shin.
Całość na 8 (będzie 9) płytkach DVD.
Możliwość wysyłki za pobraniem i weryfikacji nadawcy poprzez kontakt z poprzednimi nabywcami ;-)
Zapraszam do zadawania pytań na nr GG 2521018!
Powrót do góry |
Założyłam ban na IP 195.136.141.77 |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-03-2006, 08:39
|
|
|
Dobrze zrobiłaś. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-03-2006, 16:11
|
|
|
Panie i Panowie, Anfan vel Tomi właśnie pokazał co potrafi w temacie "co cię denerwuje w anime"... Od razu info: On NIE rozumie racjonalnych argumentów. On NIE potrafi rozsądnie argumentować na korzyść swoich tez. Ba, on POTRAFI obrazić osobę, która za niego te argumenty poda...
Modzie któryś - post do Lain do natychmiastowego zamaskowania! Tam są wyjaśnione KLUCZOWE wątki serii! Niechże go ktoś porządnie opieprzy...
A tak przechodząc do meritum, IKa, co bonbon(ierek) wypisał w temacie o Bebopie? XD |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 29-03-2006, 16:54
|
|
|
Czy ktoś inny z moderacji mógłby strzelić w łeb Kielona i wytłumaczyć mu, że nie życzę sobie być nazywany kapusiem?
Aha i wielkie dzięki Ave za umówienie na randkę, ale nie skorzystam. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 29-03-2006, 17:06
|
|
|
cytuję mniej więcej, Maiuś: " wiem, że to nie na temat, ale mange się czyta a nie ogląda, hehe"
Tomi zaczyna, a ja mam mu szaloną ochotę odpowiedzieć, cytując go ale się powstrzymam, bu.... *IKa wgryza zęby w ścianę* |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-03-2006, 09:19
|
|
|
*IKa przegryza ścianę z żelazobetonu na wylot*
niech mnie ktoś powstrzyma przed odpowiadaniem na posty tego osobnika... |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 30-03-2006, 09:36
|
|
|
A mogę użyć przymusu bezpośredniego? |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 04-04-2006, 09:22
|
|
|
W związku z inwazją spambotów (którą można podziwiać w Archiwum) mam pytanie. Czy jest na nie metoda poza zablokowaniem możliwości pisania z gościa? I czy jeśli nie ma innej rady, należałoby pisanie z gościa zablokować? |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 04-04-2006, 11:03
|
|
|
Special for Ysengrinn - Anfan drugie osta dostał za nazywanie Cię idiotą (post poleciał). Nie daj mu się sprowokować, bo to nie poziom dla Ciebie, a wolałabym nie musieć i Ciebie wyostować :D |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 04-04-2006, 18:15
|
|
|
Należy pisanie na gościu zabezpieczyć za pomocą testu CAPTCHA. Wtedy gość będzie musiał przepisać napis z obrazka, a bot sobie nie poradzi. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-04-2006, 07:56
|
|
|
Korespondencja na pw:
niereformowalny anfan napisał/a: | Witam,
Czy nie sądzisz że zachowujesz się nieuczciwie.
Ja jedynie odpowiadałem i to bardzo delikatnie na niegrzeczne texty innych uzytkowników.
Bo chyba nie jest tak że mogę czytać takie obrazy i nie reagować.
Jak czytałaś posty wcześniejsze to wiesz że ja nic pierwszy niemiłego nie napisałem.
Proszę o zdjęcie tych ostrzeżeń.
Pozdrawiam serdecznie. |
poirytowana Avellana napisał/a: | Jeśli zamierzasz oskarżać admina o nieuczciwość, proponowałabym poszukać uczciwszego i bardziej tolerancyjnego forum. Nie uważam, że postąpiłam nieuczciwie, uważam natomiast, że powinieneś przeprosić co najmniej IT. i Ysengrinna - jeśli jednak uważasz, że nie masz powodów, nie czuję się zobowiązana Cię wychowywać. Blokada zostanie zdjęta za tydzień, tj. 11.04.2006 r. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 05-04-2006, 22:59
|
|
|
Niech ktoś za przeproszeniem opierdzieli Kielona, żeby nie szukał nowej zadymy, bo jego posty w "Instytucji" to jawna prowokacja. |
|
|
|
|
|
|