Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Użytkownicy Forum - Bany... |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-05-2006, 10:24
|
|
|
Wiem o jednym razie... Może rzeczywiście przydałby się jej jakiś ost na przyśpieszenie?
Stawiam, że to studentka japonistyki albo jakiegoś kierunku artystycznego. Na ten pierwszy idą głównie maniacy, na drugim bycie lub udawanie maniaka jest na topie. Od biedy może być też filozofem - choć filozofia jest domeną rozumu, więc jej adepci popadają w troche inne rodzaje obłędu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-05-2006, 10:28
|
|
|
Zeg - as far as I remember anglistka. Co, patrząc na mojego boskiego anglistę ze szkoły, może powodować kilka punktów obłędu...
Zamknęłam jeden temat o Chronosach. Ciekawe, kto i dlaczego będzie chciał mnie za to zjeść >.> |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 10-05-2006, 11:37
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Wiem o jednym razie... Może rzeczywiście przydałby się jej jakiś ost na przyśpieszenie?
Stawiam, że to studentka japonistyki albo jakiegoś kierunku artystycznego. Na ten pierwszy idą głównie maniacy, na drugim bycie lub udawanie maniaka jest na topie. Od biedy może być też filozofem - choć filozofia jest domeną rozumu, więc jej adepci popadają w troche inne rodzaje obłędu. |
Niedoszła studentka japonistyki :P. A w ogóle to widać że obecnie tupet (mylony z przebojowością, choć w sumie jedno i drugie ma sporo wspólnego) jest strasznie dżezi :P.
Mai: teoretycznie ja, bo temat Zega był od porad dotyczących CT a mój od dyskusji nt całej sagi. Niestety tytuł topicu sugerował co innego i narobił się burdel offtopiczny. Ostatecznie mogę się pogodzić z zamknięciem, bo u Zega i tak zofftopiczyło na dyskusję o CT, a o Crossie od czasów Seymoura nikt nie gada. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 10-05-2006, 11:39
|
|
|
Bambosh - no i ja doszłam do podobnych wniosków przy loterii "no to który temat zamknąć" XD |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 10-05-2006, 13:48
|
|
|
Dostałam odpowiedź... Pozwolę sobie nie odpisywać.
Mariko napisał/a: | No coz, a myslalam, ze jednak bedziesz milsza. --; Fajnie, temat istnieje, ale wobec tego czemu zadne z was nie napisalo: do tematu muzyka w anime. nie mam czasu przegladac calego forum za takim tematem. Poza tym, raczek naprawde by wam nie ucielo.
A co do opinii na temat moderowania, to jakos nie usmiecha mi sie byc wywalona z tego forum tylko dlatego, ze powiem, co mysle. Wole jednak przemilczec pewne sprawy, bo i tak zadanego efektu nie uzyskaja, moga wrecz odwrotny. To wszystko. |
|
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-05-2006, 14:09
|
|
|
ost? |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 10-05-2006, 14:12
|
|
|
Nie, śmiech na sali. Głupoty niestety nie da się wyplenić. |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-05-2006, 14:32
|
|
|
*zjechała*
Skad się tacy ludzie biorą? _^_
Ale słowo daję, że bym odpisała... |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 10-05-2006, 14:41
|
|
|
Jak dla mnie to jest proste:
1. User ma się ochotę wypowiedzieć na jakiś temat.
2. User umieszcza swoją wypowiedź w losowym topicu.
3. Moderacja, zamiast się ochrzaniać i czepiać ludzi, szuka odpowiedniego tematu i pieczołowicie przenosi do niego post. W końcu za coś im płacą, nie? |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-05-2006, 14:45
|
|
|
Kurczę, była gdzieś w sieci taka animacja odnośnie nauki korzystania z forum... Taka, w której w paru scenkavch pojawiał się zakreślony na czerwony guziczek "search". Może należałoby pani Mariko ją podesłać i wspomnieć coś na temat netykiety?...
Albo nie, przecież to ona wzorem kultury i błyskotliwości, netykietę wymyślono dla innych.
Swoja drogą trochę szkoda, że zaproponowanego tematu nie założyła - co jest, przecież się nie bała, że ludzie jej nie poprą? No chyba, ze zakłąda, ze wszyscy tu (poza nią) to ciemne masy, rzecz jasna. |
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 10-05-2006, 16:01
|
|
|
No nie no, istny kabaret :D. Bezczelność, tupet i głupota do kwadratu, widać efekt bezstresowego wychowania :D. Pienić się o prawa to owszem, każdy pieje "freeedom of speech, kliki i elityzm, naziści, żydomasoni...", ale o obowiązkach coś zapominają. No ale niestety, to nie polska szkoła, tu istnieją zasady ;).
Seri: owszem, ciemne masy nie rozumiejące jej ponadczasowych "ideałów" :P |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 11-05-2006, 16:53
|
|
|
Smoczek jednak zarobił sobie na osta . On chyba na prawdę nie posiada:
a) zdrowego rozsądku
b) umiejętności czytania ze zrozumieniem
c) jednego i drugiego |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 17-05-2006, 16:12
|
|
|
Pojawił się ostatnio nowy użytkownik, imieniem Kacuniu. Prosiłbym kogoś o przyjrzenie się jego awatarkowi (a szczególnie napisowi z dołu awatarka). Moim zdaniem do usunięcia. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 17-05-2006, 16:33
|
|
|
Już wywaliłam i posłałam priva. W razie recydywy zablokuję możliwość dodawania awatarków. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 28-05-2006, 10:20
|
|
|
Temat "Rownosc" jest do wywalenia. Kielon i Nezumek i tak wiedza swoje, a dyskusja z nimi to rzucanie z grochem o sciane. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|