Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Użytkownicy Forum - Bany... |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-12-2006, 16:52
|
|
|
Zegarmistrz, e?! ze niby przez funkcje moderatora? |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 15-12-2006, 16:55
|
|
|
Do archiwum ku uciesze redakcji :D. Swoją drogą niech ktoś przerwie ten Mortal Kombat na zdjeciach. Chyba że chcecie żeby Nowość nazbierała powodów do bana to ok. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-12-2006, 16:55
|
|
|
Chyba daliśmy na raz. Miałem zamiar postawić mu dwa... Jeszcze tylko IP zapisze.
82.139.15.231 IP z dnia 15.12 na wypadek, gdyby to była Neostrada. Nie podejrzewam, żeby zaraz pojawił się pod moimi drzwiami jakiś maniak, ale gdyby mnie, lub któregoś z moich sublokatorów ktoś w najbliższych dniach pobił, to wiadomo będzie, gdzie wysłać policje.
Cytat: | Zegarmistrz, e?! ze niby przez funkcje moderatora? |
Generalnie pokłóciłem się z prowadzącym zajęcia o pomysł organizowania 100 osobowych rajdów na strony typu www2 celem pisania tam zadań domowych i umieszczania ich ku pamięci potomnych (choćby dlatego, że - jakby na to nie patrzyć - to JEST floding i spamerstwo). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 15-12-2006, 17:01
|
|
|
No cóż... kolejne Fatality na naszym faszystowskim forum :P. Ciekaw jestem czy będzie teraz męczył modów na privach i groził gwałtem i pobiciem. |
Ostatnio zmieniony przez Szaman Fetyszy dnia 15-12-2006, 17:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 15-12-2006, 17:02
|
|
|
Skoro tak ładnie prosił, to nie mogłam odmówić ^^
Ban założyłam na nick, IP i maila... Mam nadzieję, że starczy, chyba, że się zacznie z proxy bawić. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-12-2006, 17:15
|
|
|
Cytat: | Generalnie pokłóciłem się z prowadzącym zajęcia o pomysł organizowania 100 osobowych rajdów na strony typu www2 celem pisania tam zadań domowych i umieszczania ich ku pamięci potomnych (choćby dlatego, że - jakby na to nie patrzyć - to JEST floding i spamerstwo). |
a jednak........ coz, moge tylko powiedziec cos co sam juz wiesz - twoj prowadzacy nie zdaje sobie sprawy jak dziala internet. jak mamy gdzies teksty tomiego w archiwum to z nich bylby niezly argument, szczegolnie tych jak sie zaczynaly rozmowy o prokuraturze i on dowodzil ze "prawo ma" |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 15-12-2006, 17:31
|
|
|
O prokuraturze wole nie rozmawiać... Mój prowadzący pokonał ten argument w prosty sposób: wyjął porfel i zaproponował wynajęcie najdroższego prawnika w Lublinie, a ten, co przegra płaci.
Tak, to jest demagogia, ale niestety rozsądek kazał się wycofać. Nie, nie boje się, że nie zalicze z tego powodu ćwiczeń bo a) tak jest na każdych zajęciach b) i tak wszystko wskazuje na to, że do egzaminu będzie dopuszczone 2 osoby.
PS. Bianca - opowiedziź na twoje pytanie z innego tematu: Kompleks małego penisa. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-12-2006, 17:51
|
|
|
Zegarmistrz, wiesz, to jest jak z tym z twojego PS-a - spokojnie mogles ten zaklad przyjac. To co on robil kwalifikowal sie pod przestepstwo 1) jako obraza 2) jako naruszenie praw wlasnosci (a ze przez proxy sie pchal, to w zlej wierze itp).
Ale mi chodzilo akurat o anfanowe wypowiedzi a nie fakt prokuratora, on tam pare niezlych perelek mial |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 16-12-2006, 09:20
|
|
|
Kochani, mam ważne pytanie: ktoś dzisiaj o świcie (prawdziwym, nie serikowym) przysłał mi sms. Chyba dotyczący jakiegoś bana właśnie, ale nie umiem powiedzieć, bo bez okularów nie odczytałam go, a grzebiąc w poszukiwaniu tychże udało mi się go skasować (komórka ma dość wrednie łatwy system kasowania aktualnieotwartego smsa). Prosiłabym o zidentyfikowanie się i powtórzenie wiadomości... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 16-12-2006, 12:36
|
|
|
Ja wysyłałem wczoraj koło 17. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 16-12-2006, 12:52
|
|
|
Avellana napisał/a: | dzisiaj o świcie |
Zegarmistrz napisał/a: | Ja wczoraj koło 17 | O_o" Ale lag...
A ja zaaplikowałem Dembolowi OSTa.
Za osobiste wycieczki i niewyparzoną mordę.
So... sue me. >_>
Grr. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 16-12-2006, 13:50
|
|
|
wa-totem napisał/a: | A ja zaaplikowałem Dembolowi OSTa.
Za osobiste wycieczki i niewyparzoną mordę. |
Niezbyt uzasadnionego. Prawdę mówiąc za takie same wycieczki mógłbym wpakować Ci ze 3, a forum jako takie zamknąć i skasować.
Sugerowałbym jednak tego osta cofnąć. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 16-12-2006, 15:43
|
|
|
Popieram Zega, za ton Dembola Totema powinno się zbanować pięć razy, a mnie z dziewięć. Nie mówiąc już, że moderator nie powinien być sędzią we własnej sprawie, jak tutaj. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 16-12-2006, 16:00
|
|
|
Niestety, popieram przedmówców. Osta zdejmuję... Ja rozumiem, że Dembol trochę przesadził, ale nie było powodów aż tak się zaperzać. |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-12-2006, 01:37
|
|
|
Z questa Lili i Lunara poleciały dwa posty Arashi. Znajdują się w archiwum.
Powód: obrazowe opisy tortur na "przepaku" Lili.
Obrona Lunara: "To niedługo już nic nie będę mógł pisać, bo wszyscy się uwzięli. A poz tym moja obecność tu nie ma sensu."
Obrona Arashi: "Przecież quest może mieć rating od 15 lat, a poza tym to była twórczość literacka i nie rozumiem, czemu nie można."
Skutek: Lunar się obraził, Arashi najprawdopodobniej też.
Ja: zrobiłabym to jeszcze raz, bo tego typu opisów na forum ogólnodostępnym nie zniosę, a towarzystwo w ciągu tej pół godziny od ostatniego mojego zerknięcia na quest, mocno przegięło.
Avellano, przepraszam bardzo za prawdopodobną i przewidywalną nieprzyjemność otrzymania przez ciebie PMki bądź maila od LunarBirda. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|