Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Użytkownicy Forum - Bany... |
Wersja do druku |
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 09-02-2009, 17:24
|
|
|
Avellana napisał/a: | ale IP z listy nie znika |
Hastur ani chybi :)
Wyelki Tanuk wie lepiej, kogo trzymać z daleka?
XD |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-02-2009, 17:52
|
|
|
wa-totem napisał/a: |
Hastur ani chybi :)
Wyelki Tanuk wie lepiej, kogo trzymać z daleka?
XD |
Niestety, nie żaden Hastur tu zawinił, tylko nasz kochany PHP, który zachowuje się niezgodnie ze specyfikacją. Wrr. A problem dotyczył wszystkich blokad bezterminowych. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 10-02-2009, 17:25
|
|
|
...powiem tylko tak... albo pan szanowny Arkadiusz Dzierżawski cierpi na rozdwojenie jaźni... albo konto pożyczył besmirchowi lub innemu inteligentowi. To by było na tyle - olać pliz, bo usilnie stara się zatrolować. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-02-2009, 17:32
|
|
|
O ile zakład, że oni tam zbiorowy dostęp do konta mają?
Ale ups, jeżdżenie po nas fandomem i chwytami rodem z acepa to strategia chybiona o lata świetlne - okichamy co najwyżej... |
|
|
Teukros
|
Wysłany: 10-02-2009, 17:54
|
|
|
To co, zabawimy się z Arigato? Projekt listu:
Cytat: | Witam
W dniu dzisiejszym na forum Tanuki w temacie "Magazyn Arigato" - http://forum.tanuki.pl/tematy10/3947.htm - pojawił dosyć zaskakujący post, pisany z Pańskiego konta, którego tekst pozwolę sobie załączyć w całości poniżej. Biorąc pod uwagę, że styl w jakim dotychczas pisane były listy do redakcji Tanuki, jak również posty na forum, znacznie odbiega od zamieszczonego niżej posta - wulgarnego, nieczytelnego i obelżywego wobec użytkowników - przyjąć należy, że został on zamieszczony przez osobę niepowołaną, która w jakiś sposób uzyskała dostęp do Pana loginu i hasła.
Mając powyższe na uwadze, proponuję podjęcie następujących czynności:
- zmianę Pana hasła i loginu (względnie, zmianę konta - szczegóły do uzgodnienia),
- usunięcie obecnego tematu - http://forum.tanuki.pl/tematy10/3947.htm,
- założenie nowego tematu o tym samym tytule
Jednocześnie proszę o rozwagę w dysponowaniu loginem i hasłem - jak widać, wystarczy jeden post napisany przez jakiegoś kretyna, aby solidnie nadwyrężyć obraz "Arigato" wśród użytkowników Tanuki. Wskazane też byłoby napisanie wyjaśnienia w nowym temacie.
pozostaję z poważaniem
Łukasz Lipiński
redaktor prowadzący Tanuki Manga
http://tanuki.pl |
|
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-02-2009, 17:55
|
|
|
IKa napisał/a: | ...powiem tylko tak... albo pan szanowny Arkadiusz Dzierżawski cierpi na rozdwojenie jaźni... albo konto pożyczył besmirchowi lub innemu inteligentowi. |
Na tyle, na ile znam joya, to nie zdziwiłbym się ani trochę, gdyby był to on we własnej osobie. Taki ma styl przyjmowania krytyki i przekonywania po prostu. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 10-02-2009, 18:05
|
|
|
Ale w sumie można byłoby wykonać proponowaną przez Teukrosa złośliwość, bo to autentycznie wygląda jak post podszywającego się trolla... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-02-2009, 18:14
|
|
|
Zależy, czy chcemy być wredni i potraktować pana w sposób, w jaki on nas potraktował.
Ogólnie jestem za :D |
|
|
IKa
|
Wysłany: 10-02-2009, 18:24
|
|
|
Wygląda ja troll (choć to dzierżawski może być, patrząc po postach z Forum Aligatora) jednak można zagrać wyjątkowo zniesmaczoną moderacją/administracją.
Nie wiem ile on ma lat, ale pasuje do tego komiksu z ANN ( tego o "B") |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 10-02-2009, 18:24
|
|
|
Zamknąłem temat, bo zaczęło się już skrajnie offtopowo robić, a obawiam się, że jeszcze Dzierżawski by wpadł, i dalej robił awanturę. Jak rozumiem, list wysyłać? |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-02-2009, 18:26
|
|
|
Ależ to typowy styl postów Oya z acepa... O co chodzi? Jakby się nie starać, słoma z butów i tak wyjdzie. Prawdę powiedziawszy, i tak długo się kontrolował. Teraz wiecie, czemu nie wypowiadałem się w tym temacie?
Teukros, żadnego listu, bo to było zbyt grzeczne z naszej strony. Osta za obrażanie innych i pisanie "po polskiemu", a dopiero potem możliwość wyjaśnienia. Nie przypominam sobie, abyśmy komukolwiek innemu dawali możliwość wyrażania się w ten sposób na forum a potem sugerowali, że "może to nie on". |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 10-02-2009, 18:38
|
|
|
Tylko, że ja przypominam, że nie zdążyłam poprosić nadzwyczaj uprzejmie o pisanie po polsku, oraz żeby nie robić wycieczek osobistych - zazwyczaj najpierw daję takie ostrzeżenie użytkownikowi (z jednym wyjatkiem, który sobie wyraźnie tego nie życzył).
Nie zdążyłam, więc powinniśmy wysyłać "zaniepokojony" list... |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 10-02-2009, 18:41
|
|
|
Grisznak, ale ja chcę być szczególnie okrutny. A ost to prawdę pisząc takie pogrożenie palcem na zasadzie "No, żeby mi to było przed-przedostatni raz". |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-02-2009, 19:00
|
|
|
Cóż, do ludzi tego pokroju jakakolwiek krytyka nie trafia, więc prędzej czy później stać się to musiało. Jak już powiedziałem - to na 100% było Oyu, wszystkie te argumenty już słyszałem tam i siam (vide "jestem poważnym, jedwabiście profesjonalnym panem dziennikarzem) z jego ust.
Natomiast takie podejście może sprawić, iż on uzna, że faktycznie dajemy mu koło ratunkowe i że (nie daj Boże) nam na jego obecności tu zależy. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|