Poważne pytanie o niepoważną rzecz -> lub na odwrót ;) |
Wersja do druku |
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 29-04-2004, 21:22 Poważne pytanie o niepoważną rzecz -> lub na odwrót ;)
|
|
|
Tak zastanawiałem się gdzie to umieścić i dochodzę do wniosku że tu będzie najlepiej <w razie czego zawsze można skasować ;)>
Cóż każdy traktuje to pytanie inaczej, jedni jako dowcip inni jak spowiedź, jednakże zastanawia mnie jak Wy na to odpowiecie. Przy odpowiedziach prosił bym jednak o szczerość <wbrew temu co napisałem jako pierwsze:)>
Tak więc fanfary; a oto pytanie:
"Co byś zrobił/a gdybyś dowiedział/a się zę jutro umrzesz?"
Może i proste ale jak się nad tym głębiej zastanowić...
a tam, pokomętuje jak ktokolwiek odpisze :) |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 29-04-2004, 21:27
|
|
|
(^_^)
Zalezy od kilku rzeczy^^
1)Kiedy bym się dowiedziała
2)Czy wiedziałabym, dokładnie kiedy umrę
3)i co jest potem^^
Na początku zrobiłabym rzeczy, których nigy nie odważyłabym się zrobić^^
A koniec spędziłabym z ludźmi, którch kocham^^
Ale i tak nie jestem pewna, co do tego. Nie każdy uwierzy jak mu ktos powie :"jutro umrzesz" ^^
W razie pewnika trzebaby przeżyć ten czas jak najpiękniej^^ i najszczęśliwiej^^ |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-04-2004, 23:12
|
|
|
Hmm. Dobre pytanie
Ale odpowiedz mam juz gotowa: Wsiadlbymw samochod i jechal przed siebie. Tak po prostu, do konca... |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 29-04-2004, 23:42
|
|
|
Popukałabym się w głowę i zachowywała dokładnie tak, jak zwykle. A następnego dnia nie umarłabym chociażby na złość wszystkim, którzy mi to przepowiedzieli. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 30-04-2004, 06:07
|
|
|
hmm...zagadzam się z Chimi te ostatnie chwilę starałabym spędzić z osobami, które kocham i powiedziałabym tym, których nie lubię do słuchu pare rzeczy, które usłysześ już dawno powinny^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-04-2004, 08:56
|
|
|
Wruszyłbym ramionami i poszedł dalej. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 30-04-2004, 09:01
|
|
|
Dostałabym histerii i zaczęła szukać czegoś, żeby mnie nie bolało ^^''' |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-04-2004, 13:16
|
|
|
Zegiiiis.. widzę, ze Ty tez lubisz zadawac dziwne pytania? ^^
W kazdym razie ja zgadzam się z Ave - nie uwierzylabym i robila to, co zwykle. Zapewne wypowiedź delikwenta skomentowalabym "ta, jasne ==' ". Gorzej by się sprawy mialy jakby mi to powiedzial lekarz po jakis.. badaniach. Mam wrażenie, ze wtedy dorwałabym komputer, wlączyła GG, Blue Haven i.. oznajmila wszystkim, ze umrę.
...I napisałabym do pewnej osoby list. |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 30-04-2004, 13:37
|
|
|
że jutro umre?
napewno nie robiłabym niczego głupiego, a nóż widelec przeżyję. ale napewno wykorzystałabym życie, znajac mnie to bym coś narysowała głebokiego XD żeby sie godzinami zastanawiali co nad tym myślałam. Jedną rzecz zrobiłabym na pewno, pojechałabym tam gdzie odstawiaja "Hamleta" i bym sobie go zobaczyła. jest to moje jedyne marzenie, zobaczyć "Hamleta" na scenie. Jakby takowego nie było to bym sobie wyporzyczyła na kasecie.
zobaczyć "hamleta"... dziwnie mam życzenia ^^'
ah! i wyszłabym z psem na spacer. |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:45
|
|
|
Jak Avellana.
Gdyby jednak powiedział to lekarz, zdobyłabym od wszystkich z Blue Haven adresy i kazałabym się do nich zawieźć. Rodzice w tej chwili nie mieliby NIC do gadania :P (tak jak mają zwykle...)
I powiedziałabym jednej osobie co o niej myślę. |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:46
|
|
|
A propo rodziców to chyba nie odważyłabym się im tego powiedzieć(już sobie wyobrażam reakcję mamy T_T) |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:50
|
|
|
moja by to olałaT_T |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:53
|
|
|
Vanny, chodzi o osobę, o której myślę?
Ja też bym się kazałą zawieść do ludzi z netu ale to by nie wyszlo... pozostałby tylko chat... tylko gadulec.
I KOGOŚ bym nawiedziła będąc duchem >__< |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:55
|
|
|
o ja bym nawiedzała wszystkich znajomychXD
a wrogów w koszmarachXD |
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
|
Wysłany: 30-04-2004, 15:55
|
|
|
Tak, chodzi o osobę o której myślisz, co do tego nie mam wątpliwości...podejrzewam, że ja też dobrze myślę o pewnej osobie... |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
|