Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zima 2011/2012 |
Wersja do druku |
cesarz vedry
Geeasowany
Dołączył: 27 Gru 2005 Skąd: na pewno nie z tego świata Status: offline
|
Wysłany: 01-10-2011, 20:09 Zima 2011/2012
|
|
|
Jest już plakat na zimę. Ogólnie na początek trochę biedy, ale liczę że pozycje się uzupełnią.
http://imageshack.us/f/88/1317299156450.jpg/
Z serii, dla mnie osobiście posucha, ale OVA (Fairy Tail) oraz filmy
Rurouni Kenshin
Berserk
to pozycje obowiązkowe. Nie sądziłem, że doczekam się się nowego kenshina, o berserku nie wspominając.
dla fanów loli Zero no Tsukaima. |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 01-10-2011, 20:21
|
|
|
The winter is coming.
Jako, że dopiero niedługo skończę Berserka i bardzo mi się to to podoba, po film sięgnę na pewno. O ile dobrze spojrzałem, ma się pojawić w okolicach stycznia.
Poza tym, na pewno rzucę okiem na Gyo i OAV/Special/czymkolwiek to będzie do Usagi Drop. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 01-10-2011, 20:29 Re: Zima 2011/2012
|
|
|
cesarz vedry napisał/a: |
Rurouni Kenshin
Berserk
to pozycje obowiązkowe. Nie sądziłem, że doczekam się się nowego kenshina, o berserku nie wspominając.
|
Kyoto Arc? Ou Nom ^^ |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 01-10-2011, 21:04
|
|
|
Na pewno:
Gyo (w zasadzie tylko to, bo resztę przyjdzie mi zobaczyć latem, albo i później)
Berserk
Kenshin
Raczej:
Kyousogiga
Nisemonogatari |
|
|
|
|
|
Luik
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 01-10-2011, 21:12
|
|
|
Eee, nie jest źle.
Serial Black Rock Shooter - do obejrzenia z ciekawości co z tego wyjdzie.
Zero no Tsukaima F - wieloletnia tradycja nakazuje obejrzeć. gorsze niż 3 seria chyba nie będzie,więc powinienem przeżyć. Jako finał może nawet być zaskakująco lepsze, na co mam (minimalną, ale jednak) nadzieję.
Nisemonogatari - Bakemonogatari bardzo mi się podobało, więc liczę na powtórkę.
Do tego jeszcze cosik z Toradory kapnie i K-ON! Za dużo się nie spodziewam, ale zawsze to fajnie, jak się pojawi cokolwiek związanego z lubianymi seriami. |
|
|
|
|
|
Gamer2002
Bezdennie Głupi
|
Wysłany: 02-10-2011, 15:28
|
|
|
Kyousogiga
To seria a nie film? ;o NVM, oglądam. Przypomnę wszystkim PV
http://www.youtube.com/watch?v=In4YoCWTKiM |
_________________ Aru toki wa seigi no mikata
Aru toki wa akuma no tesaki
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-10-2011, 17:50
|
|
|
Jak dla mnie dość słabo się ten sezon zapowiada... żadnego pewniaka, tylko 3 serie na chyba:
Kyousogiga - kto wie, może być ciekawe.
Nisemonogatari - spinoff Bakemonogatari... sam nie wiem, ale siostry wydawały się nawet zabawne.
Another - może kryminał? Thiller? Horror? Jakoś nie sądzę, ale zerknę.
Poza tym zbierać będę 4 sezon Natsume. |
|
|
anulka406
Unfabulos :)
|
Wysłany: 02-10-2011, 19:42
|
|
|
Jak dla mnie Recorder to Randoseru nie wygląda źle... Może być zabawnie... Choć przesada z tą siostrą, jak można być AŻ TAK niskim!?
New Prince of Tennis oczywiście... Ponieważ obejrzałam całą serię Prince of tennis, film i większość dodatków, a nawet sięgnęłam do mangi, mangi New Prince of tennis włącznie... To oczywiście muszę obejrzeć! Nie mogę się doczekać!
Another wygląda ciekawie... Nie wiem, czy to ma być horror, ale można obejrzeć. Choć nie zapowiada mi się na dłuższą serię, nie wiem co w tym ciągnąć? Bardziej mi to brzmi jak fabuła filmu.
Inu x Boku SS... Brzmi trochę idiotycznie... Typowe shoujo... Ale nie słyszałam wcześniej o studiu David Production.
A oprócz tego Holy Knight i speciale Usagi Drop koniecznie...
Nie jest wcale źle! Z resztą, na pewno dojdzie wiele tytułów! Jak dla mnie sezon zapowiada się nie najgorzej. |
|
|
|
|
|
NecroMac
Biri biri!
|
Wysłany: 02-10-2011, 23:38
|
|
|
Nisemonogatari i Black Rock Shooter, są póki co moimi pewnikami(Gdzie do cholery Kizumonogatari?!).
Pewnie też zobacze ZnT aby dokończyć serie, choć dużo zależy od tego czy finał Shany będzie mi odpowiadał i wprawi w nastrój, czy raczej odrzuci, od oglądania tego typu anime.
Póki co i tak jestem wniebowzięty wiadomością o pełnometrażówce Toaru Majutsu no Index :D |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 03-10-2011, 11:30
|
|
|
Jest kilka interesujących pozycji jak na początek.
Tytuły obowiązkowe:
Black Rock Shooter
Natsume 4 - mrrrru!
Może być dobre:
Nisemonogatari
Kyousogiga
Another
Z OAVek i speciali: Toradora!, Usagi Drop, Steins;Gate, Gyo. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 03-10-2011, 12:46
|
|
|
Szału nie ma, mam nadzieję, że jeszcze coś się pojawi...
Na pewno obłypię Recorder no Randoseru, chociaż pomysl wydaje mi się bardzo ryzykowny. Poza tym kotki(!), czyli kolejny sezon Natsume i Poyopoyo Kansatsu Nikki. Jako wierny fangirls, na pewno nie przepuszczę Shin Tennis no Ouji-sama, chociaż seria może szybko skończyć jako jeden, wielki zapychacz, bo materiału mangowego wcale tak dużo nie ma. Zastanawialam się nad Kyousogiga, ale zobaczyłam Rie w obsadzie i raczej spasuję, ewentualnie dam szansę jedenmu odcinkowi. jest za to kilka ciekawych oav/ kinówek: Kenshin, Usagi Drop i koniecznie The Moon: Tsuki ga Hoshii to Oujo-sama ga Naita. |
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 27-11-2011, 16:19
|
|
|
2 koty i tyle, dla mnie zima oznacza powtórki i niewiele poza tym. Natsume trzeba a drugi koteczek jest o prosu śliczny. Speciali nie chce mi się oglądać, zwłaszcza, że są to połówki. czekam na aktualizację bo coś strasznie mało tego. |
|
|
|
|
|
NecroMac
Biri biri!
|
Wysłany: 28-11-2011, 02:34
|
|
|
Pewniaki dla mnie to
Black rock shooter
Nisemonogatari (choć wolałbym Kaze...)
Kyousogiga ( za kolorowy plakat)
Ovki wszystkiego co juz ogladałem
Zero stoi pod znakiem zapytania. Czy będę mieć ochotę na tę serie po tym co Shana teraz wyczynia... no nic pożyjemy zobaczymy. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 28-11-2011, 11:14
|
|
|
Jak wyżej, uważam że cieniutko, ale pewnie coś mnie po drodze zainteresuje. Jedyne co w tej chwili wiem, że obejrzę to na pewno będzie Zero no Tsukaima F. Co do reszty - pewnie po pierwszym odcinku mi się coś spodoba |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|